Zuza i Noddy Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 Ja tez serdecznie gratuluję, ślicznie się prezentowała :loveu: Quote
ladyyork Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 Zahi taka piękna,masz następną códowną dziewczyne,a jak tam Aura,jak się czuje nasza przyszła mama:lol: Quote
tigrunia Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 Ada co tak mało fotek ? :shake: Jak tam Aurunia? Nie rodzi już czasem ? :crazyeye: Quote
***Paulina*** Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 To teraz szczeniaczki pewnie mogą przyjść na świat w każdej chwili:loveu::loveu::loveu: Masz już imiona???:cool3: Quote
dzasta Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 Gratulujemy kolejnego udanego występu!!!!!! Trzymamy mocno :kciuki: za szczęśliwe i szybkie rozwiązanie Auruni :kciuki: Ja już się nie mogę doczekać zdjęć małych krecików :loveu: P.S. Maluchy z których będę wybierać mam nadzieję już się urodziły i nawet je widziałam :) Quote
AmiX Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 Ada co tam u was? maluszki już chyba powinny sie pojawić...:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
dysia-u Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 szumią wierzby że rodzinka się powiększyła :multi::multi::multi::multi: chcemy fotek , chcemy fotek. Opowiedz choć trochę o emocjach i czy wszystko ok.:loveu: Quote
AmiX Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 Aurunia napisał(a):Maluszki dzisiaj pojawiły się na świecie. Nasza Aurunia urodziła 3 dziewczynki i 1 chłopca. Zdjęcia później dam na stronę. Gratulacje!!!!! :multi::multi::multi::multi: Quote
dzasta Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 [CENTER]:laola::laola: Jeszcze raz Gratulujemy!!! Teraz to ręce będą pełne roboty i będziecie siedzieć w kojcu i patrzeć godzinami na maluszki :loveu: Teraz czekamy na zdjęcia!!![/CENTER] Quote
ladyyork Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 Gratulacje czekamy na zdjęcia z niecierpliwością:loveu: P.S. Jak Zahirka zareagowała na maluszki?? Quote
duszek01 Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 GRATULUJE!!!!:loveu::loveu::loveu: Spore ,ile wazą? Quote
Recommended Posts