Ruth Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 Tyle jest tych psiaków, że za każdym razem mam dylemat czyj plakat wybrać przy wieszaniu a wszystkich nie ma sensu wieszać na każdej tablicy - i tak wiszą góra 2-3 dni bo przychodzą ci od pożyczek i mają głęboko w poważaniu, że ogłoszenia psiaków są szczególne bo chodzi o żywe istoty a nie jakieś tam bzdety którym zimno i głód nie straszne :angryy: Ale walka o tablice trwa :mad:. Quote
Ulaa Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 Ruth Twoje ogłoszenia BARDZO widać. Nawet z auta. Dużo zrywek mają zerwanych. Jest sens!!!!!!!!!!! Wielki sens!!!!!! Quote
Ruth Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 No ja wiem, że jest sens. Już nawet większość rozwieszających nauczyła się, że bardziej im się opłaca nie zaklejać fundacyjnych plakatów :diabloti:. W mojej okolicy od TYGODNIA wiszą nie zaklejone :loveu:. A co tam u Puszka? Quote
Ada-jeje Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 Niestety nie mamy zadnych wiesci, nie mamy tez mozliwosci kontaktu bo ostatnio nawet DT nie jest osigalny telefonicznie, dla tego tak bardzo zalezy nam na DS zebysmy wreszcie mogly go przywiezc. Quote
Slomka22 Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 witam piesku.... Ada dostalam mail od Giselle i pewnie tez Wam odpisala. Nie moge go wziasc ale moge pomoc w oglaszaniu... w necie Poslalyscie go do gazet - to czasem tez pomaga no i dodaje watek do subskrypcji Quote
Ulaa Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 Wznowione http://www.allegro.pl/item451158151_piekny_rudasek_do_bloku_lub_do_ogrodka.html Quote
stonka1125 Posted October 5, 2008 Posted October 5, 2008 ja wiem że on tu jest adajeje,ja cały czas zaglądam co z waszymi psiakami i naprawde staram sie,zawsze wydawało mi sie że jest tylu ludzi którzy chcą psa a teraz sie okazało że oni wszyscy jacyś walnięci za przeproszeniem,a to kolor nie taki a to łapy za długie , a to cośtamcośtam,pies to pies ja piernicze ,każdy cudny ,nie rozumiem,wspieram całym sercem i szukam ,szczególnie kiarce ,koszałkowi(chociaz widziałam ze koszal wywija na tymczasie u uli jak dzik jakiś:loveu:)diance ,pusiowi ,kajtusiowi,no zaraz to wszystkich wymienie bo i krówcio i kostuś ojejujeju,a ludzie są głupi:mad: Quote
Ada-jeje Posted October 5, 2008 Posted October 5, 2008 Na dzis noz na gardle mamy z Zabcia odebranaz kojca klatki w Libiazu. Na cito potrzebne chociaz DT, udaje nam sie z Zabcia jak slepej kurze ziarnko bo od soboty stracila DT i znow mamy nystepne DT ale tylko do jutra. :placz: Quote
Ada-jeje Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 Puszek wszystko wskazuje na to ze dzis zaswieci dla ciebie slonce.:crazyeye: Quote
Ada-jeje Posted October 11, 2008 Posted October 11, 2008 Puszek mamy Cie przywiezc na stare smieci :lol: tylko czy warto. Quote
Ulaa Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 Słodziak z niego :) chociaż met nie miała z nim lekko, ugryzł ją, psa i 3 konie! W aucie się shefcił na zielono, a po powrocie poznał panią, jednak najbardziej ucieszył się na widok chłopca, który się z nim bawił i wychodził na spacery. Pani obiecała, że nie będzie puszczany luzem i że będzie poddany kastracji. Met twierdzi, że Puszek jest dominantem i to widać już choćby po rozdrapywaniu ziemi. Podobno nie lubi być zmuszany do niczego i żeby mu swoją wolę narzucać. Jak dla mnie fajny, taki luzak :) Quote
hanek Posted October 15, 2008 Author Posted October 15, 2008 Met dzielna w takim razie, nic się nie skarżyła. Oby jego opiekunowie dotrzymali obietnic i opiekowali się nim jak należy. Quote
Ada-jeje Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 Hanek trzeba przygotowac nastepne pismo do baby i wlozyc w drzwi jesli jej znow nie zastaniemy z informacja ze jak sie do nas nie zglosi do oddamy sprawe na Policje. Cos mi sie wydaje ze to jest jej pies tylko sie do niego nie przyznawala bojac sie konsekwencji. Jak bylysmy tam z Ula w tym tygodniu to slyszalysmy szczekanie psa wlasnie zza jej drzwi. Quote
Ada-jeje Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 No przeciez ze bylysmy tam z hanek, i wtedy to wlozyla pierwsza kartke do drzwi. Juz jestem zla sama na siebie z tym ciaglym kreceniem. Quote
Recommended Posts