Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 92
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Luka...czekamy na wieści :cool3: hmm...wiecie co, jakoś po tej sytuacji z Brysiem (ten kto czytał wątek to wie) to jakoś mnie nie cieszą ostatnio adopcje, które nie są moje i Jagody :shake: a Nero właśnie dzisiaj poszedł do adopcji - nie z naszych rąk :shake: ja mam nadzieje, że dobrze trafił i jak osobiście to sprawdzę z Luką, że ma dobrze to będę się cieszyła :roll:

Posted

masienka napisał(a):

to mozecie sprawdzac domy?

Tak, możemy :cool3: nawet sam burmistrz nam napisał ostatnio upoważnienie :razz: po ostatniej akcji z Brysiem którego odbierałyśmy z Luką z nowego " domu " :angryy: cały powiat o tym huczy :mad: i piszą o Nas w lokalnych gazetach :eviltong:

P.S. w umowie adopcyjnej też jest punkt o naszych wizytach!!!

Posted

masienka napisał(a):
no to super :razz:

a jest w umowie obowiazek kastracji?

jest - napisane jest w pkt.6 - zobowiązuje sie:" zapobiegać rozmnazaniu poprzez sterylizacje lub kastrację":cool3:

Posted

zawsze to cos :p

mam tylko nadzieje, ze chlopak poszedl do miasta a nie gdzies na wioske bo tam to go raczej czeka tylko lancuch po zjedzeniu pierwszej kury albo innego zwierza :cool1:

a dlaczego on wlasciwie siedzial sam w boksie?

Posted

własciwie chyba dlatego by miał lużniej - zawsze takie psy siedzą same chyba że juz nie mam innego wyjścia. Z czasem dostaja kogoś do towarzystwa, ale zwykle nie doczekuja tego ;)