Izis Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 Świeże (jeszcze ciepłe) zdjęcie Akita u Izis FCI GENJI: Takie noworoczne śnieżne pozdrowienia :-) Quote
ania_wawa Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 Kilka fotek z naszego ostatniego spaceru Pomponowego. Reszta w Galerii Psubratów Quote
INU Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 Izis napisał(a):Świeże (jeszcze ciepłe) zdjęcie Akita u Izis FCI GENJI: http://www.akita.pl/szczeniaki/miot-g/genji/genji-01-2009.jpg Takie noworoczne śnieżne pozdrowienia :-) Ładniutki. :loveu: Śliczny ma kolorek. :-) Quote
ewcik Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 nie wiem , ktory juz raz probuje wkleic zdiecia zimowe moich podopiecznych.... i nadal nic!!:angryy::angryy::angryy: albo mnie wywala,albo nie chce zaladowac zdiecia!!!!!!!! pomocy!:oops: Quote
Iwona&Wiki Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 ewcik, hmmm... zimowe zdjęcia:loveu: w żadnym wypadku NIE można tego tak zostawić:cool3::shake: ale kto Cie wywala? Chyba nie Dogo?:cool3: Spróbuj koniecznie jeszcze raz. Jak nie wyjdzie - slij do mnie. Nie mozna nie pokazać zimowych Akit:loveu: aniu, zdjęcia fajne. Pompony śliczne:loveu: I miło, że nadal są w takiej komitywie:) Ale coś tu ściemniasz;):) To nie może być ostatni Wasz spacer:p No chyba że odśnieżyłaś łąkę;):):evil_lol: Izis, kociak śliczny:loveu: A ja mam tak dużo zdjęć nowych, że aż nie wiem od czego zacząć:niewiem: Quote
Iwona&Wiki Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 Zacznę od wątku tanecznego. Ineczka też ćwiczy ze swoimi dziewczynami:cool3: No prosze - jaki zgrany duecik:) i solóweczka Aiko:) Edyta, pod bokiem rośnie nam konkurencja:cool3: Moja Niunia (ostatnio zwana Guciem) poznaje kolejne Akity:eviltong: Swoją młodszą siostrzyczkę:loveu: i oczywiście bo to dokładna dziewczynka:evil_lol: Quote
Iwona&Wiki Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 W tym czasie reszta leniuchowała:eviltong: żarty - oczywiście:) Fumi pewnie roztrząsa... ...czy kiedyś będzie mogła spokojnie przeszukać podwórko Hirka?:loveu: Skąd tu tyle bab? Chyba tu nie zostaną? myśli Hirek:cool3: To jeszcze tylko ułożony;) Zimowy Gucio:eviltong: Dobranoc:) Quote
ewcik Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 nie no, zwietna ta fotorelacja!! ja tez tak chce!! jak wroce z gor obiecuje powklejam wszystkie zdiecia , a moze nawet zaloze swoja wlasna galeryjke (znaczy sie.. moich misiakow), w koncu i nam sie nalezy!! nie? :lol: pozdrawiamy wszyskich Akitomaniakow!! ... no i idziem sie pakowac. ;) Quote
JCz Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 1. Zimowy spacerek 2. Gdzie ta zwierzyna? 3. Tutaj jestem 4. Milusia minka ? Hmm!!! Anteki kocha zimę i las. Zimę ponieważ lubi chłodek. Las dlatego ,że chętnie by coś złapał. Pozdrowienia z Bieszczad JCz. Quote
ania_wawa Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 no nie.... ostatnie zdjęcie rewelacja !! My też chcemy w góry!! Iwonka zdjęcia dziewczyn super. Ineczka zachwycała się ostatnio Twoja Wiką a mi znów smutno, że My z Dajusiem Was jeszcze nie poznaliśmy :-(. Quote
Veene2 Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 Ale ten Wikiszon fajny;) Jak bedzie ladna pogoda to moze kiedys umowimy sie na spacer?;) Quote
szaro Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 YouTube - Śnieżek na spacerku Pozdrawiamy :) Quote
Migoto Inu Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 Witam wszystkich! Chciałabym podzielić się z Wami wrażeniami ze wspaniałego wyjazdu w góry. Podczas spaceru na Krupówkach z oddali zobaczyłam akitową mordkę. Ucieszyłam się, jak zwykle gdy widzę bratnią duszę ;) Jednak po chwili uśmiech zniknął z mojej twarzy. :-o Akita była przywiązana do słupa, sama, gdyż jak się później okazało jej właściciel nie miał odwagi stać przy niej i żebrać o pieniądze. :crazyeye: Trzęsła się i wypatrywała swego 'Pana', który świetnie bawił się w alkoholowym towarzystwie po drugiej stronie ulicy. Przed psem leżał kubek i pudełko z napisem ' Zbieram