Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

o taki oszołom do mnie pisze...

uwazaj na niego Iwonka

3557686 (27-08-2008 20:51)
Nuka 13 lipca z nadmorskiej miejscowości
powiem w ten sposob: jestem zdecydowany i zainteresowany suczka, ponieważ w przyszlosci chcialbym miec jeszcze kilka szczeniakow po niej...mamy dwa ogrody, sad, są to dwie posesje na wsi, i z pewnościa mialyby gdzie biegać:)). jednak tak sformułowana umowa adopcyja uniemożliwia mi cokolwiek w tym kierunku. rozumiem,ze schroniska sa wypelnione po brzegi, ale dziwi fakt,ze godząc się na wszystkie inne, podstawowe uważam zależności w umowy adopcyjnej, nie mogę pomóc bezdomnej:|

3557686 (27-08-2008 20:52)
- tylko z tego wzgledu,ze w przyszlosci nie chce jej wyrządzić krzywdy -

3557686 (27-08-2008 21:16)
rozumiem sterylizacje kota, ale psa? teren jest ogrodzony, nie wiem jak panstwa przekonac. skoro pisemnie godzę sie zapewnić dom Nuce = plci żeńskiej, to licze się z tym,ze jesli zdecydujemy sie kiedys na szczeniaki, zapewnie i dla nich miejsce. sytuacja jest dla mnie conajmniej nienaturalna /zbulwersowany

• Replies 121
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Właśnie to mu powiedziałam wczoraj Kasiu , że sunia jest własnością Fundacji i sterylka to nasz wymóg i nie ma zadnych ustępsw w tym względzie.Jesteśmy twarde kobity :mad:

Posted

Co? Czy ja dobrze przeczytałam, że chce mieć szczeniaki po Nuce ?! :angryy:
My tu musimy od razu mówić, że sterylizacja jest wymogiem fundacji, bo się nasłuchamy takim bzdur... :roll: Albo po prostu mówić, że to już nieaktualne i się pożegnać w razie czego :diabloti:.

Posted

Fajnie Modliszko że jesteś z nami :loveu: A tymi oszołomami się Iwonka nie przejmuj. Ja teraz też mam na wydaniu maluchy (rzecz jasna nie po moich suniach bo są wysterylizowane...) i pełno do mnie takich dzwoni. Jak widzę że obcy numer to zamiast się cieszyć że jest zainteresowanie to od razu mam zły humor :angryy: Tacy ludzie dzwonią że aż szkoda gadać. Ale tak NUKA jak i te pod moją opieką trafią na odpowiedzialnych, kochających i myślących ludzi. :loveu:
Przy wydawaniu Nuki pojadę z Tobą i podpiszemy umowę.

Posted

Iwonka - dzwonił w ogóle ktos w sprawie małej?
Na allegro miała 4 obserwatorów, nawet jakis jeden nadgorliwy co koniecznie chciał licytować. Aukcje wystawiłam ponownie, ciekawe czy jakies zainteresowanie realne jest ...