Ziutka Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 [quote name='masienka']Ja wprawdzie nie Luka ale wiem, ze Iza byla :evil_lol:;) http://forum.alaskan.malamut.org/viewtopic.php?t=1242&start=15 Myslimy o chlopcu, myslimy i kombinujemy A dziękuję :lol: już sobie śmigam poczytać ;) Quote
luka1 Posted August 27, 2008 Author Posted August 27, 2008 Nero sprytnie chciał złapac kociaka - uf, udało mi sie go przytrzymać. Quote
masienka Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 Ale przynajmniej juz wiemy, ze koty lubi :razz:zjadac Quote
luka1 Posted August 27, 2008 Author Posted August 27, 2008 a może on chciał tylko przytulić kotecka :-( Quote
Talcott Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 Psytilć i pomiamlać trosecke:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
luka1 Posted August 28, 2008 Author Posted August 28, 2008 Nero siedzi pod wiatą i wyje - do wolności wyje Quote
Ziutka Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 Luka...czekamy na wieści :cool3: hmm...wiecie co, jakoś po tej sytuacji z Brysiem (ten kto czytał wątek to wie) to jakoś mnie nie cieszą ostatnio adopcje, które nie są moje i Jagody :shake: a Nero właśnie dzisiaj poszedł do adopcji - nie z naszych rąk :shake: ja mam nadzieje, że dobrze trafił i jak osobiście to sprawdzę z Luką, że ma dobrze to będę się cieszyła :roll: Quote
masienka Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 :roll: mam nadzieje, ze dobrze trafil... to mozecie sprawdzac domy? Quote
Ziutka Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 masienka napisał(a): to mozecie sprawdzac domy? Tak, możemy :cool3: nawet sam burmistrz nam napisał ostatnio upoważnienie :razz: po ostatniej akcji z Brysiem którego odbierałyśmy z Luką z nowego " domu " :angryy: cały powiat o tym huczy :mad: i piszą o Nas w lokalnych gazetach :eviltong: P.S. w umowie adopcyjnej też jest punkt o naszych wizytach!!! Quote
masienka Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 no to super :razz: a jest w umowie obowiazek kastracji? Quote
luka1 Posted August 28, 2008 Author Posted August 28, 2008 masienka napisał(a):no to super :razz: a jest w umowie obowiazek kastracji? jest - napisane jest w pkt.6 - zobowiązuje sie:" zapobiegać rozmnazaniu poprzez sterylizacje lub kastrację":cool3: Quote
masienka Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 zawsze to cos :p mam tylko nadzieje, ze chlopak poszedl do miasta a nie gdzies na wioske bo tam to go raczej czeka tylko lancuch po zjedzeniu pierwszej kury albo innego zwierza :cool1: a dlaczego on wlasciwie siedzial sam w boksie? Quote
luka1 Posted August 28, 2008 Author Posted August 28, 2008 własciwie chyba dlatego by miał lużniej - zawsze takie psy siedzą same chyba że juz nie mam innego wyjścia. Z czasem dostaja kogoś do towarzystwa, ale zwykle nie doczekuja tego ;) Quote
Recommended Posts