ewa2909 Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 Grzeczna dziewczynka:eviltong::eviltong::eviltong: Aura jest śliczną damą,śliczny ma włosi jak dostojnie pozuje do zdjęć:loveu::loveu::loveu: Urodzona modelka.:loveu::loveu::loveu: Ada mogła byś podać jej wymiarki,bardzo luie takie duże yorkaski. Ze zdjęć wydasje mi się żee wielkościowo podobna jest do mojej Aksy. Quote
Zuza i Noddy Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 Przepięknie na tych fotkach wyszła:loveu: Ona jest duża, czy tylko tak się wydaje? Quote
***Paulina*** Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 :placz::placz::placz:Piękna Aura:loveu::loveu::loveu: Szkoda że nie będze mnie na tej wystawie walentynkowej:placz::-(:placz: Quote
laurin Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 [quote name='Aurunia']No to wkleje jeszcze zdjęcia Aury z zeszłego tygodnia http://images25.fotosik.pl/316/5098618f2d330781med.jpg http://images26.fotosik.pl/317/f00956a8045a219emed.jpg PIĘKNA I DUMNA PANI :loveu: wyraz buźki : "patrzcie i podziwiajcie":razz: Jak długo trzeba zapuszczać włoski żeby były takie jak ma Aura? Quote
laurin Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 Aurunia napisał(a):Aura na w tej chwili 2 lata i 4 miesiące. Sekret polega na tym że nosi papiloty. Jest co tydzień kąpana i od 4 miesiąca życia natłuszczana specjalnym olejem najpierw mieszanką dwóch produktów z firmy bio groom a potem olejam palmowym K100 z firmy ISB i od 6 miesiąca zaczęła nosić papiloty i tak dzieje się do dziś. Jast co tydzeń wykąpana i po zdjęciach papilotowana i ubierana w ubranko. Z włosem rozpuszczonym chodzi bardzo żetko (praktycznie tylko na wystawy) oto sekret do takiego włosa ;) ale to i tak nie jest jeszcze ideał :evil_lol: Piękna jest :loveu::loveu::loveu: A nie żal Ci że nie możesz jej codziennie tak podziwiać :-( Ja chyba tak nie wytrwam;). Quote
dysia-u Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 Mejsi jest dokładnie w jej wieku i też dł 30 cm waży 3,350. A Aura ile waży bo mi to umknęło? Pozdrawiamy i chętnie zdjęcia oglądamy.:crazyeye: Quote
dysia-u Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 No to prawie identyczne. Tylko to prawie robi różnice :cool3: twoja ma tak piękny włos że tylko pozazdrościć:evil_lol: Quote
tigrunia Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 Dobry dzień :loveu: To faktycznie prawda, że z włosem nie papilotowanym jest więcej pracy.. Przynajmniej włos się nie kołtuni i jeszcze jakie efekty są :loveu: Mimo wszystko ja i tak wolę Jess bez papilotów .. :roll: Namęczę się potem przy czesaniu no ale trudno .. Ostatnio się wzięłam za jej głowe i co chwile papilotuje/ przepapilotowuje :evil_lol: Reszta włosków tylko mocno naoliwiona ;) Jak tam Ada ferie mijają? :cool3: Quote
tigrunia Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 Aurunia napisał(a):Dobrze i pracowicie :evil_lol: Ćwiczymy ćwiczymy i jeszcze raz ćwiczymy co z tego wyjdzie to okaże się na wystawie :cool3: No wy to na pewno plamy nie dacie :eviltong: Znając Twój zapał i wytrwałość :razz: Quote
ewa2909 Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 Przyszliśmy się przywitać żeby potem ne było że nie zaglądamy:eviltong::eviltong::eviltong: Cześć Ada:loveu: Quote
ewa2909 Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 Aurunia napisał(a):A ja też się witam poniedziałkowo i feriowo ;) Ale masz fajnie. Quote
tigrunia Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 Hihi .. mam to samo :loveu: Od Poznania sporo czasu minęło .. a od Walentynkowej znów do kwietnia trzeba będzie czekać :-( Quote
ladyyork Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 Aurunia będziesz w Rzeszowie z dziewczynami:loveu: Quote
Amiczek Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 Witam ! Przepiękne są twoje dziewuszki . Ja też mam yorka pieska skończył 15 tyg. Quote
Pegaza Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 Jak mowilam ze wejde to jestem:loveu: gdzie tam moje dziewczyny do Twoich:roll: piekne je masz:loveu: milego dnia zycze:) Quote
Recommended Posts