Zuza i Noddy Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 Będzie dobrze, w razie czego mogę pomóc przed wejście ma na ring. Quote
metaxa Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 Na Vivę nie kłapnęła :cool3::cool3: Przyzwyczai sie napewno, Viv tez na wszystkie psy na poczatku kłapie, a potem sama je zaczepia :shake: a jak bedziesz wczesniej to na 100 sie przyzwyczai, zreszta, jak widac, nauczylas ja stania spokojnie w statyce ( przynajmniej na zdj spokojnie stoi:cool3:) a to chyba najwazniejsze :eviltong: Quote
metaxa Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 A jezcze żebym była tak na 100% pewna... Zawody sobotnie będą właśnie tam gdzie była wystwa? Quote
Rottie Posted August 26, 2009 Author Posted August 26, 2009 Zuza i Noddy napisał(a):Będzie dobrze, w razie czego mogę pomóc przed wejście ma na ring. Byłabym wdzięczna za pomoc :loveu: metaxa napisał(a):Na Vivę nie kłapnęła :cool3::cool3: Przyzwyczai sie napewno, Viv tez na wszystkie psy na poczatku kłapie, a potem sama je zaczepia :shake: a jak bedziesz wczesniej to na 100 sie przyzwyczai, zreszta, jak widac, nauczylas ja stania spokojnie w statyce ( przynajmniej na zdj spokojnie stoi:cool3:) a to chyba najwazniejsze :eviltong: Wiesz co, ona w Oleśnicy nie kłapie na psy właściwie w ogóle (poza kilkoma starymi wrogami, które na nią zawsze szczekały jak była szczeniakiem). Może wtedy miała jakiś zły dzień, no nie wiem :oops: No i ja jako właściciel też się pokazałam od złej strony - w ogóle nad nią nie panowałam :oops: Stać umie. Często się w to "bawiłyśmy", no ale tylko jak byłam z nią sama i nie wiem jak się zachowa, gdy podejdzie do niej sędzia by przejechać po niej rękami. Pewnie będzie myślała, że ją chce pogłaskać i sama zacznie się wiercić i skakać :oops: Chyba będe prosiła jakiś przypadkowych ludzi żeby do niej podchodzili skoro mamy jeszcze trochę czasu do pierwszej wystawy. metaxa napisał(a):A jezcze żebym była tak na 100% pewna... Zawody sobotnie będą właśnie tam gdzie była wystwa? Na pewno na Niskich Łąkach ;) Jak chodziłam po terenie wystawy to widziałam jakieś sprzęty od agility więc pewnie w tym samym miejscu będą zawody. Od Dominiki Luckowej będziemy miały pożyczoną ringówkę żeby psa do niej przyzwyczaić, a jeśli we Wrocławiu się wystawiac będziemy to kupimy sobie swoją :multi: Quote
madziulik_13 Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 Czekamy z niecierpliwością na nowe zdjęcia ! :loveu: Mam nadzieje że będziecie w Poznaniu :evil_lol: Quote
Dynamique Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 Od Dominiki Luckowej Ale fun :D Jestem Dominika Luckowa :D:D:D :evil_lol: Quote
metaxa Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 Rottie napisał(a): Na pewno na Niskich Łąkach ;) Jak chodziłam po terenie wystawy to widziałam jakieś sprzęty od agility więc pewnie w tym samym miejscu będą zawody. Od Dominiki Luckowej będziemy miały pożyczoną ringówkę żeby psa do niej przyzwyczaić, a jeśli we Wrocławiu się wystawiac będziemy to kupimy sobie swoją :multi: Dzieki;) A za ringówkami popatrz na allegro, ja ostatnio kupiłam Vivie za jakieś grosze całkiem znośną.;) Quote
Rottie Posted August 30, 2009 Author Posted August 30, 2009 Zdjęcia z wczoraj z zawodów agility (Wrocław, Niskie Łąki) ;) Kika - cocker spaniel Piękny Lucky :loveu: (Lucky Sfora z Krasnego Boru) 5/27 Quote
Rottie Posted August 30, 2009 Author Posted August 30, 2009 Viva :loveu: (VIVA Double Vision) 10/27 Quote
Rottie Posted August 30, 2009 Author Posted August 30, 2009 Sheila i Lucek obserwują zmagania jakiegoś psa na torze :lol: 20/27 Quote
Rottie Posted August 30, 2009 Author Posted August 30, 2009 Sheila i Viva w zabawie (chyba potraficie je odróżnić? ;)) 25/27 Quote
łapeczek Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 sliczne te BC tez bym takiegoo chciala ;] moze kiedys jak bedzie doom i ogrodek :) Quote
Shaunell Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 Hej ;) Miło było nam krótko pogadać. Fotki bardzo fajne. Sheilę i Vivę oczywiście rozróżniam ;). A dlaczego nie zrobiłaś foteczki Mi? :mad: Nie, żartuję, ok, ja to mam jej zdjęć aż za dużo (yyy... codziennie po 50?...). Quote
Zuza i Noddy Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 Prześliczne zdjecia, pewnie ze potrafimy. Maja różne umaszczenie. Quote
Boness. Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 Ale Wam fajnie :multi: http://img76.imageshack.us/img76/5104/20858242.png http://img36.imageshack.us/img36/9744/31751636.png ŚWIETNE fotki, PIĘKNE borderki :p Quote
Rottie Posted August 30, 2009 Author Posted August 30, 2009 border_collie&westie napisał(a):Hej ;) Miło było nam krótko pogadać. Fotki bardzo fajne. Sheilę i Vivę oczywiście rozróżniam ;). A dlaczego nie zrobiłaś foteczki Mi? :mad: Nie, żartuję, ok, ja to mam jej zdjęć aż za dużo (yyy... codziennie po 50?...). Oj, rzeczywiście nie robiłam :oops: :shake: Miło było pogadać ;) Nie spodziewałam się spotkania :lol: :p Quote
Pestka Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 Hej. piękne te fotki, aż nie wiem którą zacytować :loveu: :loveu: Quote
Rottie Posted August 30, 2009 Author Posted August 30, 2009 Kolejne zdjęcia Sheili ;) Tym razem dzisiejsze. 5/12 Quote
metaxa Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 oooo...i mój wrdeny Viv sie załapał.. :diabloti: Mam pare Sheilowych, jak nie masz nic przeciwko zaraz dodam :p Quote
Rottie Posted August 30, 2009 Author Posted August 30, 2009 metaxa napisał(a):oooo...i mój wrdeny Viv sie załapał.. :diabloti: Mam pare Sheilowych, jak nie masz nic przeciwko zaraz dodam :p Dlaczego wredny Viv? :shake: Wstawiaj zdjęcia, nie mam nic przeciwko :lol: Quote
metaxa Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 [quote name='Rottie']Dlaczego wredny Viv? :shake: Wstawiaj zdjęcia, nie mam nic przeciwko :lol: Bo kłapie czasem :diabloti: Quote
Recommended Posts