Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 904
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Dynamique']Otrzymałam info od Sary że Sheila lokata II/3 i ocena doskonała !!!
Brawo dziewczyny !!! Świetny debiut ! Popracujecie nad zachowaniem na ringu i będzie rewelacyjnie !!! ;):multi:[/quote]
Dziękujemy bardzo :loveu: Tak, nad zachowaniem psa na ringu i nad prezentacją musimy bardzo popracować :lol: :oops:

Jestem bardzo zadowolona z wystawy. Byłam pewna, że dostaniemy db lub bdb i będziemy ostatnie, a tu 2 lokata i oc. doskonała :loveu:

Posted

Nasze skromne 2 fotki... :oops:

Akurat tutaj brzydko ustawiona, ale to jedyne foto Sheili w statyce jakie mam :oops:

Opis Sheili:
"15 mies. suka blue merle. Kufa i głowa w dobrych proporcjach. Oczy średniobrązowe. Dobra długość szyi. Wyraźne ukształtowanie żeber. Wystarczające ukątowanie kończyn tylnych. Podczas ruchu linia grzbietowa powinna się poprawić. Sierść bdb."

Posted

Wielke gratulacje! :multi: :loveu:Naprawdę świetny debiut! I to jeszcze międzynarodówka - zazwyczaj mocniejsza konkurencja. Na serio bardzo Wam gratuluję i skoro jesteście takie dobre, to może mnie Saro przygotujesz do Junior Handlingu ? :evil_lol: Nie mamy do siebie tak daleko :diabloti:
PS: Dasz mi GG? Miło by było pogadać :loveu:

Posted

[quote name='border_collie&westie']Na serio bardzo Wam gratuluję i skoro jesteście takie dobre, to może mnie Saro przygotujesz do Junior Handlingu ? :evil_lol:[/quote]
Cooo? :-o Ja kiepsko wystawiam. Pierwszy raz w życiu brałam udział w wystawie. Pewnie nigdy nie podejmę się Junior Handlingu, to wogóle kosmos dla mnie :lol:

gg daję na PW

Posted

[quote name='Rottie']Cooo? :-o Ja kiepsko wystawiam. Pierwszy raz w życiu brałam udział w wystawie. Pewnie nigdy nie podejmę się Junior Handlingu, to wogóle kosmos dla mnie :lol:

gg daję na PW[/quote]

Ty moim zdaniem i tak jesteś już za stara :evil_lol:
Przyślij na PW :cool1:

Posted

[quote name='border_collie&westie']Ty moim zdaniem i tak jesteś już za stara :evil_lol:[/quote]
Jak to? Do starszej bym mogła iść jakbym chciała :lol: Ale nie sądzę. Nigdy mnie nie interesował JuniorHandling.

Posted

[quote name='border_collie&westie']Ahh i jeszcze napisz o debiuciku na blogu :diabloti:[/quote]
Na pewno napiszę. Czekam jeszcze na jakieś zdjęcia... Może Marta i Kasia Sheilkę ufociły... :evil_lol:

Posted

[quote name='Rottie']Jak to? Do starszej bym mogła iść jakbym chciała :lol: Ale nie sądzę. Nigdy mnie nie interesował JuniorHandling.[/quote]

W sumie tak, ale co tam jeden rok wystawiania...
No cóż, każdy ma inny gust ;)

Posted

Gratulacje wspaniałego debiutu! Może zachowanie trzeba i poprawić ale moim zdaniem naprawde b.dobrze dałaś sobie radę z Sheila zwlaszcza ze byla wystraszona po tych strzałach kretynskich :shake:... Debiut, oc doskonala, wiec super:p Ja mam "pare"(:diabloti:) Sheilowych zdjec i w statyce i w biegu zdaje sie:lol: Tylko nie wiem kiedy bede mogla wstawic, w przyszlym tygodniu napewno będą, a jak mi sie uda to moze jutro :))