Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 138
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Miał dom,rodzinę. W jednej chwili stracił wszystko.
[SIZE=3]
Ok. 7 letni doberman( niekopiowane uszka i ogonek) szuka dobrego domu! Atos- bo tak się nazywa szuka domu najlepiej bez małych dzieci.

Jest bardzo przestraszony obecną sytuacją wiec nie wiemy jak reaguje na małe dzieci. Kiedy już kogoś pozna jest w niego wpatrzony, reszta się nie liczy. Nie wykazuje oznak agresji.

Osoba która jest w stanie dac Atosowi dom powinna by cierpliwa i miec doświadczenie w opiece nad psem. Psu trzeba poświecic trochę pracy, pokazac, że nie ma się czego bac, że jest bezpieczny. Atos na pewno będzie dobrym przyjacielem, na dobre i na złe.

Jeśli jesteś zainteresowany adopcją psa, proszę o kontakt mailowy: ata1993@buziaczek.pl
W którym podam kontakt telefoniczny,

Wygranie aukcji nie jest jednoznaczne z nabyciem psa.

Adoptujący zobowiązany jest do podpisania umowy adopcyjnej.
Zastrzegam sobie prawo do wyboru najwłaściwszego domu dla Atosa.

Posted

mówiłam cały szablon skarbie, ja nie mam czasu na wymyślanie tych blablabów, bo ja wpadam na dgm, kopiuje, wklejam na allegro i lece dalej do nauki, ja siedzę na kompie naprawdę w porywach teraz, więc nie blablabuj tylko pisz dalej :eviltong:

Posted

Wlasnie dostalam maila. Hmmm jesli poswieca mu czas, beda cierpliwi, i przede wszystkim beda mieli siłe na opiekowanie się nim to... JAKNAJBARDZIEJ! Atos mieszkał ze strasza panią, więcj myślę, że to starszych ludzi się przekona, wezmę go jutro na długi spacer... może trochę fotek porobie :)
A więc proszę mi, wszystko o tych ludziach opowieziec! :D

Posted

Uwaga! Atos Ma 3dni! Inaczej Schron! On Sie Otworzyl, Zaufał, Nie Pozwolmy Na To! W Schronie Zmarnieje, Znow Bedzie Sie Bal, Odbije Mu!! Tyle Pracy Na Nic? Prosze O Pomoc!!!!

Posted

:multi::multi::multi:super!:bigok:
Zaraz przejrzę wątek transportowy... kurcze ale sie cieszę! Opłacają na razie właściciele, ale normalna stawka to chyba 30zł chociaz nie jestem pewna.