Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

A oto i Finek . :) Jestem nowa na forum ,od przedwczoraj jestem zalogowana, wiec bardzo krótko, no i wypada się nam jakoś przedstawić. :multi:

Podstawowe informacje o moim psiaku ;)

Imię: Finek :eviltong:
Data urodzenia: 15.07.1995 rok
Rasa: najprawdziwszy Angielski Cocker Spaniel :cool3:

Finek to już chory na raka staruszek o energii i duszy 1,5 rocznego psiaka - wciąż biega, na dworze wprost szaleje i ludziom szczęka opada, gdy mówię, że ma już 13 lat. :) Spędziłam z tym psiakiem prawie całe życie i okropnie się czuję, gdy wiem, że za parę tygodni,lub miesięcy Finek nie będzie taki jak zawsze i kiedyś go zabraknie. :-(

Tymczasem nie smucąc się daje zdjęcia mojego wariata w nadziei, że spotkamy się z pewnym zainteresowaniem! :roll:

Niestety trzeba sobie powiększyć. ;)

Uśmiech! :)

Finek z pełnej krasie!

I znowu

I jeszcze jęzorek mojego psiaka! :)

To na razie tyle, oczywiście później postaram się dodać więcej zdjęć, pozdrawiam wraz z Finkiem wszystkich wielbicieli psów! :calus:

• Replies 71
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Z hodowli ze Smolca pod Wrocławiem, niestety już nieistniejącej chyba. :(

Razem z Finkiem dziękujemy za miłe słówka, jakieś pocieszenie po męczącej wizycie u weta. :(
:)

Posted

Alaskamal napisał(a):
Z hodowli ze Smolca pod Wrocławiem, niestety już nieistniejącej chyba. :(

Razem z Finkiem dziękujemy za miłe słówka, jakieś pocieszenie po męczącej wizycie u weta. :(
:)

a jak Finek sie czuje?

Posted

Spanielek! Spanielek!:diabloti:
e tam stary , Spanielki zawsze młode!:loveu:
Jest śliczny! Mam nadzieje , ze po .. potem , masz zamiar wziąśc znowu spanielA?;)

Pozdrawiamy i Zapraszamy do nas!:diabloti:

Posted

Finek ma się ok, ale nie cierpi czyszczenia uszu u weta. :( Gruczoł około odbytowy da sobie oczyścić bez pisku, za to przy uszach wrzask jak nie wiem!

No i wiadomo z Finka taka łaciata krówka, często ludzie się nim zachwycają, jest czym :P ;)

A potem, niestety nie będę miała Spaniela, wiemy, że następnym psem (wiem, to dziwne planować następnego psa... ), ale moja mama już jest pewna, że następny będzie w domu Maltańczyk, ale jak wyjdziemy mieszkać w domu poza miastem, kiedy skończę liceum, będzie na 99,99% Malamut. ;)

Posted

No to mała czarno-biała aktualizacja. :)

I jeszcze jedno - błagający wzrok Finka :P

I mały bonusik - uczyłam się powtórnej obsługi photoshopa :grin:
Proszę się nie śmiać :P ;)

Pozdrawiamy!

• 3 months later...