M&T Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 jeśli mi zrobisz szablon ogłoszenia to wstawię go na allegro ;) Quote
Atkaaaa Posted September 17, 2008 Author Posted September 17, 2008 aganela :) dzieki Martyna: :) super! Zaraz coś wykombinuje Quote
Atkaaaa Posted September 17, 2008 Author Posted September 17, 2008 Miał dom,rodzinę. W jednej chwili stracił wszystko. [SIZE=3] Ok. 7 letni doberman( niekopiowane uszka i ogonek) szuka dobrego domu! Atos- bo tak się nazywa szuka domu najlepiej bez małych dzieci. Jest bardzo przestraszony obecną sytuacją wiec nie wiemy jak reaguje na małe dzieci. Kiedy już kogoś pozna jest w niego wpatrzony, reszta się nie liczy. Nie wykazuje oznak agresji. Osoba która jest w stanie dac Atosowi dom powinna by cierpliwa i miec doświadczenie w opiece nad psem. Psu trzeba poświecic trochę pracy, pokazac, że nie ma się czego bac, że jest bezpieczny. Atos na pewno będzie dobrym przyjacielem, na dobre i na złe. Jeśli jesteś zainteresowany adopcją psa, proszę o kontakt mailowy: ata1993@buziaczek.pl W którym podam kontakt telefoniczny, Wygranie aukcji nie jest jednoznaczne z nabyciem psa. Adoptujący zobowiązany jest do podpisania umowy adopcyjnej. Zastrzegam sobie prawo do wyboru najwłaściwszego domu dla Atosa. Quote
M&T Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 mówiłam cały szablon skarbie, ja nie mam czasu na wymyślanie tych blablabów, bo ja wpadam na dgm, kopiuje, wklejam na allegro i lece dalej do nauki, ja siedzę na kompie naprawdę w porywach teraz, więc nie blablabuj tylko pisz dalej :eviltong: Quote
Atkaaaa Posted September 17, 2008 Author Posted September 17, 2008 juz poprawilam to teraz kopiuj. Tytuł: Doberman szuka domu. Pomóż mu uwierzyc... Quote
M&T Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 allegro: http://allegro.pl/show_item.php?item=440857698 Quote
Atkaaaa Posted September 17, 2008 Author Posted September 17, 2008 dzieki, wrzucam na pierwsza Martynko w tytule jest 10 letni a w opisie 7 :P Proszę Cię zmień na 7 :) Quote
M&T Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 bo była przerwa techniczna na allegro :shake: ale już zmieniam ;) Quote
Atkaaaa Posted September 18, 2008 Author Posted September 18, 2008 dzieki :D Podnosimy AtosaAAA~! Quote
Atkaaaa Posted September 19, 2008 Author Posted September 19, 2008 dostałam maila z zapytaniem o Atosa.. ale na razie ciii :D:D Quote
Atkaaaa Posted September 23, 2008 Author Posted September 23, 2008 :( nie odezwała się ponownie... Quote
aisaK Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 Sluchajcie, mam chetnych ludzi na Atoska, ale to starsze małżenstwo, z Niemiec. jak sądzicie, czy nadaje sie do starszych ludzi? Quote
Atkaaaa Posted September 25, 2008 Author Posted September 25, 2008 Wlasnie dostalam maila. Hmmm jesli poswieca mu czas, beda cierpliwi, i przede wszystkim beda mieli siłe na opiekowanie się nim to... JAKNAJBARDZIEJ! Atos mieszkał ze strasza panią, więcj myślę, że to starszych ludzi się przekona, wezmę go jutro na długi spacer... może trochę fotek porobie :) A więc proszę mi, wszystko o tych ludziach opowieziec! :D Quote
Atkaaaa Posted September 26, 2008 Author Posted September 26, 2008 Uwaga! Atos Ma 3dni! Inaczej Schron! On Sie Otworzyl, Zaufał, Nie Pozwolmy Na To! W Schronie Zmarnieje, Znow Bedzie Sie Bal, Odbije Mu!! Tyle Pracy Na Nic? Prosze O Pomoc!!!! Quote
Klementynkaa Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 rrrany a co się dzieje? tak nagle! i to teraz kiedy jest szansa na ten domek w niemczech! Quote
Atkaaaa Posted September 26, 2008 Author Posted September 26, 2008 tak, ludzie juz nie chca go oplacac. Mimo, że płacili duzo mniej niz normalnie. Poza tym co z paszportem i chipem?! Kurde załamka Quote
aisaK Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 Jesli rodzina sie zdecyduje, to opłacą paszport, chip, koszty zwróca. jejku, napisze o tym rodzinie i fundacji niemieckiej... Quote
Atkaaaa Posted September 26, 2008 Author Posted September 26, 2008 o super, to jak beda jakies wiadomosci to poprosze o info, może coś z tego będzie. Quote
aisaK Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 Sluchajcie, on na 100% moze jechac do Niemiec, tylko teraz ustalimy kiedy bedzie transport, ok? wiec przedluzcie czas,albo Niemcy zapłaca- ile placicie? Quote
Atkaaaa Posted September 26, 2008 Author Posted September 26, 2008 :multi::multi::multi:super!:bigok: Zaraz przejrzę wątek transportowy... kurcze ale sie cieszę! Opłacają na razie właściciele, ale normalna stawka to chyba 30zł chociaz nie jestem pewna. Quote
aisaK Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 Nie, nie trzeba, oni maja swoj transport, tylko powiem kiedy by jechal, pewnie to bedzie 4.10, z okolic Poznania. Quote
Recommended Posts