Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 138
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wszystko jest na 100% pewne!
tylko czas transportu jeszcze wam potwierdzem, ale raczej jedzie z Oleną 4.10, rano. Najlepiej aby raniutko do niej trafił, przygotowany, z książeczkami, paszportem , chipem (na wszystko faktura-pamietajcie, bez faktur nie zwrócą kosztów).
Namiary na Olene podam na PW

Posted

Mam transport.. ale dopiero pod koniec października w weekend. Atos do tej pory ni emoże w hotelu zostac, więc jeśli nie wyjedzie w ten weekend to wyląduje w schronisku. Nie wiem czy już wyrabiac ten paszport i chip... bo jeśli nic z tego nie wyjdzie?

Posted

dostałam smsa... Atos w schronie :( Zaraz do niego ide. Wyjazd do Niemiec został przełożony na 17.11
Na dworze?! Ehh.. tam w budynku jest jeszcze jeden domek.. chory.

Posted

Atos jest juz w Tczewie w schronisku. Nie wiem jak to sie stalo ale wg mnie jest on w duzo gorszej kondycji fizycznej ( chudy!!! ) i psychicznej niz byl jak go widzialam ostatnio - ok 3 tyg temu.
Dostal osobny bosk w budynku i siedzial caly czas wcisniety pod palete na ktorej ma kocyk. Jako udalo mi sie go wyciagnac i wyjsc z nim na dwor. Jest mocno wystraszony, nieobecny :-( Widac, ze schron go przybija.

No i skad on tak schudl? Nie jadl w hotelu? Zaraz wstawie foty.

Posted

Już wiem byłam w schronisku...
Różnicy w kondycji fizycznej nie zauważyłam, jadł i było wszystko ok... hmm psychicznej...?! Oczywiscie, że nie! Przecież jak on trafił do lecznicy to patrzał się w jeden punkt, wszystkiego się bał a zarazem nic go nie interesowało.. teraz się otworzył, witał się ze mną, machał ogonem był na dobrej drodze. Jestem strasznie wściekła, że oni go do schronu oddali, nawet na mnie nie poczekali, niezdjążyłam sie z nim pożegna. Czekam na fotki

Posted

Atkaaaa napisał(a):
Pociąg bezpośrednio dojeżdża? W sumie chętnie... ale ile dojazd trwa? I ogolnie gdzie jest schron bo tam sama na pewno nie trafie... :)
To gdzie te fotki?

Pociag, SKM'ka. Nie wiem ile trwa ale to chyba mozna sprawdzic;)
Jak sie zdecydujesz to wytlumacze Tobie jak trafic.

Posted

hmmm no to gorzej....mam nadzieje ze jednak sie nie pomylila...bo by było więcej czasu.
A to byc moze ze schronu...

edit: to dobrze, bede dalej tego transportu szukac, a jak sie nie znajdzie...?:(