Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 904
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Na Vivę nie kłapnęła :cool3::cool3: Przyzwyczai sie napewno, Viv tez na wszystkie psy na poczatku kłapie, a potem sama je zaczepia :shake: a jak bedziesz wczesniej to na 100 sie przyzwyczai, zreszta, jak widac, nauczylas ja stania spokojnie w statyce ( przynajmniej na zdj spokojnie stoi:cool3:) a to chyba najwazniejsze :eviltong:

Posted

Zuza i Noddy napisał(a):
Będzie dobrze, w razie czego mogę pomóc przed wejście ma na ring.

Byłabym wdzięczna za pomoc :loveu:

metaxa napisał(a):
Na Vivę nie kłapnęła :cool3::cool3: Przyzwyczai sie napewno, Viv tez na wszystkie psy na poczatku kłapie, a potem sama je zaczepia :shake: a jak bedziesz wczesniej to na 100 sie przyzwyczai, zreszta, jak widac, nauczylas ja stania spokojnie w statyce ( przynajmniej na zdj spokojnie stoi:cool3:) a to chyba najwazniejsze :eviltong:

Wiesz co, ona w Oleśnicy nie kłapie na psy właściwie w ogóle (poza kilkoma starymi wrogami, które na nią zawsze szczekały jak była szczeniakiem). Może wtedy miała jakiś zły dzień, no nie wiem :oops: No i ja jako właściciel też się pokazałam od złej strony - w ogóle nad nią nie panowałam :oops:

Stać umie. Często się w to "bawiłyśmy", no ale tylko jak byłam z nią sama i nie wiem jak się zachowa, gdy podejdzie do niej sędzia by przejechać po niej rękami. Pewnie będzie myślała, że ją chce pogłaskać i sama zacznie się wiercić i skakać :oops: Chyba będe prosiła jakiś przypadkowych ludzi żeby do niej podchodzili skoro mamy jeszcze trochę czasu do pierwszej wystawy.

metaxa napisał(a):
A jezcze żebym była tak na 100% pewna... Zawody sobotnie będą właśnie tam gdzie była wystwa?

Na pewno na Niskich Łąkach ;) Jak chodziłam po terenie wystawy to widziałam jakieś sprzęty od agility więc pewnie w tym samym miejscu będą zawody.

Od Dominiki Luckowej będziemy miały pożyczoną ringówkę żeby psa do niej przyzwyczaić, a jeśli we Wrocławiu się wystawiac będziemy to kupimy sobie swoją :multi:

Posted

Rottie napisał(a):

Na pewno na Niskich Łąkach ;) Jak chodziłam po terenie wystawy to widziałam jakieś sprzęty od agility więc pewnie w tym samym miejscu będą zawody.

Od Dominiki Luckowej będziemy miały pożyczoną ringówkę żeby psa do niej przyzwyczaić, a jeśli we Wrocławiu się wystawiac będziemy to kupimy sobie swoją :multi:

Dzieki;)
A za ringówkami popatrz na allegro, ja ostatnio kupiłam Vivie za jakieś grosze całkiem znośną.;)

Posted

Hej ;) Miło było nam krótko pogadać. Fotki bardzo fajne. Sheilę i Vivę oczywiście rozróżniam ;). A dlaczego nie zrobiłaś foteczki Mi? :mad: Nie, żartuję, ok, ja to mam jej zdjęć aż za dużo (yyy... codziennie po 50?...).

Posted

border_collie&westie napisał(a):
Hej ;) Miło było nam krótko pogadać. Fotki bardzo fajne. Sheilę i Vivę oczywiście rozróżniam ;). A dlaczego nie zrobiłaś foteczki Mi? :mad: Nie, żartuję, ok, ja to mam jej zdjęć aż za dużo (yyy... codziennie po 50?...).

Oj, rzeczywiście nie robiłam :oops: :shake:
Miło było pogadać ;) Nie spodziewałam się spotkania :lol: :p

Posted

metaxa napisał(a):
oooo...i mój wrdeny Viv sie załapał.. :diabloti: Mam pare Sheilowych, jak nie masz nic przeciwko zaraz dodam :p

Dlaczego wredny Viv? :shake:
Wstawiaj zdjęcia, nie mam nic przeciwko :lol: