Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 145
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Boska fotka :) Te bullowate widzę nie tylko robią sobie podnóżki i fotele z innych ale same też służą innym :evil_lol:

Amix planowaliśmy na wrześniowej klubowej pokazać małą w klasie baby ale w środę dowiedzieliśmy się w ZKWP że niestety nie będzie klasy baby więc pewnie dopiero w NDM w klasie szczeniąt.

Posted

Jeśli ktoś chciałby sprawić sobie drugiego pieska to polecam wiek pierwszego psiaka taki jak mojego Maxa czyli 1,5 roku:) Max wciaż jest jak szczeniak a Maja to wcielony 10 tygodniowy diabełek wieć całymi dniami bawia sie ze sobą:)mówię Wam, dogadują sie wspaniale:)
Na powyższym zdjęciu widać jak śpią po całodniowych bójkach:)

Posted

ślicznie!:multi:
Ja chętnie bo Nero jest tak grzecznym pieskiem ze dopóki go nie było to nie chciałam nawet rozmawiać na temat psa w mieszkaniu a teraz jak myślę to pewnie nawet 2 takie maluch mogłyby byc ale ten drugi musiałby byc taki ułożony jak NEro a tego nie da sie zapewnić niestety :)

Posted

No cóż nie można mieć wszystkiego:)Max jest aniołkiem, niczego niigdy nie zniszczył, "nie kłóci się" ze mną szczekając, nie wyrywa się gdy go myję, obcinam, czy czesze natomiast Maja...aj...Maja to....:diabloti::)

Posted

Mój Lintu szczeka na większość psów, niestety. Ale są takie, które traktuje przyzwoicie. ale! - nie na swoim terytorium. Obcy pies zostaje obszczekany ;D

Posted

Mój piesek nie ma problemów - koleguje się ze szczeniakiem Whipetta, a jutro Jussi ( Whippet ) pierwszy raz pójdzie z Feniksiem na spacer :) Ich relacje są dobre, bawią się - chociaż Feniks ( jak to pies dorosły, szczeniakowi ) czasami go skarci- ale nie wartwo w to ingerować. Ogólnie lubi inne psy :)

• 3 weeks later...
Posted

Estera napisał(a):
Niestety, tylko przed kotem czuje respekt :diabloti: Reszta ma cięzki żywot :cry:

Ona chce ustaliś swoją pozycje w spadzie:diabloti:.... miałam tak z poprzednia suka yorka-Deizi i amstaffką (wtedy szczeniakiem) wiem jak cieżko sie to przechodzi:shake:. Musisz znaleźć jakiś sposób na karcenie takiego zachowania mi hodowcy radzili pryskać suke wodą przy złym zachowaniu lub lapać za kark. U mie było jeszcze stanowcze FE i na miejsce .Widze ze twój Spaniel jest starszy i biedak nie ma spokoju.....

Posted

AmiX kochana, ale ja sobie jaja robię.
Ten filmik wygląda tragicznie, ale one na prawdę się kochają ;) Raz Szyszka Diunę, innym razem Diuna Szyszkę zaczepi. One się uwielbiają bawić, a kotka nikt nie rusza, bo jak pieprznie łapą to boli.:mad:
Gdy widzę, że któraś z dziewczyn ma dosyć zabawy,a ta druga nie daje spokoju, to jak tupnę nogą, wydrę się "spooooooooooookkkkkkkkkkoóóóóóóóóóóóójjjjjjjjjjjjjjjjjjj!" jest cisza :diabloti: i patrzą takimi maślanymi oczkami "przecież to nie my" :diabloti:
Z psami mam kontakt nie od dziś, wiem jak wygląda chęć dominacji ;) Ze strony Szyszki jej nie widzę ;) Tak uległego psa to ja jeszcze nigdy nie widziałam. Ona jest po prostu nachalna i ze wszystkich sił chce powiedzieć" no choć pobaw się ze mną :placz: "
tutaj jest drugi filmik gdzie role są odwrócone http://tinypic.com/player.php?v=ngr6nt&s=3
:diabloti: :diabloti: :diabloti:

Posted

Jak oglądam ten filmik to zupełnie jakbym widziała moją Yorkę i Staffika ona go dokładnie tak atakuje :evil_lol: Tylko u Nas się role nie odwracają i Czesio jej nie atakuje w zabawie :cool3:

• 3 weeks later...