AmiX Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 [quote name='Aurunia']Dzisiaj otrzymaliśmy super wiadomość, że przyznano nam przydomek hodowlany a mianowicie: :loveu::loveu::loveu: DIAMOND PASSION GRATULACJE!!!:multi: Quote
tigrunia Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 Super strona Ada :multi: Napracowałaś się :loveu: Quote
Pegaza Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 Lece ogladac strone:scared: stronka ladna tylko poprawilabym literowki i błędy:roll:;) Quote
dysia-u Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 takie zdjęcia z przyjemnością się ogląda :crazyeye: Quote
Pegaza Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 Aurunia napisał(a):Błędy poprawiłam z pomocą Kasi za co jej dziękuję :loveu: :cool2: teraz bedzie ladnie:p Quote
***Paulina*** Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 Super stronka:loveu::loveu::loveu: Quote
Zuza i Noddy Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 Śliczna stronka, miło się ogląda;) Szczególnie podoba mi się dział o pielęgnacji, gdzie kroczek po kroczku wytłumaczone jak zakłada się papiloty:lol: Masz jeszcze chyba błąd w imieniu w kontakcie. Quote
AmiX Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 Byłam na stronie :) SUPER!:loveu: Dział pielęgnacja rewelacja!! Tylko dlaczego nie ma nas w linkach:eviltong::lol: Quote
AmiX Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 [quote name='Aurunia']Zapomniałam :oops: dodam przy okazji. A tak w ogóle nas też u ciebie nie ma :mad: Jak będę zlecała aktualizacje na stronie to na pewno wstawie :) bo sama nie potrafię:oops: Quote
Sara_i_Aris Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 Cześć Ada :multi: Gratuluję przydomka i strony :sweetCyb: I spóźnione WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO dla Zahiry :multi: Quote
Zuza i Noddy Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 W pierwszym momencie pomyślałam, że to Aura:crazyeye: Zahi ma już takie długie włosy, i ślicznie się prezentuje:loveu: Quote
***Paulina*** Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 Zahi śliczna (jak zawsze):loveu::loveu::loveu: Ile będzie teraz yorkowych szczeniaczków:loveu: I Aurunia i Jessi:loveu::loveu::loveu: Quote
tigrunia Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 ***Paulina*** napisał(a):Zahi śliczna (jak zawsze):loveu::loveu::loveu: Ile będzie teraz yorkowych szczeniaczków:loveu: I Aurunia i Jessi:loveu::loveu::loveu: I Iberia :loveu: No fajnie, że tak w jednym czasie wyszło :loveu: Ada .. Zahi jak zwykle przepiękna :loveu: Chyba pójdę kurczaka wykąpać i też jakieś fotki porobie :loveu: Quote
***Paulina*** Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 tigrunia napisał(a):I Iberia :loveu: No fajnie, że tak w jednym czasie wyszło :loveu: Ada .. Zahi jak zwykle przepiękna :loveu: Chyba pójdę kurczaka wykąpać i też jakieś fotki porobie :loveu: No to razem trzy:loveu::multi::loveu: Super będzie:loveu::loveu::loveu: Małe yoreczki muszą być cudowne:loveu::loveu::loveu: Idź, idź, czekamy na efekty:loveu: Quote
dysia-u Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 http://images43.fotosik.pl/76/3ed3d57cdd073261med.jpg znalazła sposób na te męki :eviltong: śpi na stojąco. Ale wygląda dostojnie, włos taki piękny Quote
Recommended Posts