luka1 Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 Do schroniska sam sie wprosił - tak długo łaził za Zytą, ze ta w koncu musiała go zgarnąc. Pies z radoscia poszedł do boksu, bez oporów dał sie zamknąć. I tylko teraz na widok Zyty dostaje szłu radosci. Quote
luka1 Posted August 14, 2008 Author Posted August 14, 2008 Psisko jest młodziutkie, moze ma rok no góra 1,5. Niesamowicie towarzyski i wesoły. Quote
Ziutka Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 [quote name='luka1']Do schroniska sam sie wprosił - tak długo łaził za Zytą, ze ta w koncu musiała go zgarnąc. Pies z radoscia poszedł do boksu, bez oporów dał sie zamknąć. I tylko teraz na widok Zyty dostaje szłu radosci. Sprostuję, że Zyta to kierowniczka naszego schroniska ;) :cool3: Quote
ewatonieja Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 chyba go ktoś chciał zrobic na rottka :shake: Quote
luka1 Posted August 15, 2008 Author Posted August 15, 2008 Mnie tez wydaje się, że gdzieś tam miał przydka rotka. Quote
luka1 Posted August 15, 2008 Author Posted August 15, 2008 [quote name='asiamm']to ten co się pod schroniskiem błąkał? Nie to nie jest ten pies. Szogun przyplatał sie do Zyty na miescie i łaził za nią. Następnego dnia ktoś zgłosił do ZGM psa i zlecono odłowienie. Gdy go przywiezli okazało się że to Szogun. Ten rozpoznał Zytę jak swoją pania i oszalał z radosci. :evil_lol: Ta sunia , która zamieszkała pod schroniskiem juz wkreciła sie na stałe. Ma swoja budke, miseczkę i jest juz wciagnieta na stan. Sunia ma cieczke i strasznie to przeżywa. Luzak cały czas ją adoruje i razem wriują po schronisku. to ta psinka Quote
Ziutka Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 Talcott napisał(a):Śliczne piesie:-( Bardzo śliczny.........domku, gdzie jesteś :helo: Quote
luka1 Posted August 16, 2008 Author Posted August 16, 2008 A dzis doznałam zaszczytu i zostałam oblana wodą ( breją z goownem) z boksu. Szogun doskonale rozpryskuje na swojej sierści wszystkie ciecze. ( Uwaga - góówno szczypie w oczy!) Quote
Ziutka Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 luka1 napisał(a):A dzis doznałam zaszczytu i zostałam oblana wodą ( breją z goownem) z boksu. Szogun doskonale rozpryskuje na swojej sierści wszystkie ciecze. Znaczy się, że jest w tym lepszy od Astro :cool3: ??? luka1 napisał(a): ( Uwaga - góówno szczypie w oczy!) :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
luka1 Posted August 16, 2008 Author Posted August 16, 2008 oj lepszy, lepszy i do tego ma przy kracie taki dołek w którym zbiera sie ciecz. Psisko odbija sie w tej brei i chlapie jak pędziel malarski. Quote
luka1 Posted August 18, 2008 Author Posted August 18, 2008 Psisko jest bardzo młode i wymaga jeszcze nauki, ale gdy ktoż poświęci mu trochę czasu może miec świetnego psa. Quote
Ziutka Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 luka1 napisał(a):nie zapominajcie o Szogunie Nie zapominamy ciotka :shake: Quote
Recommended Posts