Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Właściciel psa wyjechał za granicę i zostawił go bez dachu nad głową. Jedna sąsiadka oferowała się, że przetrzyma go do czasu jego powrotu, ale gość się nie zgodził, po prostu już nie chce mieć psa.

Psiaczek ma na imię Puszek. Jest łagodny, spragniony ciepła i towarzystwa człowieka. Bardzo grzecznie zniósł jazdę samochodem. Polubiłam go, taki poczciwy i sympatyczny jest. Przebywa w domu tymczasowym, wkrótce dowiemy się więcej o jego charakterze i zachowaniu.

Wet Maciek ocenił Puszka na 2 lata:) Jest zaszczepiony, odrobaczony, lecznica pokryje też koszty kastracji.

• Replies 71
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ada-jeje napisał(a):
Mam wiadomosc od osoby trzeciej ze pies jest ok. ale tylko tyle albo az tyle.

To, że Puszek jest ok, to my same też miałyśmy okazję stwierdzić:P

Posted

Pani dzisiaj zobaczyła na komórce, że dzwoniłam.
Umówiłam się z nią na sobotę w drodze do Psar (lub spowrotem), będzie czekać :)
Hanek czy możesz wydrukować jakieś ładne zdjęcie Puszka? (jeśli mogę zasugerować to 2 i 3 z postu 2, bo ładnie widać na nich mordkę i wielkość Puszka, czyli to o czym pani mówiła że jest dla niej ważne ;) )
Czy ewentualnie pokazać jej też innego pieska i którego?

Posted

Ada-jeje napisał(a):
Ta pani to jednak amatorka ONkow, pytala nas o ta sunie z Babic, ale ona juz znalazla dom.

Ale jednocześnie twierdziła, że onka dorosłego nie weźmie.

Posted

Ja bym jej jednak wcisnęła Puszka. Sama mówiła, że gdyby jej nie spasował, to go potrzyma dopóki nie znajdziemy mu nowego domu. Więc co szkodzi spróbować? Kobieta jest chyba zbyt niezdecydowana i trzeba jej pomóc podjąć decyzję.

Posted

Aniu dzis jedziemy na rozmowe z zarzadem dzialkowiczow w Trzebini, to postaram sie tym razem nie zapomniec zeby Ulka zadzwonila do tej babki z Karniowic, i po tej rozmowie bedziemy wiedziec co dalej.

Posted

Nie muszę dzwonić, bo kobitka sama dzwoniła chyba przedwczoraj o... Krówka.
Z trudem przekonałam, że zaszła pomyłka, bo Krówek wymaga rehabilitacji i doglądania zdrowia.

Pani jednak nie chce brać żadnego psa bez osobistego obejrzenia go :roll:
Zastanawia się też nad tą młodą brązową suczką (Puszek napewno ma więcej niż 2 lata, a pani chciała psa do roku...)