karkakarka Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 śliczne dziewczynki - Ashanti w moim typie :loveu: - na forum jest chyba jej przyszła właścicielka :loveu: Quote
Zuza i Noddy Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 Cudowni są, nie mogę się napatrzeć :loveu: Quote
Sara_i_Aris Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 Cześć Ada :multi: Maluchy cudowne są :loveu: Najbardziej podoba mi się Aviator - zakochałam się w nim :loveu: Chciałam jeszcze tak nieśmiało przypomnieć o płycie z instrukcją zrobienia koczka, bo Ciebie nie będzie w Warszawie, a ja może przez tydzień podpatrzę, co i jak, więc mam nadzieję, że nie będzie źle. Aha, i jeśli miałabyś możliwość, to mogłabyś nam kupić grzebień do tapirowania? U nas nie mogłam takiego znaleźć. Quote
dzasta Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 Super udały się dzieciaczki. Eleganckie z długą szyjką :loveu: Aviator na pewno znajdzie nowy domek ;) Quote
karkakarka Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 http://images47.fotosik.pl/155/4cd5f2897242cdbcmed.jpg Jakie królewskie łoże :loveu: Quote
dysia-u Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 http://images43.fotosik.pl/155/7347c7943c408e31med.jpg ta to wygląda jak prawdziwa modelka :loveu: Witamy się i życzymy miłego weekendu Quote
karkakarka Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 Aurunia napisał(a):A to własność naszego nowego mieszkańca :loveu::loveu::loveu: Ale szczeniaki też je bardzo lubią Nowego mieszkańca :roll: to jeszcze jest jakiś nowy piesek?:roll: Quote
olico Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 Aurunia napisał(a):Jakiś czas tamu zamieszkała z mali mężczyzna. Jest nim Valentino Bakarat:loveu::loveu::loveu:, nie pisałam bo nie wiedziałam na 100% czy z nami zostanie. w jakim jest wieku? Kupilas go do swoich bab? :loveu: Quote
olico Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 Aurunia napisał(a):Valentino ma 2,5 roku może któraś kiedyś będzie miała z nim dzieci nie wykluczam. Z Aurą raczej odpada bo maja tego samego ojca. Chciałam po prostu teraz pieska i jest ;) piekny :loveu::loveu::loveu: po wystawach jeszcze z nim pojeździsz? Bo uprawnienia pewnie ma? Jeszcze Cię pomęczę, kupiłas bezposrednio z hodowli, czy juz miał wcześniej właściela? Quote
olico Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 Aurunia napisał(a):W niedziele wybieramy się pierwszy raz na wystawę a potem do Gdyni. Uprawnienia ma zrobione. Kupiłam bezpośrednio z hodowli. ogladając fotki, coraz bardziej przekonuję się do bakaratów... Quote
olico Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 Aurunia napisał(a):Zdjęcia nie odzwierciedlają i tak wszystkiego. Ja zawsze marzyłam o piesku z tej hodowli mam teraz dwa i nie zawahała bym się kupić następnego. Chociaż niektórzy mają wyrobioną opinię na ich temat :evil_lol: No właśnie, i kiedy słuchasz osób z tak wyrobioną opinią to masz mętlik w głowie i myślisz, ale shit... ale kiedy przyjrzysz się dokładnie, dostrzegasz piękno i elegancję, chociaż przyznam, że nie wszystkie bakaraty mi sie podobają Quote
olico Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 Aurunia napisał(a):Mi podoba się większość. Gdzie wybieracie się na następna wystawy (oprócz tej niedzielnej) ?? Tak, wiekszość to właściwe słowo :) Po wystawie niedzielnej nie mamy planów, nigdzie sie nie zapisałam, bo tak sobie myslalam, miesiące wakacyjne zrobić wolne od wystaw i pewnie przy tej wersji zostanę, bo raczej się nigdzie nie zdarzę juz zapisac, a druga sprawa, to chcialam troszke włos podhodować, żeby w młodzieżówce nie wyglądała jak szczeniak, do tego trzeba jeszcze statykę opanować do perfekcji, dlatego ją tak męczę w szczeniakach, żeby załapała o co chodzi na ringu, a trzecia sprawa, którą też biorę pod uwagę decydując się na zapisy - to upaly, jak ja qrde nie lubie upałów, więc chyba poczekam do jesieni :evil_lol: Quote
olico Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 Aurunia napisał(a):No my będziemy jeździć po jutrze Olsztyn a potem Gdynia i w tym miesiącu koniec. W przyszłym chyba wyjdzie trochę więcej To życzymy Wam powodzenia :)))))))) oby było zupełnie odwrotnie niż w kaliszu :))))) Quote
tigrunia Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 A co w Kaliszu było nie tak ? :cool1: Ada zawsze wraca z wystawy z oceną doskonałą więc nic odwrotnego jej życzyć nie wypada :eviltong: A chłopakowi na pewno dobrze pójdzie :loveu: Trzymam kciuki za jutro :thumbs: Quote
Recommended Posts