tigrunia Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 Hihi.. nawet się podobnie ubrałyście :evil_lol: A tort był ?? :cool3: Quote
iberia Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 ale fajne fotki:) A solenizantka miała mnie w dooo.... nawet buziaka nie dała Quote
tigrunia Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 iberia napisał(a): A solenizantka miała mnie w dooo.... nawet buziaka nie dała :turn-l: Aurunia napisał(a):Torta nie było :eviltong: Ojj to co to za urodzinny?? :eviltong: Quote
tigrunia Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 No .. z tortem to sÄ… dopiero urodziny :loveu: 100 lat Auruniu :new-bday: [CENTER]:BIG::cunao::BIG::cunao::BIG: [/CENTER] Quote
Sara_i_Aris Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 Trochę się spóźniłam :oops: WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO AURUNIU :BIG: Ja też już powinnam Holly zakładać papiloty na kufę? :-o Prawdę powiedziawszy to ja ich nie chcę i już mi się wcale te wystawy nie uśmiechają :shake: Ja lubię aktywne terierki... a papiloty będą wszystko utrudniały. Quote
nane Posted September 27, 2008 Posted September 27, 2008 [quote name='Sara_i_Aris'] Prawdę powiedziawszy to ja ich nie chcę i już mi się wcale te wystawy nie uśmiechają :shake: Ja lubię aktywne terierki... a papiloty będą wszystko utrudniały. Sara to nie tak jeżeli pies ma długi włos to w papilotach jest mu po prostu wygodniej jak byś się czuła gdybyś chodziła i przygniatała sobie włosy? trzeba na to patrzeć z innej strony albo jak np. jest upał? psu jest gorąco w takich warunkach długi włos w dodatku który nie jest papilotowany nie działa na korzyść albo np. gdybyś coś jadła razem z włosami na kufie? Quote
tigrunia Posted September 27, 2008 Posted September 27, 2008 [quote name='Sara_i_Aris'] Ja też już powinnam Holly zakładać papiloty na kufę? :-o Prawdę powiedziawszy to ja ich nie chcę i już mi się wcale te wystawy nie uśmiechają :shake: Ja lubię aktywne terierki... a papiloty będą wszystko utrudniały. Smaruj ją na razie obficie olejkami ;) Myślę, że możesz wstrzymać się z papilotami spokojnie do 8 m-ca jak nie lepie. Zależy jak jej włosy będą rosły. Jess mało chodzi w papilotach..ostatnio trochę więcej.Najważniejsza jest kufa. no i tak jak Martunia powiedziała.. jak założe Jess papiloty to zaraz skacze i lata jak szalona :loveu: Nic jej nie przeszkadza i może robić co chce :loveu: Ale nie wszystkie psy chodzą w papilotach :p Nawet u Marty znajdzie się taki jeden co ma tylko na kufie papiloty :razz: Quote
nane Posted September 27, 2008 Posted September 27, 2008 [quote name='tigrunia']Smaruj ją na razie obficie olejkami ;) Myślę, że możesz wstrzymać się z papilotami spokojnie do 8 m-ca jak nie lepie. Zależy jak jej włosy będą rosły. Jess mało chodzi w papilotach..ostatnio trochę więcej.Najważniejsza jest kufa. no i tak jak Martunia powiedziała.. jak założe Jess papiloty to zaraz skacze i lata jak szalona :loveu: Nic jej nie przeszkadza i może robić co chce :loveu: Ale nie wszystkie psy chodzą w papilotach :p Nawet u Marty znajdzie się taki jeden co ma tylko na kufie papiloty :razz: jak nie lubi to co mam jej zrobić? chodzi naoliwiona i tyle ;) Quote
Magda Posted September 27, 2008 Posted September 27, 2008 http://images42.fotosik.pl/13/d0992d09ae330d0d.jpg Ludzie sama już nie wiem, która to która:lol: Małe są bardzo podobne. Gracja to ta po lewej? Same panienki, chłopa tam trzeba!:loveu: Quote
Aurunia Posted September 27, 2008 Author Posted September 27, 2008 .............................. Quote
Magda Posted September 27, 2008 Posted September 27, 2008 ufff... tak myślałam:cool3: Ubranko Aury jest świetne:evil_lol: Quote
Recommended Posts