Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 395
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tak sadziła się do ciotki :lol:.Na szczęście ciocia Sami nie traktuje szczenięcych wybryków zbyt poważnie i po chwili mała Akati biegała uhahana od ucha do ucha :evil_lol:

Posted

INU napisał(a):
No kochany, nie zaprzeczę. :loveu:
Niuniek ma to do siebie, że nie przepada za zabawkami, woli rzeczy, które raczej do zabawy nie służą. ;) Patyczki to jeszcze, ale ostatnio jego wielką miłością są dywany i wycieraczki, niedawno mi nawet jedną w prezencie do łóżka przyniósł. :evil_lol:

ha ha ha to musiało być śmieszne i zaskakujące :).
Dajut ciągle coś nam do łóżka znosi:). Raz znalazłam nawet świńską surową nogę pod poduszką :). Niezapomniane przeżycie:). Akity chyba lubią obdarowywać swoich właścicieli bo my dostajemy prezenty za każdym razem jak wchodzimy do domu. Ciekawe jakie śmieszne prezenty dostaliście od swoich psów??? Piszcie :)

Posted

Może prezenty od Rozi nie są śmieszne, ale to jak ona je chowie po łóżkach jest zabawne :P Zawsze gdy ma sprasowaną kostkę/krążek to najpierw się z nią wygłupia przez chwilę, szczeka do niej, popiskuje, kładzie się na nią...po czym szybko bierze do pyszczka i pędem do łóżka wciska zabawkę między poduszki albo pod kołdrę. Jak to zrobi to taka dumna wraca do poprzednich zajęć. ;)

Posted

No dobrze więc zostawmy te cokolwiek obślinione ale przecież od serca dawane prezenty i wypuśćmy pociechę na dwór nich się wyszaleje :lol:

Posted

Świńska noga u nas też była. ;-) Tyle, że nie pod poduszką, bo Fukash raczej nie chowa swoich skarbów. ;-)

A teraz dwie fotki, żebyście nie zapomnieli jak moje Słoneczko wygląda. :eviltong:
Wielkouch... :p

Mój przystojniak :loveu:

• 2 months later...
Posted

Hej :) ulala dawno mnie tu nie było:P
Witam sie ze wszytskimi starymi akiciarzami i z tymi nieco młodszymi rowniez :)
Widze ze nawet nasza sąsiadka tutaj sie prezentuje:D
Zdrówko