Elitesse Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 kto sie wybiera ? ja juz zgloszona, tylko mam nadzieje ze przyjma Waciaka bo na ulotce nie ma nic o platnosciach na wystawie a mi sie nie kalkuluje robic przelew w koronach Quote
Talagia Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 Moze mi ktos podac adres, pod ktory mam wysylac zgloszenia? :oops: Quote
Różyczka Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 Tu masz informacje: http://www.intercanis.cz/propozice/propozicenvp2008.pdf pod terminem zgłoszeń i rozdziałem grup na dni Tu zgłoszenie: http://www.intercanis.cz/prihlasky/prihlaskanvp08.pdf na końcu napisano gdzie przesłać dokumenty. Nie chce mi się skopiować :( Quote
Elitesse Posted August 20, 2008 Author Posted August 20, 2008 CMKJ Vystavni kancelar NVP Vsetickova 5 602 00 Brno kolezanka z Czech dzwonila sie pytac o oplaty i na wystawie przyjmuja w koronach jak za 2 termin Quote
Talagia Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 Dziekuje, bo nie moglam oczywiscie zdecydowac sie, który adres jest prawidłowy :evil_lol::evil_lol: My prawdopodobnie tez bedziemy :) Quote
Talagia Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 Poddaje sie... Nie moge znalesc informacji po angielsku, a jako że juz raz wysłałam pieniadze na złe konto (:diabloti:) to czy możecie mi napisać dokładne dane konta na jakie trzeba zrobić przelew? :):oops: ========== Po całym dniu zmagań z bankiem itp stwierdziłam, ze zapłace jednak na miejscu ;) Quote
Izoldas Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 Orientujecie sie może, czy przyjmą zgłoszenie jeśli wyślę dziś mailem? Jeśli przyjmą, to bedę szukać transportu dla 1 osoby + suka BOS - mogę np dojechać pociągiem do Katowic :razz: Quote
cockermanka Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 Heh..może jeszcze wrzucę zgłoszenie w kopertę w poniedziałek...a żeby było śmieszniej,to będę jutro w Brnie... Quote
Elitesse Posted September 25, 2008 Author Posted September 25, 2008 ciekawe kiedy pojawi sie rozpiska ringow :roll: Quote
Elitesse Posted September 25, 2008 Author Posted September 25, 2008 cockermanka napisał(a):I ciekawe,czy nas przyjęli.... to tez mnie interesuje :eviltong: Quote
Talagia Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 Jedziemy z jednym psem, wiec jesli ktos chcialby sie zabrać to zapraszam na prv ;) O ile bedziemy na liście :diabloti: Quote
Elitesse Posted September 30, 2008 Author Posted September 30, 2008 rozpiska ringow http://www.intercanis.cz/kruhy/8NVPKKRU.TXT szkoda ze listy wystawcow nie ma ale mam nadzieje ze pies w tr.vitezu to my :roll: Quote
cockermanka Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 Jeśli nas przyjęli,to mamy 6 konkurentek w klasie... Quote
panienkabubu Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 Ciekawe, czy nas przyjęli :hmmmm: Niby na liście jest to możliwe, ale cóż... :cool3: Zobaczymy. Quote
Elitesse Posted October 2, 2008 Author Posted October 2, 2008 dostalismy potwierdzenie :multi: w tym roku mamy szczescie i ring sznaucerow jest w hali :multi: - w zeszlym rokiem marzlismy na dworze :roll: napisali ze do zaplaty 700 KC czyli potwierdzily sie informacje telefoniczne uff Quote
panienkabubu Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 Elitesse - a to w Brnie w ogóle są ringi na zewnątrz? Jak byłam w czerwcu, to nawet "miśki" miały w środku :hmmmm: My jeszcze nie mamy, ale nasi towarzysze podróży już tak :cool3: Quote
Elitesse Posted October 2, 2008 Author Posted October 2, 2008 1-14 w hali 15-22 na powietrzu w zeszlym roku jesienia tez spora czesc ringow byla na zewnatrz :roll: Quote
panienkabubu Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 O czyli przyjdzie nam marznąć w Czechach :evil_lol: Ale już deszcze przetrwałam czeskie, więc i zimno przeżyję :evil_lol: Quote
cockermanka Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 Do nas też przyszło potwierdzenie :-) Quote
M&S Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 mam ogromną prośbę zróbcie foty szpicom wilczym...będą 4 sztuki:lol: Quote
Ziunia Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 też wybieramy się do Brna w sobote, jeśli Talagia ma jeszcze wolne miejsce w samochodzie chętnie się dołączymy. Jeśli nie, to desperacko szukam wolnego miejsca dla 1 osoby i sporego psiaka- nie zjada innych czworonogów;) - flatka. Na chwilę obecną pozostał mi pociąg, który toczy się do Brna prawie 8 godzin:placz: Jesteśmy z Katowic, możemy gdzieś podjechać.. Oczywiścia dorzucam się do paliwa. Iza&Aisza Quote
Ziunia Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 Na moje szczęście Talagia nas przygarnie, także już nie szukam przejazdu;) Quote
renia13 Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 Powiedzcie mi bardzo prosze na jakiej ulicy - adres - jest ta wystawa :eviltong: Quote
panienkabubu Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 Niestety nie znam ulicy :evil_lol: Ale jadąc autostradą cały czas na Brno (z Olomouca np) to pisze na "BVV", to ostatni zjazd na Brno :) Quote
Recommended Posts