Jump to content
Dogomania

OD A DO Z CZYLI GALERIA AURY Deliziano & Zahiry Bakarat

Recommended Posts

• Replies 932
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Grzeczna dziewczynka:eviltong::eviltong::eviltong:

Aura jest śliczną damą,śliczny ma włosi jak dostojnie pozuje do zdjęć:loveu::loveu::loveu:
Urodzona modelka.:loveu::loveu::loveu:
Ada mogła byś podać jej wymiarki,bardzo luie takie duże yorkaski.
Ze zdjęć wydasje mi się żee wielkościowo podobna jest do mojej Aksy.

Posted

Aurunia napisał(a):
Aura na w tej chwili 2 lata i 4 miesiące. Sekret polega na tym że nosi papiloty. Jest co tydzień kąpana i od 4 miesiąca życia natłuszczana specjalnym olejem najpierw mieszanką dwóch produktów z firmy bio groom a potem olejam palmowym K100 z firmy ISB i od 6 miesiąca zaczęła nosić papiloty i tak dzieje się do dziś. Jast co tydzeń wykąpana i po zdjęciach papilotowana i ubierana w ubranko. Z włosem rozpuszczonym chodzi bardzo żetko (praktycznie tylko na wystawy) oto sekret do takiego włosa ;) ale to i tak nie jest jeszcze ideał :evil_lol:

Piękna jest :loveu::loveu::loveu:
A nie żal Ci że nie możesz jej codziennie tak podziwiać :-(
Ja chyba tak nie wytrwam;).

Posted

Dobry dzień :loveu:
To faktycznie prawda, że z włosem nie papilotowanym jest więcej pracy.. Przynajmniej włos się nie kołtuni i jeszcze jakie efekty są :loveu:
Mimo wszystko ja i tak wolę Jess bez papilotów .. :roll: Namęczę się potem przy czesaniu no ale trudno .. Ostatnio się wzięłam za jej głowe i co chwile papilotuje/ przepapilotowuje :evil_lol: Reszta włosków tylko mocno naoliwiona ;)

Jak tam Ada ferie mijają? :cool3:

Posted

Aurunia napisał(a):
Dobrze i pracowicie :evil_lol: Ćwiczymy ćwiczymy i jeszcze raz ćwiczymy co z tego wyjdzie to okaże się na wystawie :cool3:

No wy to na pewno plamy nie dacie :eviltong: Znając Twój zapał i wytrwałość :razz: