ewa2909 Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 Tak jakoś głupio wyszło że wpadłam popatrzeć na śliczne dziewczynki:loveu::loveu::loveu: Objecujemy poprawe.:evil_lol: Quote
Zuza i Noddy Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 Piękna sesja, obie dziewczynki wyszły cudownie. Napatrzeć się na nie nie można:loveu: Quote
tigrunia Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 Ada bo Ty powinnaś zostawić sobie parę fotek i dawać po jednej codziennie :evil_lol: Zdjęcia jak zwykle boskieeee :loveu: Nie mogę się napatrzeć na Twoje dziewczyny :loveu: Zahi z każdym tygodniem coraz piękniejsza :mdleje: Urodzona modelka :B-fly: Quote
nane Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 Ada piękne zdjęcia :loveu: jestem pod wrażeniem twojego kunsztu groomerskiego jak na ten wiek i doświadczenie ;) oby tak dalej :thumbs: Quote
***Paulina*** Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Cudowne!!! :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Zahirka najpiękniej wyszła tu: Fotosik.pl Darmowy Hosting na Fotki Zdjęcia i Obrazki A Aurunia tutaj: Fotosik.pl Darmowy Hosting na Fotki Zdjęcia i Obrazki W ogóle to ona są piękne zawsze i wszędzie więc niepotrzebnie pisze gdzie najładniej wyszły:loveu::loveu::loveu: Quote
dzasta Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 Jak zwykle pięknie się dziewczyny prezentują :loveu: Jestem nimi oczarowana :-o Quote
ladyyork Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 Ada masz cudowne dziewczyny by moje pieszczochy na takie cuda wyrosły:loveu:eh, Proszę o zlikwidowanie tego postu nie wiem co się stało za dużo byków Quote
ladyyork Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 :jumpie:Ada masz cudowne dziewczyny by moje pieszczochy na takie cuda wyrosły:loveu:eh, a zdjęcia boskie. Quote
slawi Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 To nam ucztę dla oka i ducha zafundowałaś :loveu:. Dziewczyny super, cudne i coraz piękniejsze :lol:. Quote
dysia-u Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 http://images33.fotosik.pl/448/4b8fce434d9cf4a9med.jpg jakie cudo , a cóz za dostojeństwo :crazyeye: włos ma prima:crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
martyska Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 Cóż za niesamowite fotki, cudne :loveu: Quote
Sara_i_Aris Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 Cześć Ada! Obydwie dziewczyny piękne, urodzone modelki :loveu: Już się nie mogę doczekać Bydgoszczy :sweetCyb: Quote
ewa2909 Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 ADA DLACZEGO NIE MA ZADNYCH FOCIÓ?????:mad::mad::mad: Już się przyzwyczaiłam do sesyjek wikendowych. Quote
ewa2909 Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 Aurunia napisał(a):Do Bydgoszczy chyba nie będzie nowych fotek bo mam lenia :eviltong: Zaczęłam właśnie ferie i się relaksuje a ich zakończeniem będzie wystawa :evil_lol: więc nie mam pojęcie czy będzie jeszcze jakaś sesyjka. A po za tym miałaś na s odwiedzać w tygodniu. Teraz 2 tygodnie intensyfikuje treningi z dziewczynami a zwłaszcza w Zahirą żeby na wystawie nie było wstydu :oops: Chyba to jest nie to samo co na pewno:eviltong:Daj focie,nie daj się prosić.:mad: Ada mnie prawie tu nie było w tygodniu.:eviltong: Witamy się niedzielnie.:loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts