Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Na razie może tam byc ale nie wiem jak długo. Boję się żeby nie został zabrany do schronu lub uśpiony. W przypadku schronu ten pies całkowicie wykończy się psychicznie, on potrzebuję człowieka który pokaże mu co to przyjacielskie relacje, długie spacerki zamiast 5min w około bloku a nie schroniskowego boksu... :(

• Replies 138
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

M&T napisał(a):
napisz na forum ciapka ogłoszenie o nim, tam jest zarejestrowana pani, która zajmuje się dobkami

tutaj o nicku BeataJ ?
W podpisie jest napisane że do 25.08 nie ma na dogo. Jesteś tam zarejestrowana? To chyba nie ten sam nick co na forum ciapka nie?

Posted

Atkaaaa napisał(a):
tutaj o nicku BeataJ ?
W podpisie jest napisane że do 25.08 nie ma na dogo. Jesteś tam zarejestrowana? To chyba nie ten sam nick co na forum ciapka nie?

Nie wiem, ale na ciapkowie ma chyba nick BeataK

Posted

dzięki :) jeśli ktoś ma miejsce w podpisie to proszę o wstawienie :)
A może ktoś by spróbował zrobi banerek z nowych zdjęc? :) Duży i mały. Strasznie mało osób tu zagląda...

Posted

ja cos moge zrobic ale tez jutro moze... chociaz moze teraz cos wykompinuje:)
a jakie mają byc wielkosci? duzy tzn? 500x100 czy moze mniejszy tak 300x100? i mały 100x100

Posted

dzięki :) Tylko teraz nie ma chętnych żeby te banerki dorzucić do podpisu...nikt tu nie zaglada:(
Wczoraj byłam u Atosa, zaczął machac ogonem, przywitał się. Do tych ludzi których już poznał nabiera zaufania, lubi spacerki- a gaśnie kiedy się go zostawia samego z innymi szczekającymi psami. Jak wida na zdjęciach, Atos nie ma kopiowanych uszu ani ogonka.

Posted

Atos ma miesiąc na znalezienie domu, potem najprawdopodobniej schronisko... :(
Dziś przywitał mnie szaleńczym merdaniem ogona, widac, że już się aklimatyzuje wśród ludzi. Zrobił się też dużo pewniejszy siebie....

Gdzie ciotki od dobków? :(Proszę o wrzucenie go na stronkę fundacji