Alaskamal Posted January 29, 2009 Author Posted January 29, 2009 Witam po dosyć długiej nieobecności, ale pracowicie odpłaconej :D Swoją drogą nie wiem dlaczego zdjęcia wyświetlają się takie małe u was, ja otwieram i ukazują się w normalnych rozmiarach. :( No to nowa porcja fotek, w tym jedno gdzieś z 2007 roku :) Finek śpiący w jego ukochanym posłaniu ;-) Finek z zakrętką od szampana w czasie imprezy z okazji rocznicy ślubu moich rodziców, samego alkoholu oczywiście nie spożywał :D Jednak zakrętka to był najważniejszy element :P Słodkie, nie? W drzwiach od mojego pokoju :) Na koniec Finek czekający na powrót swojej pani na balkonie :) Pozdrowienia dla wszystkich zaglądaczy :) Quote
Dog Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 Witamy się, po raz pierwszy ;) Finek jest fantastyczny i ma cudowne umaszczenie :loveu::loveu::loveu: Pozdrawiamy Quote
akira Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 Śliczny on jest :) i nawet bardzo podobny do mojej :loveu: Quote
Alaskamal Posted January 30, 2009 Author Posted January 30, 2009 dogg witamy :) Wczoraj Finek przeszedł ciężki zabieg fryzjerski na głowie - został pozbawiony swojej kudłatej grzywki :diabloti: Może potem skombinuje zdjęcia :) Quote
anetak Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 Alaskamal napisał(a):dogg witamy :) Wczoraj Finek przeszedł ciężki zabieg fryzjerski na głowie - został pozbawiony swojej kudłatej grzywki :diabloti: Może potem skombinuje zdjęcia :) koniecznie wstaw zdjecia bo pieseczek jest piękny:multi: Quote
Alaskamal Posted January 30, 2009 Author Posted January 30, 2009 Ok jutro rano jakieś zrobię wrzucę hihi :) Quote
Izuuus Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 Alaskamal napisał(a):Ok jutro rano jakieś zrobię wrzucę hihi :) to czekamy :cool3: Quote
Asia & Ginger Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 http://images33.fotosik.pl/452/31e1ce7a6f9e7f9dm.jpg Imprezowicz pełną gębą. :evil_lol: [quote name='Alaskamal']Wczoraj Finek przeszedł ciężki zabieg fryzjerski na głowie - został pozbawiony swojej kudłatej grzywki :diabloti: Może potem skombinuje zdjęcia :) A to czekamy na fotki po metamorfozie. :cool3: Quote
Estera Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 Dopiero dzisiaj trafiłam do galerii pięknego kolorowego dziadunia :loveu: Cześć :D Quote
Cockermaniaczka Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 tu mnie jeszcze nie bylo:eviltong: Cudny kolorek:loveu: Quote
Alaskamal Posted February 4, 2009 Author Posted February 4, 2009 No w końcu po tych paru dniach aktualizuje Finka Imprezowicza :razz: W sumie on się najlepiej ze wszystkich wtedy bawił :eviltong: Widać moje grooming'owe zdolności, haha :D Quote
Alaskamal Posted February 5, 2009 Author Posted February 5, 2009 Dzięki :) No wiadomo, śliczniuchny :loveu: Quote
Kasia&Rika Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 [quote name='dogg']No i gdzie te fotki? :mad: ;)[/quote] olewa nas i tyle:mad: Quote
Alaskamal Posted February 6, 2009 Author Posted February 6, 2009 Ja nie śmiem nikogo olewać :placz: To wszystko wina Fafika, który cały mój czas pochłania od kiedy słonko świeci i jest ładna pogoda:lol: Dumny król osiedla :D Pysiaczek :* Najukochańsze :) Portet ogólny :eviltong: Cieszta się,bo fotosik zawodzi, a photoshopa straciłam tymczasowo po formatowaniu dysku :placz: Quote
Kasia&Rika Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 no ;-) śliczny król:loveu: kim jest Fafik? Quote
Alaskamal Posted February 7, 2009 Author Posted February 7, 2009 Fafik = Finek :) Mój piesek :P Quote
Kasia&Rika Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 nie skapowałam:eviltong: to miłych spacerków życzę, my się wybieramy jutro na coś dłuższego,mam nadzieję,że będzie taka ładna pogoda jak dzisiaj!:evil_lol: Quote
Dog Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 http://images46.fotosik.pl/58/ad3e24d435de0d5amed.jpg śliczniasty :loveu: ale czemu tylko jedna fotka? :mad: Quote
Tequila1017 Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 Witam ;) Śliczny on jest :loveu::loveu: Ile ma lat ? Quote
Alaskamal Posted March 6, 2009 Author Posted March 6, 2009 Witam po długiej przerwie :) Niestety długo nie było mnie,bo Finek nam choruje :( A Fifi ma 14 lat :cool3: Swoją drogą ostatnio dodałam, jak mi się wydaje, 3 foteczki? Quote
Recommended Posts