Alaskamal Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 A oto i Finek . :) Jestem nowa na forum ,od przedwczoraj jestem zalogowana, wiec bardzo krótko, no i wypada się nam jakoś przedstawić. :multi: Podstawowe informacje o moim psiaku ;) Imię: Finek :eviltong: Data urodzenia: 15.07.1995 rok Rasa: najprawdziwszy Angielski Cocker Spaniel :cool3: Finek to już chory na raka staruszek o energii i duszy 1,5 rocznego psiaka - wciąż biega, na dworze wprost szaleje i ludziom szczęka opada, gdy mówię, że ma już 13 lat. :) Spędziłam z tym psiakiem prawie całe życie i okropnie się czuję, gdy wiem, że za parę tygodni,lub miesięcy Finek nie będzie taki jak zawsze i kiedyś go zabraknie. :-( Tymczasem nie smucąc się daje zdjęcia mojego wariata w nadziei, że spotkamy się z pewnym zainteresowaniem! :roll: Niestety trzeba sobie powiększyć. ;) Uśmiech! :) Finek z pełnej krasie! I znowu I jeszcze jęzorek mojego psiaka! :) To na razie tyle, oczywiście później postaram się dodać więcej zdjęć, pozdrawiam wraz z Finkiem wszystkich wielbicieli psów! :calus: Quote
karja Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 czesc:lol:Śliczny psiak:loveu: i jak mlodziutko wygląda hihi Quote
Alaskamal Posted August 14, 2008 Author Posted August 14, 2008 Witam, już myślałam, że nikt sie nie odezwie ;) Dziękować no i wiadomo psiak jak ta lala, młodziutko wygląda :) Quote
Alaskamal Posted August 14, 2008 Author Posted August 14, 2008 Z hodowli ze Smolca pod Wrocławiem, niestety już nieistniejącej chyba. :( Razem z Finkiem dziękujemy za miłe słówka, jakieś pocieszenie po męczącej wizycie u weta. :( :) Quote
karja Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 Alaskamal napisał(a):Z hodowli ze Smolca pod Wrocławiem, niestety już nieistniejącej chyba. :( Razem z Finkiem dziękujemy za miłe słówka, jakieś pocieszenie po męczącej wizycie u weta. :( :) a jak Finek sie czuje? Quote
Sallcia Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 Spanielek! Spanielek!:diabloti: e tam stary , Spanielki zawsze młode!:loveu: Jest śliczny! Mam nadzieje , ze po .. potem , masz zamiar wziąśc znowu spanielA?;) Pozdrawiamy i Zapraszamy do nas!:diabloti: Quote
karja Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 mi sie zawsze podobały takie łaciate spanielki:loveu: Quote
Alaskamal Posted August 14, 2008 Author Posted August 14, 2008 Finek ma się ok, ale nie cierpi czyszczenia uszu u weta. :( Gruczoł około odbytowy da sobie oczyścić bez pisku, za to przy uszach wrzask jak nie wiem! No i wiadomo z Finka taka łaciata krówka, często ludzie się nim zachwycają, jest czym :P ;) A potem, niestety nie będę miała Spaniela, wiemy, że następnym psem (wiem, to dziwne planować następnego psa... ), ale moja mama już jest pewna, że następny będzie w domu Maltańczyk, ale jak wyjdziemy mieszkać w domu poza miastem, kiedy skończę liceum, będzie na 99,99% Malamut. ;) Quote
Alaskamal Posted August 15, 2008 Author Posted August 15, 2008 No to mała czarno-biała aktualizacja. :) I jeszcze jedno - błagający wzrok Finka :P I mały bonusik - uczyłam się powtórnej obsługi photoshopa :grin: Proszę się nie śmiać :P ;) Pozdrawiamy! Quote
Illusion Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 Zgodnie z obietnicą wpadamy z rewizytą :). Widzę, że troszku galeria zakurzona, nowe zdjęcia by się przydały :eviltong:. http://images27.fotosik.pl/265/e4ee8a2f81985ebamed.jpg To chyba klasyczne dla spanieli spojrzenie, prawda? :loveu: Quote
Kasia&Rika Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 Śliczny, będziemy zaglądać i prosimy o nowe zdjęcia!!:cool3: Quote
Asia & Ginger Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 Dlaczego ja nigdy wcześniej nie widziałam tej galerii? :-o Piękne psisko. :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Anka_ZG Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 hej:) sliczny ten Twój psiureczek:loveu::loveu: Szkoda, że czas tak szybko leci i że Finek jest już schorowany:-( Ale oby zył jak najdłuzej!! Duzo zdrowka dla niego!! Quote
Alaskamal Posted November 28, 2008 Author Posted November 28, 2008 Dzięki wszystkim za odwiedziny, nareszcie się ktoś nami zainteresował :) No,to kilka nowych fotek, na razie tylko 3... Ps. Fakt, ten wzrok jest typowy dla Spanieli :D Quote
Asia & Ginger Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 http://images33.fotosik.pl/414/b372453ce000bdbam.jpg Jaki kochany śpioszek. :loveu: :loveu: :loveu: http://images46.fotosik.pl/35/4ceeebd3ea960256m.jpg To zdjęcie potwierdza teorię, że spaniele są szczeniakami do późnej starości. :cool3: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Kasia&Rika Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 sleepy1.jpg - Rozmiar oryginalny - Fotosik.pl SUPER! wspaniałe!!! Quote
Alaskamal Posted November 29, 2008 Author Posted November 29, 2008 Dziękować ;) No to jeszcze dumny Finek ze swą zdobyczą :) PS. No to dodam jeszcze zbliżenie Śpiocha skoro się tak podoba :shiny: Quote
Kasia&Rika Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 sleepy2.jpg - Rozmiar oryginalny - Fotosik.pl bardzo, bardzo, bardzo się PODOBA!! Quote
Asia & Ginger Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 Kochany jest. :loveu: :loveu: :loveu: Uwielbiam biało-złote spanielki. :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Alaskamal Posted November 29, 2008 Author Posted November 29, 2008 Dzięki ,dzięki :loveu: No Finek ma dosyć nietypowe umaszczenie i zwraca uwagę np. na ulicy i często ludzie nas zaczepiają :cool3: Quote
Anka_ZG Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 http://images30.fotosik.pl/300/8c9cc2b20f82f7edm.jpg Hej:) ale uroczy spioszek:loveu::loveu::loveu: a czemu wstawiasz takie małe zdjęcia??:-( wstaw więcej i wiekszych zdjęć, żebysmy mogli lepiej widzieć Finka:) Quote
Recommended Posts