Jump to content
Dogomania

OD A DO Z CZYLI GALERIA AURY Deliziano & Zahiry Bakarat

Recommended Posts

• Replies 932
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cześć Ada :multi:

Maluchy cudowne są :loveu: Najbardziej podoba mi się Aviator - zakochałam się w nim :loveu:

Chciałam jeszcze tak nieśmiało przypomnieć o płycie z instrukcją zrobienia koczka, bo Ciebie nie będzie w Warszawie, a ja może przez tydzień podpatrzę, co i jak, więc mam nadzieję, że nie będzie źle. Aha, i jeśli miałabyś możliwość, to mogłabyś nam kupić grzebień do tapirowania? U nas nie mogłam takiego znaleźć.

Posted

Aurunia napisał(a):
A to własność naszego nowego mieszkańca :loveu::loveu::loveu: Ale szczeniaki też je bardzo lubią

Nowego mieszkańca :roll: to jeszcze jest jakiś nowy piesek?:roll:

Posted

Aurunia napisał(a):
Jakiś czas tamu zamieszkała z mali mężczyzna.
Jest nim Valentino Bakarat:loveu::loveu::loveu:, nie pisałam bo nie wiedziałam na 100% czy z nami zostanie.

w jakim jest wieku? Kupilas go do swoich bab? :loveu:

Posted

Aurunia napisał(a):
Valentino ma 2,5 roku może któraś kiedyś będzie miała z nim dzieci nie wykluczam. Z Aurą raczej odpada bo maja tego samego ojca. Chciałam po prostu teraz pieska i jest ;)

piekny :loveu::loveu::loveu:
po wystawach jeszcze z nim pojeździsz? Bo uprawnienia pewnie ma?
Jeszcze Cię pomęczę, kupiłas bezposrednio z hodowli, czy juz miał wcześniej właściela?

Posted

Aurunia napisał(a):
W niedziele wybieramy się pierwszy raz na wystawę a potem do Gdyni. Uprawnienia ma zrobione. Kupiłam bezpośrednio z hodowli.

ogladając fotki, coraz bardziej przekonuję się do bakaratów...

Posted

Aurunia napisał(a):
Zdjęcia nie odzwierciedlają i tak wszystkiego. Ja zawsze marzyłam o piesku z tej hodowli mam teraz dwa i nie zawahała bym się kupić następnego.
Chociaż niektórzy mają wyrobioną opinię na ich temat :evil_lol:

No właśnie, i kiedy słuchasz osób z tak wyrobioną opinią to masz mętlik w głowie i myślisz, ale shit... ale kiedy przyjrzysz się dokładnie, dostrzegasz piękno i elegancję, chociaż przyznam, że nie wszystkie bakaraty mi sie podobają

Posted

Aurunia napisał(a):
Mi podoba się większość. Gdzie wybieracie się na następna wystawy (oprócz tej niedzielnej) ??

Tak, wiekszość to właściwe słowo :)
Po wystawie niedzielnej nie mamy planów, nigdzie sie nie zapisałam, bo tak sobie myslalam, miesiące wakacyjne zrobić wolne od wystaw i pewnie przy tej wersji zostanę, bo raczej się nigdzie nie zdarzę juz zapisac,
a druga sprawa, to chcialam troszke włos podhodować, żeby w młodzieżówce nie wyglądała jak szczeniak, do tego trzeba jeszcze statykę opanować do perfekcji, dlatego ją tak męczę w szczeniakach, żeby załapała o co chodzi na ringu,
a trzecia sprawa, którą też biorę pod uwagę decydując się na zapisy - to upaly, jak ja qrde nie lubie upałów, więc chyba poczekam do jesieni :evil_lol:

Posted

Aurunia napisał(a):
No my będziemy jeździć po jutrze Olsztyn a potem Gdynia i w tym miesiącu koniec. W przyszłym chyba wyjdzie trochę więcej

To życzymy Wam powodzenia :))))))))
oby było zupełnie odwrotnie niż w kaliszu :)))))

Posted

A co w Kaliszu było nie tak ? :cool1: Ada zawsze wraca z wystawy z oceną doskonałą więc nic odwrotnego jej życzyć nie wypada :eviltong:

A chłopakowi na pewno dobrze pójdzie :loveu: Trzymam kciuki za jutro :thumbs: