Jump to content
Dogomania

OD A DO Z CZYLI GALERIA AURY Deliziano & Zahiry Bakarat

Recommended Posts

• Replies 932
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Aurunia napisał(a):
:multi::loveu::loveu:Tak jest śliczny :loveu::loveu::multi:a czy mogła bym jeszcze poprosić instrukcję wstawienia go bo nie mam pojęcie jak to zrobić :oops:

kliknij edytuj sygnaturę w profilu użytkownika
potem tam wgraj banerek
Skopiuj link do twojej galerii
kliknij na banerek
kliknij taki niebieski znaczek (TEN)
kliknij ok
i potem zapisz sygnaturę;)

Posted

AmiX napisał(a):
A to ty taka zdolna?? :) U Beaty to pewnie też twoja robota;).....naprawde śliczne:loveu::loveu::loveu:Pewnie że chce :multi: Z napisem Magic Lider FCI:loveu::loveu::loveu:

Zdolna??? No co ty... Dopiero zaczęło mi to wychodzić:evil_lol:
Tylko powiedz mi jaki rozmiar chcesz, kolorystykę no i czy chcesz jakieś konkretne fotki czy mam sama wybrać z twojej galerii...

Posted

***Paulina*** napisał(a):
Ty też chcesz nowy??? Jak tak to mów;)

A to ty taka zdolna?? :) U Beaty to pewnie też twoja robota;).....naprawde śliczne:loveu::loveu::loveu:Pewnie że chce :multi: Z napisem Magic Lider FCI:loveu::loveu::loveu:

Posted

AmiX napisał(a):
Śliczne ci wyszły:loveu:...rozmiar to nie wiem jaki...no taki klasyczny;)(na forum amstaffów mam takie wytycznie ale nie wiem czy to dokładnie o baner chodzi:oops: => 400 pikseli i wyższy niż 50 pikseli. Rozmiar nie może przekraczać 29 Kb.)
Kolor najlepiej czerwony i złote litery(albo odwrotnie) a fotki zaraz wybiore i wstawie w naszej galeri :)

Dobra to ty szukaj fotek a ja poszukam tła...
Jak coś do banerka to już u siebie pisz:)

Posted

***Paulina*** napisał(a):
Zdolna??? No co ty... Dopiero zaczęło mi to wychodzić:evil_lol:
Tylko powiedz mi jaki rozmiar chcesz, kolorystykę no i czy chcesz jakieś konkretne fotki czy mam sama wybrać z twojej galerii...

Śliczne ci wyszły:loveu:...rozmiar to nie wiem jaki...no taki klasyczny;)(na forum amstaffów mam takie wytycznie ale nie wiem czy to dokładnie o baner chodzi:oops: => 400 pikseli i wyższy niż 50 pikseli. Rozmiar nie może przekraczać 29 Kb.)
Kolor najlepiej czerwony i złote litery(albo odwrotnie) a fotki zaraz wybiore i wstawie w naszej galeri :)

Posted

wczoraj byliśmy z odwiedzinami u Ady i psiurków :)
mam kilka fotek

Zahirka w rzeczywistości wygląda dddduuużżżoooo piekniej niz na zdjeciach:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

Ehhh mogę tylko powzdychać i ze zdjęć czerpać samozaparcie żeby moja Gabcia tak wyglądała jak Twoje Dziewczynki :) Śliczne są :) Ale i ja mam nadzieję że z czasem nabiorę wprawy w pielęgnacji :)