na nocleg ' Nie mogłam przejść obok obojętnie. Moje zainteresowanie psem zwabiło wstawionego właściciela. Z bardzo 'kulturalnej' rozmowy dowiedziałam się, iż jest to ' Złoty Champion, ur. 07.07.2002, niestety jego Pancio nie był w stanie określić hodowli z której zakupił swojego żywiciela. Nasza głośna i nieprzyjemna wymiana zdań przyciągnęła wielu obserwatorów, którzy zaczęli zajmować stanowisko podobne do mojego. Właściel czuł się wyraźnie zażenowany z obrotu sprawy i braku argumentów, zabrał swojego pracownika :angryy: i oddalił się. Jeśli ktoś będzie w najbliższym czasie w Zakopanem, na Krupówkach i spotka tego nieszczęśnika, błagam nie bądźcie obojętni. Z informacji sklepikarzy wynika, iż ten pan przebywa w tym miejscu bardzo często. Może udałoby się komuś dowiedzieć z jakiej hodowli jest ten psiak. ( mi niestety to nie wyszło z racji tego, iż był nietrzeźwy, dość agresywny a ja tylko z koleżanką) Postaram się dowiedzieć czegoś więcej na podstawie daty urodzenia psiaka. Udało mi się zrobić kilka zdjęć : Pozdrawiam, Sylwia Quote
ola9338 Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 niestety na tym swiecie istnieja ludzie bez serca:shake: Quote
Iwona&Wiki Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 Ewcik to chyba zagubiła się w tych górach;):) A my tu czekamy i czekamy:) JCz, ale miło teraz pogapić się na zimowe zdjęcia:loveu: http://foto0.m.onet.pl/_m/59b092800dddff1024793627983359d0,10,19,0.jpg Mhm... prawda, minka świetna:D http://foto2.m.onet.pl/_m/5c18b6eac803328129dcafad9e13b0aa,10,19,0.jpg To pierwsze też jest fajne:) Aniu, naprawdę sie zachwycała?:) To miło:) No tak, ostatnio utykam 40km przed Wawą. W ten weekend znów chyba się wybiorę, ale pewnie znów też utknę:) A jak jeździcie na Mazury, to może przez B-stok przypadkiem? No wiem, wiem, że to nie teraz:lol: Na pewno jeszcze będzie niejedna okazja:) Bardzo mnie pociagają te Wasze spotkania nad Wisłą:eviltong: A jak Aniu u Ciebie z zimą? Polubiłas ją chociaż trochę?:roll: Veene2, dzięki:) Pewnie, ze sie umówimy;):) Witaj, Szaro:) Fajny ten Twój zwierzyniec:loveu: A jak brzuszkowe kłopoty Snow'a? Sytuacja opanowana? Migotko, może udało Ci sie cos ustalić? Quote
Kacedy Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 Iwona&Wiki napisał(a): No tak, ostatnio utykam 40km przed Wawą. W ten weekend znów chyba się wybiorę, ale pewnie znów też utknę:) :hmmmm: co robisz i co zrobisz? Quote
Iwona&Wiki Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 U-TY-KAM SOBIE:eviltong::lol::lol::lol::lol::lol: hihi Quote
ania_wawa Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 Oj Iwonka uważaj bo Kacedy zaraz sprawi, że naprawdę będziesz utykać :evil_lol::mad:. Quote
Iwona&Wiki Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 Ech, Aniu, chyba az tak źle mi nie życzysz?;):lol: A Kacedy to dobra kobita. Nawet muchy nie skrzywdziłaby:lol: Chyba:roll: To ja zawikiszonuję dziś GA:) Zdjęciami z dzisiejszego spaceru. Co moja Kitka najchętniej robi na spacerze?:roll: Oczywiście pilnuje wszystkiego i wszystkich:cool3: A wszystko, to najlepiej wszystko z góry: Ups. Miało być z góry:cool3::) Najpierw na stojaco, a potem... ...na siedząco. Ech gapiłaby się i gapiła:p No i wąchanie:) To podstawa:cool3: Quote
Iwona&Wiki Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 I obowiązkowo - szukanie, a potem galop do schowanej Pańci:cool3: Te ze specjalną dedykacją dla cioci Edytki:eviltong:;):) Quote
Iwona&Wiki Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 I na koniec, tradycyjnie - trzy porteciki:) Mój Zimowy Gucio:loveu: Quote
Iwona&Wiki Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 I jeszcze zdjęcie, które najbardziej mi sie podoba:eviltong: A zatytułuję je: Akita - pies obronny:loveu: :loveu: Quote
ania_wawa Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 Tradycyjne portreciki tradycyjnie piękne :loveu:. Quote
EZOGHUL Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 Akita odlatująca do zimnych krajów ... oglądamy od prawej strony :) Quote
Recommended Posts