luka1 Posted August 30, 2008 Author Posted August 30, 2008 i co napisac - że skacze przy kratach? Quote
luka1 Posted September 1, 2008 Author Posted September 1, 2008 W schronisku pustka - ludzie rozpoczynaja rok szkolny. Quote
ewatonieja Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 Szogun -gdzies na pewno jest Twoje miejsce na ziemi i ten własciwy człowiek Quote
Ziutka Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 Rzeczywiście patrząc na te zdjęcia to ktoś chciał z niego zrobić rottka :roll: Quote
Talcott Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 Szoguniu nie rottku biegniemy sobie!!!! Quote
luka1 Posted September 6, 2008 Author Posted September 6, 2008 właściwie rotkowy to on ma tylko ogonek Quote
Ziutka Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 luka1 napisał(a):właściwie rotkowy to on ma tylko ogonek I maść też :cool3: czarny z podpalanymi łapkami, no ale nie ważne, ważne aby domek znaleźć kurde :placz: Quote
Talcott Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 No to Szoguniu - wybacz!!! offowo mam dwa strrrrraaaaasznie stare Jamole - z " odzysku" ciężko -chore - 4 Jamol -)beznadziejnie chory mimo wszystkiego umarł mi - nie potrafię sie pocieszać - że nie na betonie - tira rira....., wzięłam piesia -(uwielbiam Go )- rzekomo miał mieć 3 lata - ma 10 i problemy do operacji - jakaś cholera....:angryy:klątwa ciąży nade mną czy co ...... Zaczynam miec dość - tym bardziej - że przy Pacie Jamolu umierającym - nie bylo jakoś Q ..... tłoku ..... jeszcze solidnie oberwałam od idiotek - " one by nie zostawiły staruszka w szpitalu" tiiiiaaaaa Był tam 3 dni - chodziło o solidną diagnozę - za moje pieniadze więc jakim prawem.....:angryy: mogłam go za łapę trzymać i patrzeć - fajnie :angryy::angryy::angryy:- dlatego mam co raz mniej siły do wszystkiego i błłłłłłeeeee to wszystko:angryy::angryy::angryy: Quote
luka1 Posted September 6, 2008 Author Posted September 6, 2008 Talcot a ty sie przejmuj tym co "udzie powiedzą". Masz swój rozum? to sie go trzymaj. Jak ci wody zabraknie to "ludzie"ci jej nie podadzą. Wiem coś na ten temat i sr...m na ogół. Czasami irytujące są te porady znawczyń tematu - gadać to każdy potrafi gorzej z działaniem. Dlatego rób swoje i olewaj przygaduchy. Quote
Talcott Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 Ojjjjj Q ....... i jeszcze Q ...... sorki -poczucie humoru mi się s........ :mad: Fajnie i po prostu bosko jest.....:angryy::angryy::angryy::angryy: Quote
luka1 Posted September 6, 2008 Author Posted September 6, 2008 nie dawaj się - jutro może być gorzej - jutro będziesz sie martwić. Quote
Talcott Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 Nio - już drugi raz to mi powtarzasz - i chwała Ci za to - że jutro może być gorzej!!!!! Duuuuża mądrość w tym jest!!!!! dzięki!!!:p Quote
luka1 Posted September 8, 2008 Author Posted September 8, 2008 Szogun ma chore łapy - jakieś zapalenie skóry miedzy palcami Quote
Talcott Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 Ło matko - a jest szansa żeby go zbadano?????? Quote
Ziutka Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 Talcott napisał(a):Ło matko - a jest szansa żeby go zbadano?????? Talcott...przecież wiesz, że " schronisko to nie szpital, tutaj słabe jednostki się eliminuje " tak Luka usłyszała od naszej wetki :angryy: więc nie wiem czy to dobry pomysł aby Ona go badała :eek2::eek2::eek2: Quote
Talcott Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 No to już nie wiem - idę się "mentalnie wyrzygać "- i dam sobie spokój :angryy::angryy::angryy: Quote
Recommended Posts