***Paulina*** Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 Aurunia napisał(a)::multi::loveu::loveu:Tak jest śliczny :loveu::loveu::multi:a czy mogła bym jeszcze poprosić instrukcję wstawienia go bo nie mam pojęcie jak to zrobić :oops: kliknij edytuj sygnaturę w profilu użytkownika potem tam wgraj banerek Skopiuj link do twojej galerii kliknij na banerek kliknij taki niebieski znaczek (TEN) kliknij ok i potem zapisz sygnaturę;) Quote
***Paulina*** Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 musisz jeszcze podlinkować czyli kliknąć w edycji sygnatury na banerek i potem TEN niebieski znaczek i tam wkleić link go galerii;) Quote
AmiX Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 Wszędzie zmiany banerkowe :) Naprawde śliczne!!!:loveu::loveu::loveu: Quote
***Paulina*** Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 AmiX napisał(a):Wszędzie zmiany banerkowe :) Naprawde śliczne!!!:loveu::loveu::loveu: Ty też chcesz nowy??? Jak tak to mów;) Quote
***Paulina*** Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 AmiX napisał(a):A to ty taka zdolna?? :) U Beaty to pewnie też twoja robota;).....naprawde śliczne:loveu::loveu::loveu:Pewnie że chce :multi: Z napisem Magic Lider FCI:loveu::loveu::loveu: Zdolna??? No co ty... Dopiero zaczęło mi to wychodzić:evil_lol: Tylko powiedz mi jaki rozmiar chcesz, kolorystykę no i czy chcesz jakieś konkretne fotki czy mam sama wybrać z twojej galerii... Quote
AmiX Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 ***Paulina*** napisał(a):Ty też chcesz nowy??? Jak tak to mów;) A to ty taka zdolna?? :) U Beaty to pewnie też twoja robota;).....naprawde śliczne:loveu::loveu::loveu:Pewnie że chce :multi: Z napisem Magic Lider FCI:loveu::loveu::loveu: Quote
***Paulina*** Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 AmiX napisał(a):Śliczne ci wyszły:loveu:...rozmiar to nie wiem jaki...no taki klasyczny;)(na forum amstaffów mam takie wytycznie ale nie wiem czy to dokładnie o baner chodzi:oops: => 400 pikseli i wyższy niż 50 pikseli. Rozmiar nie może przekraczać 29 Kb.) Kolor najlepiej czerwony i złote litery(albo odwrotnie) a fotki zaraz wybiore i wstawie w naszej galeri :) Dobra to ty szukaj fotek a ja poszukam tła... Jak coś do banerka to już u siebie pisz:) Quote
AmiX Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 ***Paulina*** napisał(a):Zdolna??? No co ty... Dopiero zaczęło mi to wychodzić:evil_lol: Tylko powiedz mi jaki rozmiar chcesz, kolorystykę no i czy chcesz jakieś konkretne fotki czy mam sama wybrać z twojej galerii... Śliczne ci wyszły:loveu:...rozmiar to nie wiem jaki...no taki klasyczny;)(na forum amstaffów mam takie wytycznie ale nie wiem czy to dokładnie o baner chodzi:oops: => 400 pikseli i wyższy niż 50 pikseli. Rozmiar nie może przekraczać 29 Kb.) Kolor najlepiej czerwony i złote litery(albo odwrotnie) a fotki zaraz wybiore i wstawie w naszej galeri :) Quote
tigrunia Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 Piękny banerek :loveu: :multi: A raczej dwa piękne banerki :loveu: :evil_lol: Quote
Sara_i_Aris Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 Banerek śliczny :loveu: Pozdrawiamy :multi: Quote
iberia Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 wczoraj byliśmy z odwiedzinami u Ady i psiurków :) mam kilka fotek Zahirka w rzeczywistości wygląda dddduuużżżoooo piekniej niz na zdjeciach:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
AmiX Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 oooj tak czekamy na fotki ślicznotek:loveu::loveu::loveu: Quote
iberia Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 super ze sie podobaja a my w piatek zrobimy zdjecia z prezentem dla enza na roczek bo gwiazdkowe juz pożarte :) Quote
***Paulina*** Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 Hejka:bye: Nie chce nic mówić ale już jest sobota więc powinny być fotki w wersji wystawowej:loveu::loveu::loveu: Czekamy:p Quote
dzasta Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 Ehhh mogę tylko powzdychać i ze zdjęć czerpać samozaparcie żeby moja Gabcia tak wyglądała jak Twoje Dziewczynki :) Śliczne są :) Ale i ja mam nadzieję że z czasem nabiorę wprawy w pielęgnacji :) Quote
Recommended Posts