Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[FONT=Comic Sans MS]Odświeżamy galerię akitek ;)[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][/FONT]

[FONT=Comic Sans MS]roczny Gin :loveu:[/FONT]

• Replies 395
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

W taki razie my też się wepchniemy. :diabloti:

Fukashowa krótka przygoda z patyczkiem:

Portrecik

I takie na koniec :loveu:

Posted

[quote name='Angelika_Roser']

[FONT=Comic Sans MS]Patyczki super zabawka :loveu: kochany :loveu:Fuki [/FONT]

No kochany, nie zaprzeczę. :loveu:
Niuniek ma to do siebie, że nie przepada za zabawkami, woli rzeczy, które raczej do zabawy nie służą. ;) Patyczki to jeszcze, ale ostatnio jego wielką miłością są dywany i wycieraczki, niedawno mi nawet jedną w prezencie do łóżka przyniósł. :evil_lol:

Posted

[FONT=Comic Sans MS]Hhhahahahaaa tego jeszcze nie słyszałam, jak to jest mieć wycieraczkę łóżku? :loveu::loveu::loveu:[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]słodki :razz: czego się nie robie dla ukochanej panci:loveu:[/FONT]

Posted

[FONT=Comic Sans MS]Hhhahahahaaa tego jeszcze nie słyszałam, jak to jest mieć wycieraczkę łóżku? :loveu::loveu::loveu:[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]słodki :razz: czego się nie robie dla ukochanej panci:loveu:[/FONT]

Hmmm... piaszczysto. :diabloti: Dobrze, że przynajmniej położył ją w nogach, a nie wcisnął mi na głowę na przykład. ;)

• 3 weeks later...
Posted

Zdjęcie w pierwszym poście ładnie weszło, w kolejnych widać tylko adresy do fotki. Jeśli kopiujesz adres zdjęcia z fotosika to tylko od , [url....] jest niepotrzebne. ;)
A tak po za tym witam małą Akati - jeśli się nie mylę jest ona po Tsumabe i Parysie?

Posted

Dziękuję za radę!skorzystam!Zgadza się,Akati ma rodowód a właściwie metryczkę, którą złożyłam w oddziale Związku Kynologicznego by szczenię zarejestrować.Jej rodzice to: Tsumabe i Parys,rasa Akita 255(FCI).
ps.Na tym zdjęciu (co to udało mi się je wgrać) to nie jest Akati lecz suczka znajomych, też córka Parysa.Jej mama to Yuka Migoto Inu.

Posted

[quote name='tatalka2']Oj, sesja domowa też może być :)
Na pewno masz małą ślicznotkę i chętnie ją obejrzymy.
Milo mi!Akati z dziś:

Posted

[FONT=Comic Sans MS]Ja też czekam na sesje :loveu:[/FONT]

Na początek małe co nieco dla miłośniczki bialutków:loveu:

Posted

tatalka2 napisał(a):
Jej, jaka słodka kruszynka :loveu:
Ile ma? Taka drobniutka się wydaje... ale to przecież mała dama więc musi być powabna :D

Mała dama ma dwa miesiące, jest śliczna i rozbrykana:evil_lol: