Buffy Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 Rudolf to około 9-letni rudy kocur. Do Schroniska trafił dwa miesiące temu jako niechciany już i niepotrzebny. Niechciany, bo ktoś kto kiedyś dał mu dom, po 9 latach stwierdził, że kot nie jest "nakolankowy". Jest bardzo wystraszony, cały czas się ukrywa. Nie rozumie sytuacji, w jakiej się znalazł, a jego oczy wyrażają ogromny strach. Bardzo tęskni, a głaskany, tuli się do człowieka. To, że nie siedzi na kolanach, wcale nie świadczy, że nie jest kotem nakolankowym. Rudolf bardzo źle znosi pobyt w Schronisku. Nie chce jeść. Boimy się, że wpadnie w depresję, jak większość kotów, które straciły dom. Żeby ratować im życie trzeba je jak najszybciej zabrać ze Schroniska. Kocur jest odrobaczony, wykastrowany i zaszczepiony. Quote
Isabel Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 Kolejny, który przestał się podobać:shake: Quote
Isabel Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 Do góry rudy Rudolfie! Rudy kolor ma wzięcie, oby się udało! Quote
BasiaD Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 W domku ten Kocio będzie zupełnie inny, kto wie czy nawet nie bardzo nakolankwy, jak już zaufa swojemu domkowi! Też mam takiego Rudzielca ze schronu, jest u mnie 1,5 roku ( jak do mnie przyjechał miał 8 lat!) Jest taki miziasty i przytulasty, że szkoda gadać! Jak przyjechał to tylko spał w kaciku, a teraz na kolanka wcale nie trzeba go namawiać, jak tylko zobaczy że gdzieś usiadłam to zaraz się mości na kolankach, a w nocy tak mruczy i się przytula... Ten Rudzik tez powinien znależć swój domek, taki już na zawsze.. Trzymam mocno kciuki.. Ja uwielbiam wszystkie koty, ale Rudzielce podobno maja teraz szczególne wzięcie! Do góry Rudzik, wskakuj po domek! Quote
Buffy Posted August 22, 2008 Author Posted August 22, 2008 Piękny i bardzo smutny Rudzielec szuka domku. Quote
Buffy Posted August 24, 2008 Author Posted August 24, 2008 Nie wiem, czemu Rudolfem nikt się nie interesuje. On jest tak pięknym kotem. Ale nawet nie ma zainteresowania maluchami. :( Mamy nadzieję, że po wakacjach adopcje ruszą. Quote
Isabel Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 Ja też myślę, że we wrześniu coś się ruszy. A Rudolf szuka domu cały czas!!! Quote
Buffy Posted August 27, 2008 Author Posted August 27, 2008 Jakieś mnie słuchy doszły ... Prosimy więc o kciuki. :) Quote
Lucky13 Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 :kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki: Są kciuki. :) Quote
Buffy Posted August 31, 2008 Author Posted August 31, 2008 Czekamy na wieści z wizyty przedadopcyjnej. Kciuki są ciągle potrzebne. :) Quote
Buffy Posted September 6, 2008 Author Posted September 6, 2008 Rudy - w towarzystwie Nori - w poniedziałek jedzie do swojego nowego domku. Quote
Recommended Posts