Iwona&Wiki Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 A ja pochwale się - moja Niunia poznała nareszcie innego Akita:eviltong: No nie, nie w Białymstoku. Pod Wa-wą - Hirka Kacedy:) Więc najpierw dla Kacedy w podziękowaniu za wspaniałą gościnę kilka portrecików chłopaka:loveu: Pierwszego dnia na zapoznawczym spacerku zdecydowanie zachowywali dystans, ale nastepnego dnia już pozwolili sobie na wspólne wąchania;):) Quote
Izis Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 Fajne fotki :-) A tutaj najnowsze zdjęcia Akita u Izis FCI GINGO Niestety jakość zdjęć jest ledwo internetowa inaczej wylądowałby też w kalendarzu. Quote
Izis Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 Wiki w pędzie to jest coś ;-) A te zdjęcie łapka w łapkę (w dodatku tylne) z Hirkiem ;-) BOMBA :-) Quote
Iwona&Wiki Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 Potem już często łapka w łapkę podążali za tymi samymi zapachami:roll: a pod koniec spaceru były nawet wspólne gonitwy po polach:cool3: Quote
Iwona&Wiki Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 i... sama nie wiem? Jakieś tańce?:roll: Może ich zgłosić do którejś już tam edycji You Can Dance?:evil_lol: No i już trzeba było wracać:p A szkoda. Bo było super! Dzięki Edytko!:loveu: Quote
Izis Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 NO super :-) Widać, że ma chłopak temperament że HEJ! Quote
Iwona&Wiki Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 Noooo...:lol: to sie nazywa mieć wiatr w futerku:evil_lol: Ale to nic. Zobacz Izis, jak Hirek w tańcu przytupuje:evil_lol: Quote
ania_wawa Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 Śliczne fotki. Chyba pierwszy raz widzę zdjęcia Hirka (oprócz avatarowego). Jaki on śliczny i puchaty :loveu:. Wikiszonka nawet nie skomentuję bo jak zwykle pompon robi wrażenie . Szkoda Tylko że nie było to spotkanie multikitkowe. Iwonka następnym razem daj znać kiedy odwiedzisz wawę bo Dajuś też chciałby poznać Wiki a Ania Iwonkę :). Quote
Kacedy Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 [quote name='Iwona&Wiki'] Może ich zgłosić do którejś już tam edycji You Can Dance? Oj TAK! Koniecznie :) Iwonko :) wstaw jakiś portrecik Wiki, bo na tych zdjęciach to mocno rozczochrana jest i wszystko z winy Hirka:diabloti: Ja również bardzo serdecznie dziękuję Ci za wizytę. Zapraszamy ponownie! Quote
ineczka Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 Zdjęcia boskie!!! no ja nie wiem, że Wiki taka rozczochrana, he,he czy ona widziała te fotki :eviltong: No i wstyd się przyznać, że dopiero teraz widzę Hirka w pełnej krasi- bardzo mi się chłopak podoba ;) Quote
Kacedy Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 aniu i ineczko - dziękuję za skomplementowanie mojego rudzielca :). Wcześniej nie wstawiałam jego fotek, więc ineczko to żaden wstyd nie znać Hirka. Ale jak tylko Iwonka odwiedzi nas ponownie z Wiki i swoim dobrym aparatem to nadrobimy zaległości :) Quote
Agappe Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 ja Hirek rozrywkowy do Wiki :loveu::loveu: a z moją Niunią nie chciał się bawić (z tego co pamiatem):mad: Quote
Kacedy Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 A bo to było spotkanie w parku i tak raczej "na szybko", a z Wiki to miał pola i lasy i wspólną noc:evil_lol: Quote
Iwona&Wiki Posted December 25, 2008 Posted December 25, 2008 :x-mas: :tree1: Wesołych Świąt!!! :tree1: :x-mas: Quote
Migoto Inu Posted December 25, 2008 Posted December 25, 2008 Santa Yourself - Turn yourself into a dancing Santa :evil_lol: Wesołych Świąt! :lol: Quote
Iwona&Wiki Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 [quote name='Migoto Inu']Santa Yourself - Turn yourself into a dancing Santa :evil_lol: Wesołych Świąt! :lol: Kitka w szpagacie! Ech, Migotki, zdolne te Wasze Akitki!;):lol: Edyta, nici z You Can Dance. Muszą jeszcze duuuużo ćwiczyć:placz: Aniu, Ineczko, dzięki:) Tak, Hirek to przepięknie futrzasty, wspaniały gentelmen:loveu: Aniu, zazdroszczę Wam tych Akitowych spotkań. Również mam nadzieję, że może niedługo uda mi się Was zobaczyć:eviltong: Choć do Wawy jeszcze nie dojechalam, ale postępy robię:cool3: Ech, Ineczko, dziewczyna miała tyle ciekawskich zajęć. Na toaletę czasu już nie starczyło. Szczęściem lusterka nie wzięla;):lol: A poniżej obiecany drobiazg:) U nas święta były trochę białe Quote
Izis Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 Ale super :-) U nas śniegu ani na lekarstwo :-( Quote
Kacedy Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 [quote name='Iwona&Wiki']Kitka w szpagacie! Ech, Migotki, zdolne te Wasze Akitki!;):lol: Edyta, nici z You Can Dance. Muszą jeszcze duuuużo ćwiczyć:placz: No tak, z Migotkowym szpagatem szans nie mamy. Ale może zaistniejemy w jakimś Maratonie Uśmiechu?:multi: :crazyeye::crazyeye::crazyeye: A tak na marginesie- może zrobimy jakiś plebiscyt na najbardziej rozhahaną akitę? Quote
Iwona&Wiki Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 Pikna kozica:loveu::) Uffff... szczęśliwie przetrwaliśmy wstrętną kanonadę, dlatego już najspokojniej na świecie:lol: Quote
Recommended Posts