Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 53
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

wstawie wstawie.sukcesywnei robiac porzadek w stercie plyt ze zdjeciami:placz::evil_lol:.
na razie buziaczki od łosia dla jej ukochanej uowiecki czyli panny migotki:loveu: no i od surykata dla kumpeli:loveu:
dobra.pierwsze.

revier!:D

no dawaj tutaj tego pozoranta:D

Posted

Zima 2006 :loveu: mój mały grubasek :razz:
Ładnie siedzę co??? :lol:

No dość tego teraz usiądę jak fleja :lol:

Czas się okopać:lol: może nas nie zauważą i nic nie będziemy musiały robić-największe leserki na grupie Szirka i Lalunia :lol:

Bosze jedzenie dają!!! Nareszcie :lol:

Posted

wiesniaki przepraszaja migotke za chamoswiniakowate zachowanie przez kolejne trzy dni :oops::razz: i od razu za jutrzejsze tudziez.oraz prosza o foty.
ja wstawie jak tylko zaba sie ruszy a na razie wale w kime bo po prostu mam lot za 2 godziny a ja na oczy nic nei widze.noooooo chyba ze mam odwiedizc cie pierdzifurka:cool3::cool3::cool3::evil_lol:
ps.a w mieszkanku unosi sie wymieszany zapach stajni[troty,siano=myszony:D]z zapachem rzeki ktorym capia obie ciulniete panienki:D.

Posted

A proszę bardzo zapraszamy :lol::lol::lol: Szirka się nie gniewa przynajmniej ja tego nie widzę :lol: no i na szczęście u nas tak nie śmierdzi tym szlamem wiedziała dziewczyna co robi nie wchodząć za głęboko :eviltong: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: zdjęcia będą jak znajdę coś fajnego :lol: