dzasta Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 Malutka coraz ładniejsza :loveu: A ja jakoś ze skrótu nie skojarzyłam że ona jest od Agnieszki :) Quote
pati1033 Posted October 7, 2009 Author Posted October 7, 2009 Asiaczek napisał(a):Gratulacje! Piekny debiut! Pzdr. Basia&Safi napisał(a):superrr nasze gartulacje :):):) dziekuje Wam bardzo :loveu: dzasta napisał(a):Malutka coraz ładniejsza :loveu: A ja jakoś ze skrótu nie skojarzyłam że ona jest od Agnieszki :) dziekuje Justynko :loveu: a widzisz jak sie sprytnie zakamuflowalam skrotem :evil_lol: przydomek strasznie dlugi i nie da rady zmiescic :) Quote
dzasta Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 No a ja generalnie ostatnio przez te wszystkie wydarzenia prócz siwizny nabawiłam się ciężkiego myślenia :shake: Ale Mamusia małej jest jedną z moich ulubionych dziewczynek AST :loveu: Teraz czekam na rozwój Twojej małej i podboje ringowe :cool3: Quote
pati1033 Posted October 7, 2009 Author Posted October 7, 2009 oj kazdemu sie zdarza czasem ciezko myslec :evil_lol: Biusia jest i moja ulubienica w suczkach- i od daaawna marzylam miec dziewczynke po niej :) chociaz moja akurat to caly tatus wyszedl :evil_lol: a za podboje to trzymaj kciuki a nie tylko czekasz :) Quote
dzasta Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 No trzymam trzymam cały czas za nią :kciuki: bo jest naprawdę fajna!!! Quote
Asiaczek Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 Musisz pomyśleć o zmianie bannerka... Bo na tym, co masz, to się tylko Bimek rozpycha...:evil_lol: Pzdr. Quote
pati1033 Posted October 7, 2009 Author Posted October 7, 2009 dzasta napisał(a):No trzymam trzymam cały czas za nią :kciuki: bo jest naprawdę fajna!!! trzymaj w piatek mocno :) Asiaczek napisał(a):Musisz pomyśleć o zmianie bannerka... Bo na tym, co masz, to się tylko Bimek rozpycha...:evil_lol: Pzdr. hahaha- no rzeczywiscie :) ale to jak w zyciu- tez on sie rozpycha zawsze :evil_lol: no musze rzeczywiscie pomyslec i cos pokombinowac- tylko jakos sie nauczyc nie moge robic tych banerkow :mad: Quote
dzasta Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 Oooo pewnie że będę trzymać :kciuki: bardzo mocno!!!!! Quote
Asiaczek Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 pati1033 napisał(a): hahaha- no rzeczywiscie :) ale to jak w zyciu- tez on sie rozpycha zawsze :evil_lol: no musze rzeczywiscie pomyslec i cos pokombinowac- tylko jakos sie nauczyc nie moge robic tych banerkow :mad: Chętnie bym pomogła, ale też nie umiem... Mój banner robił MKM ["]... Pzdr. Quote
pati1033 Posted October 8, 2009 Author Posted October 8, 2009 dzasta napisał(a):Oooo pewnie że będę trzymać :kciuki: bardzo mocno!!!!! nie dziekuje :loveu: Asiaczek napisał(a):Chętnie bym pomogła, ale też nie umiem... Mój banner robił MKM ["]... Pzdr. photoshop to jeszcze ciagle dla mnie czarna magia- co zaczynam sie go uczyc to sie czyms zrazam co mi nie wychodzi :angryy: Quote
Asiaczek Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 A może zajrzyj do działu "technicznego" naszej DGM? Tam na pewno sa osoby,które "robią" bannery... Pzdr. Quote
Dixita Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 Oj z tego co widzę to Tamcia się świetnie zaprezentowała :)! :loveu: Nas jednak niestety dziś na polance nie będzie więc się może jutro zobaczymy :) Quote
pati1033 Posted October 16, 2009 Author Posted October 16, 2009 Dixita napisał(a):Oj z tego co widzę to Tamcia się świetnie zaprezentowała :)! :loveu: Nas jednak niestety dziś na polance nie będzie więc się może jutro zobaczymy :) nie bylo Cie i Tamisia nie miala z kim szalec- tylko Toka na smyczy... :-( Vectra napisał(a):mam takie coś z wawy jeszcze dziekuje Ci bardzo :loveu: 2 nie widzialam wczesniej :) a 2 wykorzystalam juz- tak, jak Ci pisalam, na mojej juz prawie gotowej stronie :) Quote
Asiaczek Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 Vectra, jakie ładne fotaski porobiłaś Bimkowi! Pzdr. Quote
Dixita Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 pati1033 napisał(a):nie bylo Cie i Tamisia nie miala z kim szalec- tylko Toka na smyczy... :-( A my dzisiaj jeszcze gorzej, bo nawet nie było pół Toki na smyczy :-(:shake:! Quote
dzasta Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 Oj Bimek na żywo jeszcze lepiej się prezentuje ale ja już się nie mogę doczekać Tamisi na żywo :loveu:Pati a gdzie mieszkacie może jakieś spotkanko małe zorganizujemy? Quote
pati1033 Posted October 18, 2009 Author Posted October 18, 2009 Dixita napisał(a):A my dzisiaj jeszcze gorzej, bo nawet nie było pół Toki na smyczy :-(:shake:! to za to, ze w piatek nie przyszlas :evil_lol: moze podaj mi na PW jakis gg numer do siebie czy cos- to bedziemy sie umawiac konkretniej na spotkania, zeby nie stac bez sensu w ta pogode na zimnie. dzasta napisał(a):Oj Bimek na żywo jeszcze lepiej się prezentuje ale ja już się nie mogę doczekać Tamisi na żywo :loveu:Pati a gdzie mieszkacie może jakieś spotkanko małe zorganizujemy? Tamisia to diabel wcielony :evil_lol: ja chetna zawsze na spotkanka, ale zawsze wszyscy mieszkaja tak daleko ode mnie :( ja mieszkam na ursynowie- natolin dokladniej :) Quote
dzasta Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 pati1033 napisał(a): Tamisia to diabel wcielony :evil_lol: ja chetna zawsze na spotkanka, ale zawsze wszyscy mieszkaja tak daleko ode mnie :( ja mieszkam na ursynowie- natolin dokladniej :) No daleko mamy my mieszkamy na Zaciszu ale dla chcącego nic trudnego i mam nadzieję że uda nam się jakoś zorganizować jakieś spotkanko :p Quote
pati1033 Posted October 21, 2009 Author Posted October 21, 2009 dzasta napisał(a):No daleko mamy my mieszkamy na Zaciszu ale dla chcącego nic trudnego i mam nadzieję że uda nam się jakoś zorganizować jakieś spotkanko :p to jak sie poczujesz lepiej to kombinuj spotkanko :loveu: a dzis chcialam zaprosic Was na moja strone internetowa :loveu: wreszcie ja mam :) http://corleti.pl Quote
Asiaczek Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 Hohoho,Paniusia ma juz swoja stronkę! Nonono, gratulować! pzdr. Quote
pati1033 Posted October 21, 2009 Author Posted October 21, 2009 Asiaczek napisał(a):Hohoho,Paniusia ma juz swoja stronkę! Nonono, gratulować! pzdr. dziekowac :loveu: agnethka napisał(a):chyba dopiero :diabloti: najwyższa pora na stronkę :evil_lol: masz racje- dopiero :diabloti: TZ mial mi ja zrobic w kwietniu :evil_lol: Quote
dzasta Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 Bardzo fajna www :razz: Jak tylko się poczuję lepiej i pogoda będzie ładniejsza na pewno się spotkamy :D Quote
Recommended Posts