Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 146
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

luka1 napisał(a):
właściwie rotkowy to on ma tylko ogonek

I maść też :cool3: czarny z podpalanymi łapkami, no ale nie ważne, ważne aby domek znaleźć kurde :placz:

Posted

No to Szoguniu - wybacz!!! offowo

mam dwa strrrrraaaaasznie stare Jamole - z " odzysku" ciężko -chore - 4 Jamol -)beznadziejnie chory mimo wszystkiego umarł mi - nie potrafię sie pocieszać - że nie na betonie - tira rira....., wzięłam piesia -(uwielbiam Go )- rzekomo miał mieć 3 lata - ma 10 i problemy do operacji - jakaś cholera....:angryy:klątwa ciąży nade mną czy co ......

Zaczynam miec dość - tym bardziej - że przy Pacie Jamolu umierającym - nie bylo jakoś Q ..... tłoku ..... jeszcze solidnie oberwałam od idiotek - " one by nie zostawiły staruszka w szpitalu" tiiiiaaaaa Był tam 3 dni - chodziło o solidną diagnozę - za moje pieniadze więc jakim prawem.....:angryy:
mogłam go za łapę trzymać i patrzeć - fajnie :angryy::angryy::angryy:- dlatego mam co raz mniej siły do wszystkiego i błłłłłłeeeee to wszystko:angryy::angryy::angryy:

Posted

Talcot a ty sie przejmuj tym co "udzie powiedzą". Masz swój rozum? to sie go trzymaj. Jak ci wody zabraknie to "ludzie"ci jej nie podadzą. Wiem coś na ten temat i sr...m na ogół. Czasami irytujące są te porady znawczyń tematu - gadać to każdy potrafi gorzej z działaniem. Dlatego rób swoje i olewaj przygaduchy.

Posted

Talcott napisał(a):
Ło matko - a jest szansa żeby go zbadano??????

Talcott...przecież wiesz, że " schronisko to nie szpital, tutaj słabe jednostki się eliminuje " tak Luka usłyszała od naszej wetki :angryy: więc nie wiem czy to dobry pomysł aby Ona go badała :eek2::eek2::eek2: