Atkaaaa Posted September 26, 2008 Author Posted September 26, 2008 o to jeszcze lepiej... hmm tylko tez data, mam nadzieje ze sie nie rozmysla i w ogole... i ze on bedzie mogl teraz w hotelu zostac. W jakim mieście są ci Pastwo? Quote
aisaK Posted September 27, 2008 Posted September 27, 2008 Dokładnie nie wiem, bo to fundacja Dobermann-Nothilfe zajmuje sie adopcajmi na miejscu. Wszystko napisze, jak tylko bede wiedziała, albo napiszcie do mnie na meil: ktara@poczta.onet.pl lepiej mieć meilowy kontakt, bo dogo często nie chodzi. Quote
Atkaaaa Posted September 27, 2008 Author Posted September 27, 2008 ja jutro do lecznicy wpadne i sie zorientuje jak tam z hotelikiem. A jak z transportem do poznania? Quote
Atkaaaa Posted September 28, 2008 Author Posted September 28, 2008 mam nowe fotki Atoska :D Dziś rozmawiałam... byłam w lecznicy i myślę, że bedzie ok. :) Przystojny kawaler: (fotki by Kora) Quote
aisaK Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 Z transportem najgorzej, bo trzeba by go pod Poznań zawieść. Super zdjęcia! wysle do niemiec, na pewno sie uciesza! Quote
Atkaaaa Posted September 28, 2008 Author Posted September 28, 2008 Znajdziemy i to :D Mam nadzieje, że to, że on tam jedzie jest na 100% pewne? Wyrabiac ten paszport i chip czy jak? Wszystko jest pewne? Quote
aisaK Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 Wszystko jest na 100% pewne! tylko czas transportu jeszcze wam potwierdzem, ale raczej jedzie z Oleną 4.10, rano. Najlepiej aby raniutko do niej trafił, przygotowany, z książeczkami, paszportem , chipem (na wszystko faktura-pamietajcie, bez faktur nie zwrócą kosztów). Namiary na Olene podam na PW Quote
Atkaaaa Posted September 29, 2008 Author Posted September 29, 2008 super... ale co z transportem do Poznania??? :( A chip i ksiazeczke jutro przekaze zeby zrobic Quote
Atkaaaa Posted September 29, 2008 Author Posted September 29, 2008 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10978590#post10978590 watek z prośbą o transport... Quote
Atkaaaa Posted October 1, 2008 Author Posted October 1, 2008 Mam transport.. ale dopiero pod koniec października w weekend. Atos do tej pory ni emoże w hotelu zostac, więc jeśli nie wyjedzie w ten weekend to wyląduje w schronisku. Nie wiem czy już wyrabiac ten paszport i chip... bo jeśli nic z tego nie wyjdzie? Quote
dzodzo Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 transport do niemiec bedzie 11-12 października, został przesunięty-poszukajcie jeszcze transportu, moze się uda Quote
Atkaaaa Posted October 1, 2008 Author Posted October 1, 2008 super a co z hotelem? Wiadomo już coś więcej o tej rodzinie do której ma trafic? Quote
BeataJ Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 Wlasnie gadam ze schronem....Atos juz jest w schronisku. Trafi na boks na dworze....brak miejsc. Quote
Atkaaaa Posted October 3, 2008 Author Posted October 3, 2008 dostałam smsa... Atos w schronie :( Zaraz do niego ide. Wyjazd do Niemiec został przełożony na 17.11 Na dworze?! Ehh.. tam w budynku jest jeszcze jeden domek.. chory. Quote
BeataJ Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 Atos jest juz w Tczewie w schronisku. Nie wiem jak to sie stalo ale wg mnie jest on w duzo gorszej kondycji fizycznej ( chudy!!! ) i psychicznej niz byl jak go widzialam ostatnio - ok 3 tyg temu. Dostal osobny bosk w budynku i siedzial caly czas wcisniety pod palete na ktorej ma kocyk. Jako udalo mi sie go wyciagnac i wyjsc z nim na dwor. Jest mocno wystraszony, nieobecny :-( Widac, ze schron go przybija. No i skad on tak schudl? Nie jadl w hotelu? Zaraz wstawie foty. Quote
Atkaaaa Posted October 3, 2008 Author Posted October 3, 2008 Już wiem byłam w schronisku... Różnicy w kondycji fizycznej nie zauważyłam, jadł i było wszystko ok... hmm psychicznej...?! Oczywiscie, że nie! Przecież jak on trafił do lecznicy to patrzał się w jeden punkt, wszystkiego się bał a zarazem nic go nie interesowało.. teraz się otworzył, witał się ze mną, machał ogonem był na dobrej drodze. Jestem strasznie wściekła, że oni go do schronu oddali, nawet na mnie nie poczekali, niezdjążyłam sie z nim pożegna. Czekam na fotki Quote
BeataJ Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 Wpadnij do Tczewa do schronu, nie jest daleko. Spotkamy sie, wyjedziesz z nim. Quote
Atkaaaa Posted October 3, 2008 Author Posted October 3, 2008 Pociąg bezpośrednio dojeżdża? W sumie chętnie... ale ile dojazd trwa? I ogolnie gdzie jest schron bo tam sama na pewno nie trafie... :) To gdzie te fotki? Quote
BeataJ Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 Mi sie wydaje, ze jest chudszy niz go widzialam ostatnio. Quote
BeataJ Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 Atkaaaa napisał(a):Pociąg bezpośrednio dojeżdża? W sumie chętnie... ale ile dojazd trwa? I ogolnie gdzie jest schron bo tam sama na pewno nie trafie... :) To gdzie te fotki? Pociag, SKM'ka. Nie wiem ile trwa ale to chyba mozna sprawdzic;) Jak sie zdecydujesz to wytlumacze Tobie jak trafic. Quote
Atkaaaa Posted October 3, 2008 Author Posted October 3, 2008 jest chudy...widziałam go prawie codziennie to dla mnie różnica nie była... może robaki? Słyszałam, że była Pani w lecznicy...? Aha transport jest niby dopiero 17.10 a nie w tym tyg... http://img521.imageshack.us/img521/333/a4gj1.jpg :(( Quote
BeataJ Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 W lecznicy nie bylam. Wyjazd do Niemiec jest 11.10 i najpozniej 10.11 pies musi byc w Poznaniu ( musi miec chipa i paszport ) Quote
Atkaaaa Posted October 3, 2008 Author Posted October 3, 2008 dostałam maila od aisaK, napisała ze wyjad 17.10... więc jak to jest? To kto był? Bo był ktoś po ksiazeczke Quote
BeataJ Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 Moze ktos ze schronu byl po ksiazeczke nie wiem. Wyjazd faktycznie 17.10 Beata Quote
Atkaaaa Posted October 3, 2008 Author Posted October 3, 2008 hmmm no to gorzej....mam nadzieje ze jednak sie nie pomylila...bo by było więcej czasu. A to byc moze ze schronu... edit: to dobrze, bede dalej tego transportu szukac, a jak sie nie znajdzie...?:( Quote
Recommended Posts