Jump to content
Dogomania

OD A DO Z CZYLI GALERIA AURY Deliziano & Zahiry Bakarat

Recommended Posts

• Replies 932
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

iberia napisał(a):

A solenizantka miała mnie w dooo.... nawet buziaka nie dała

:turn-l:
Aurunia napisał(a):
Torta nie było :eviltong:

Ojj to co to za urodzinny?? :eviltong:

Posted

Trochę się spóźniłam :oops:

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO AURUNIU :BIG:

Ja też już powinnam Holly zakładać papiloty na kufę? :-o Prawdę powiedziawszy to ja ich nie chcę i już mi się wcale te wystawy nie uśmiechają :shake: Ja lubię aktywne terierki... a papiloty będą wszystko utrudniały.

Posted

[quote name='Sara_i_Aris']

Prawdę powiedziawszy to ja ich nie chcę i już mi się wcale te wystawy nie uśmiechają :shake: Ja lubię aktywne terierki... a papiloty będą wszystko utrudniały.

Sara to nie tak
jeżeli pies ma długi włos to w papilotach jest mu po prostu wygodniej
jak byś się czuła gdybyś chodziła i przygniatała sobie włosy?
trzeba na to patrzeć z innej strony
albo jak np. jest upał? psu jest gorąco w takich warunkach długi włos w dodatku który nie jest papilotowany nie działa na korzyść
albo np. gdybyś coś jadła razem z włosami na kufie?

Posted

[quote name='Sara_i_Aris']

Ja też już powinnam Holly zakładać papiloty na kufę? :-o Prawdę powiedziawszy to ja ich nie chcę i już mi się wcale te wystawy nie uśmiechają :shake: Ja lubię aktywne terierki... a papiloty będą wszystko utrudniały.

Smaruj ją na razie obficie olejkami ;) Myślę, że możesz wstrzymać się z papilotami spokojnie do 8 m-ca jak nie lepie. Zależy jak jej włosy będą rosły. Jess mało chodzi w papilotach..ostatnio trochę więcej.Najważniejsza jest kufa.
no i tak jak Martunia powiedziała.. jak założe Jess papiloty to zaraz skacze i lata jak szalona :loveu: Nic jej nie przeszkadza i może robić co chce :loveu: Ale nie wszystkie psy chodzą w papilotach :p Nawet u Marty znajdzie się taki jeden co ma tylko na kufie papiloty :razz:

Posted

[quote name='tigrunia']Smaruj ją na razie obficie olejkami ;) Myślę, że możesz wstrzymać się z papilotami spokojnie do 8 m-ca jak nie lepie. Zależy jak jej włosy będą rosły. Jess mało chodzi w papilotach..ostatnio trochę więcej.Najważniejsza jest kufa.
no i tak jak Martunia powiedziała.. jak założe Jess papiloty to zaraz skacze i lata jak szalona :loveu: Nic jej nie przeszkadza i może robić co chce :loveu: Ale nie wszystkie psy chodzą w papilotach :p Nawet u Marty znajdzie się taki jeden co ma tylko na kufie papiloty :razz:

jak nie lubi to co mam jej zrobić?
chodzi naoliwiona i tyle ;)