tigrunia Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 Piękne zdjęcia :loveu: Cudna damulka z niej rosnie :loveu: A co to za kokardka ? :cool3: Quote
tigrunia Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 Od razu wypatrzyłam tą ingerencję :evil_lol: Quote
meja Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 Ależ piękne dziewczęta:loveu: Aż szkoda, że wcześniej tu nie zajrzałam do Was, dopiero jak założyłam własną galerię, to zaczęłam przeglądać inne:oops: Piękności, musisz być z nich bardzo dumna:cool3: Pozdrawiamy Quote
AmiX Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 ooooojjjjj jaka ona śliczna:loveu::loveu::loveu: a jaki włos mmmmmm:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
slawi Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 Cześć Ada! Jak tam przygotowania do wystawy? My się powoli zbieramy, wyjeżdżamy już w sobotę i będziemy nocować pod Warszawą. Do zobaczenia :lol: Quote
dysia-u Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 ooo taka ocena była do przewidzenia dla takiej pięknej dziewczynki:loveu: gratulujemy i przesyłam głaski dla modelki:lol: Quote
meja Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 Gratulujemy Zahirce i cieszymy się z Wami:multi::multi::multi: Quote
laurin Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 [quote name='dysia-u']ooo taka ocena była do przewidzenia dla takiej pięknej dziewczynki:loveu: gratulujemy i przesyłam głaski dla modelki:lol: zgadzam się w 200% Zahirka jest prześliczna Quote
iberia Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 Ada zapomniała dodać że oprócz pięknego przygotowania Zahi przygotowała jeszcze koczki u: Gracji, Zulka, Hany, Palomki no i Holly no i chyba tyle:p ADA JEST W KOCZKACH REWELACYJNA Z NICZEGO ZROBI COŚ.:loveu::loveu: WIELKIE DZIĘKI ADUŚ. PS. GRATULUJE AURZE:loveu: Quote
***Paulina*** Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 Gratulacje dla Zahirki ocenki:loveu::multi::loveu: No i oczywiście dla Auruni szczeniaczków:multi::loveu::multi: Quote
ewa2909 Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 My też przyszliśmy pogratulować obu panienkom:loveu::loveu::loveu: Quote
dzasta Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 Gratulujemy udanego debiutu!!! Zahi jest bombowa dawno nie widziałam tak pięknej Yorkowej pannicy :loveu: Mam słabość do tych kufek Bakaratowych :oops: Gratulujemy również Auruni bo teraz czeka ją poważne życiowe zadanie a mianowicie zostanie Mamą :loveu: Bardzo miło było poznać osobiście Ciebie i Iberię i Waszą słodką gromadkę :loveu: Mam nadzieję że przy okazji kolejnych wystaw dłużej porozmawiamy bo teraz tak tylko przelotem i w biegu :p Quote
Recommended Posts