Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wyścig szczurów i pogoń za kasą sa przyczyną tego , że pseudohodowle robią kokosy a handel w skandalicznych warunkach i za ogólnym przyzwoleniem kwitnie :angryy::mad: Sorki Klaudysiaczek mam nadzieję , że Cię nie wystraszyłam ale z racji mojej współpracy z Fundacją NiZ i wizytami w schronisku ciągle mam przed oczami ogrom psiej tragedii :-( może stąd moje rozgoryczenie

• Replies 121
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nie martw się, ja doskonale cię rozumiem. Widok bezradnych psów w schronisku także mnie dobija...
Nuka, trzymaj się, może lada chwila przyjdzie jakiś odpowiedzialny właściciel, który już nigdy nie zrobi ci krzywdy...

Posted

gdybym tego nie dopilnowała to Tusia mnie:mad::grab: nie będę ryzykować a poza tym to bezwzględna konieczność powiedziałam co u nas sądzimy o rozmnażaniu psów i o zapobieganiu bezdomności

Posted

Helguniu za każdym razem kiedy piszesz na wątku to go podnosisz na pierwszą stronę ;) A mamcię Kory trzeba wysterylizować ZANIM zajdzie w kolejną ciążę. Ewentualnie zaraz po cieczce gdyby się jakaś wpdka trafiła... To ważne! A na gg rozmawiałyśmy o sytuacji gdy będzie już Nuka do nowego domku wydawana. Prześlę Ci na maila (tylko mi go prześlij na gg) ankietę przedadopcyjną. To pomoże zweryfikować czy dom jest odpowiedzialny. Wizyta przedadopcyjna (jak w Łodzi to pojedziesz jak poza to na dogo będziemy się prosić ;)). I oczywiście podpiszemy umowę adopcyjną (wraz z zobowiązaniem do sterylizacji). Jak już mamy małą wydawać to zróbmy to tak żeby miało ręce i nogi. Czy taka opcja Ci Iwonka pasuje?

Posted

Tusiu słoneczko to jest NUKA nie Korunia:evil_lol: i chodzi o to żeby pyza miała najlepszy domek na świecie nie po to ciągnełam ją 400 km. żeby trafiała zle:razz: