Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Agappe']Wszystkiego najlepszego dla Fukashiego :)

hmm w porównaniu do Warszawy to u Was marnie z tym śniegiem ;) u nas to są zaspy do kolan[/QUOTE]
Fukashi dziękuje. :-)

Teraz u nas śniegu też jest pełno, ale niestety okazało się, że nie miałam dzisiaj aparatu, jutro postaram się zrobić jakieś bardziej śniegowe zdjęcia. :-)

• Replies 395
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Moje Słoneczko dzisiejsze zimowe:

I na koniec biedny pies, który oberwał śnieżka. :evil_lol:

Niestety mało zdjęć, bo po jakichś piętnastu minutach od mojego wyjścia Fukashi zaczął się rzucać na Hemiltona. :shake: Na szczęście obeszło się bez jakichś większych obrażeń, chociaż troszkę krwi było. :-( No cóż, na razie pozostaje nam tylko zamykać Hemisia, kiedy Fukashi wychodzi na dwór, ale trzeba będzie chyba pomyśle o kastracji tego pierwszego. W sumie już dawno powinniśmy to zrobić, ale jakoś zawsze jest coś ważniejszego...
Zobaczę, może jeszcze dziś uda mi się coś popstrykać, ale nie obiecuję - nie wiem czy uwinę się ze sprzątaniem zanim się ściemni. ;)

Posted

Moje Słoneczko dzisiejsze zimowe:

I na koniec biedny pies, który oberwał śnieżka. :evil_lol:

Niestety mało zdjęć, bo po jakichś piętnastu minutach od mojego wyjścia Fukashi zaczął się rzucać na Hemiltona. :shake: Na szczęście obeszło się bez jakichś większych obrażeń, chociaż troszkę krwi było. :-( No cóż, na razie pozostaje nam tylko zamykać Hemisia, kiedy Fukashi wychodzi na dwór, ale trzeba będzie chyba pomyśle o kastracji tego pierwszego. W sumie już dawno powinniśmy to zrobić, ale jakoś zawsze jest coś ważniejszego...
Zobaczę, może jeszcze dziś uda mi się coś popstrykać, ale nie obiecuję - nie wiem czy uwinę się ze sprzątaniem zanim się ściemni. ;)

Posted

Mam jeszcze kilka śniegowych fotek, niestety kolory powychodziły niefajne, bo słońca nie było... :roll:

Mój przystojniak :loveu:

Trzepanko :-)

I kilka biegowych

• 3 weeks later...
Posted

a panienki to znają Fumi i Aiko czy trzeba dziewczynki przedstawiać?
Może jak się zbiooorę to wstawię jeszcze kilka zdjęć pięknej trójcy :)

a tak z innej beczki.. co myślicie o założeniu tematu typu "Galeria akit z całego świata" albo "Akity z całego świata"?? Np jakby ktoś zwiedzając jakieś zagraniczne stronki zobaczył coś ciekawego, albo jakieś eksporty z Polski, itp.. podejrzałam taki topic na zagranicznym forum i wydaje mi się że możnaby pomyśleć o takim temacie.. podobną rolę niby pełni nasz "wzorcowy" temat, ale tak to zamieszczane są głównie pytania o wzorzec, o rase, o prawidłowy kolor czy inne takie, więc to troche ogranicza

Posted

Agappe napisał(a):
a tak z innej beczki.. co myślicie o założeniu tematu typu "Galeria akit z całego świata" albo "Akity z całego świata"?? Np jakby ktoś zwiedzając jakieś zagraniczne stronki zobaczył coś ciekawego, albo jakieś eksporty z Polski, itp.. podejrzałam taki topic na zagranicznym forum i wydaje mi się że możnaby pomyśleć o takim temacie.. podobną rolę niby pełni nasz "wzorcowy" temat, ale tak to zamieszczane są głównie pytania o wzorzec, o rase, o prawidłowy kolor czy inne takie, więc to troche ogranicza

JaK dla mnie świetny pomysł. :-)

Posted

Agappe napisał(a):
tylko czy w Galerii czy w "ogólnym" i może by się jakiegoś moda dało uprosić o przyklejenie takiego tematu.

No jeżeli ma to być typowa galeria, to na pewno w dziale "Galeria", ale ja na przykład uważam, że fajnie by było, żeby to była dyskusja na temat psów, których zdjęcia będą wklejone, więc jak dla mnie - ogólny.

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 4 weeks later...
Posted

Ostatnio Fukashi był tu miesiąc temu... Chyba czas więc wstawić coś nowego.
Tak więc... mój ukochany długouch Fukash w wersji (jak zwykle zresztą) portretowej (i z widocznymi na pierwszych zdjęciach śladach po moich palcach na głowie :diabloti:, później go trochę przyczesałam, więc dalej tego nie widać :evil_lol:). :loveu: