dysia-u Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 :crazyeye: papiloty pod kolor kreacji , czy to już wersja sylwestrowa?:lol: Quote
tigrunia Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 Wszystko ładnie pięknie tylko czemu połowa fotek mi sie nie otwiera ?? :placz: Ja Cię Ada podziwiam za wypielęgnowanie tych pięknych wąsów :mdleje: Jess wydrapała sobie brodę i wąsy :cool1: :mad: Chyba czas zacząć skarpetki nosić :mad: Quote
ladyyork Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 tigrunia napisał(a):Wszystko ładnie pięknie tylko czemu połowa fotek mi sie nie otwiera ?? :placz: Ja Cię Ada podziwiam za wypielęgnowanie tych pięknych wąsów :mdleje: Jess wydrapała sobie brodę i wąsy :cool1: :mad: Chyba czas zacząć skarpetki nosić :mad: kurcze ja mam ten sam problem tylko na moją skarpetek nie kupie już patrzyłam i najmniejszy rozmiar jest zaduży na nią- chyba trza będzie plasterkować łapki eh Quote
tigrunia Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 ladyyork napisał(a):kurcze ja mam ten sam problem tylko na moją skarpetek nie kupie już patrzyłam i najmniejszy rozmiar jest zaduży na nią- chyba trza będzie plasterkować łapki eh Ja się nawet nie zastanawiałam czy kupię pasujące.. pewnie nie wiec trzeba by coś poprzerabiać i tyle :razz: Quote
iberia Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 kurde zupełnie jak ibka i grata tylko ura ma inne ubranko bo tak pomyslałabym ze to moje Quote
AmiX Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 :lol: dobre.... Moje tak nie śpią:evil_lol: Quote
Zuza i Noddy Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 Ale im fajnie chyba się lubią bardzo. Quote
iberia Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 :smilecol::tort::laola::smilecol::laola::smilecol::smilecol: wszystkiego naj naj Quote
***Paulina*** Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 :laola::laola: Wszystkiego najlepszego dla ZAHIRKI!!! :new-bday::BIG::new-bday::tort::new-bday: Quote
Zuza i Noddy Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 Wszystkiego najlepszego dla Zahirki!!!:multi::multi::multi: A może z tej okazji jakieś fotki? Quote
tigrunia Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 Upss się spóźniłam :oops: [SIZE=2]Ale oczywiście rówież życzę Zahirce wszystkiego naj naj naj naj :loveu: Quote
tigrunia Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 [quote name='Aurunia']Tak się bawią grzeczne dziewczynki :evil_lol: Chyba grzeszne :evil_lol: Quote
Sara_i_Aris Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 Cześć Ada! Wszystkiego naj dla Zahi! Teraz czekam na zdjęcia wykąpnej i wyczesanej 7-miesięcznej ślicznotki :loveu: Quote
Recommended Posts