GoniaP Posted November 25, 2008 Author Posted November 25, 2008 Witajcie szachraje :lol: Świeżuteńkie zdjęcia z Pixie w roli głównej :loveu: Chyba ją przechrzczę na "Princess" :evil_lol: Picasa Web Albums - Małgorzata - Pixie 25.11.08
agaga21 Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 GoniaP napisał(a):Witajcie szachraje :lol: Świeżuteńkie zdjęcia z Pixie w roli głównej :loveu: Chyba ją przechrzczę na "Princess" :evil_lol: Picasa Web Albums - Małgorzata - Pixie 25.11.08 princesska to ona od dawna jest/co prawda w polskiej wersji językowej/ ależ ona słodka!:loveu:
GoniaP Posted November 25, 2008 Author Posted November 25, 2008 Dziękuję Isadorko za wstawienie zdjęć :calus: Pixie ma się wyśmienicie :loveu: Jest coraz bardziej sprawna, a słodycz jej minek i psich gestów wprost człowieka zapycha :loveu: Kocham tę sukę najbardziej na świecie!!! Wiem, wiem, jestem monotematyczna, ale tak mądrego, tak pięknego, tak słodkiego, tak karnego, tak wspaniałego psa nie znałam :loveu: Pixie ma jedna jedyną wadę - sika jak mnie widzi :evil_lol:
GoniaP Posted November 25, 2008 Author Posted November 25, 2008 majqa napisał(a):Czekam na info, tym razem o Bobolku. Mam nadzieję, że jakoś ogarniasz rzeczywistość Goniu. Odgarniam, bo co mam nie ogarniać ;) Jest ciężko. Bobol smutny, spacery do dooopy, a dziś na dodatek, moje psy walczyły napadnięte przez sukę buldoga amerykańskiego (Bobo w gipsie nadmienię). Tosia w traumie, Bobo, na szczęście cały) a sąsiadce nakopałabym do d za nieuwagę :angryy:
GoniaP Posted November 25, 2008 Author Posted November 25, 2008 Czy mogę Was wszystkich prosić o zagłosowanie w Krakvecie na Przyborówko?? Tam też są "moje psy" a Pani Wanda, to anioł, nie człowiek... Poświęciła wszystko psom. Należy Jej się oddech na święta. Bardzo wszystkich proszę: http://www.dogomania.pl/forum/f98/krakvet-glosujemy-na-przytulisko-p-wandy-w-przyborowku-105760/
sleepingbyday Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 Isadora7 napisał(a): oo, no nie mogę, boska jest :loveu:
majqa Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 Z tym ściągaczem wygląda jakby właśnie wróciła z siłowni. :evil_lol:
Hania&Andrzej Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 Oj tak Malgosiu, wszyscy milośnicy Pixie byliby zachwyceni Przyborówkiem pani Wandy. A ma ona szansę na wygranie glosowania na Krakvecie w tym miesiącu, Pixiemaniacy - zagłosujcie na Przyborówko ....;)
GoniaP Posted November 25, 2008 Author Posted November 25, 2008 Hania&Andrzej napisał(a):Oj tak Malgosiu, wszyscy milośnicy Pixie byliby zachwyceni Przyborówkiem pani Wandy. A ma ona szansę na wygranie glosowania na Krakvecie w tym miesiącu, Pixiemaniacy - zagłosujcie na Przyborówko ....;) Pięknie prosimy.............:Dog_run:
ab-agnieszka Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 Ja oddalam juz w tydzien temu. Pixie to istna dama piekna jest i jaka ma klase ohoho. Jak rewelacyjnie siedzi jest boska:loveu:
Ra_dunia Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 Pixie wygląda bardzo dystyngowanie na kanapie :cool3: Widać, że to właściwy pies na właściwym miejscu! A Przyborówko bardzo liczy na wszystkie głosy dogomaniaków... przewaga jest malutka... głosowanie tylko do końca grudnia.
Monia70 Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 [quote name='GoniaP']Czy mogę Was wszystkich prosić o zagłosowanie w Krakvecie na Przyborówko?? Zagłosowane ;)
jagienka42 Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 [quote name='GoniaP']Czy mogę Was wszystkich prosić o zagłosowanie w Krakvecie na Przyborówko?? Tam też są "moje psy" a Pani Wanda, to anioł, nie człowiek... Poświęciła wszystko psom. Należy Jej się oddech na święta. Bardzo wszystkich proszę: http://www.dogomania.pl/forum/f98/krakvet-glosujemy-na-przytulisko-p-wandy -w-przyborowku-105760/ głos oddany
GoniaP Posted November 26, 2008 Author Posted November 26, 2008 Dziękuję za Wasze głosy :loveu: Pixik dostał dziś Aniprazol na robale :loveu: Jest wycałowany i wyściskany :loveu: Haniu, przymierzałam jej kubraczek, ale nie chciała współpracować, więc zdjęć dziś nie będzie ;) Spróbujemy ponownie jutro. Ściskamy wszystkich Pixiefanów!!!
Peter Beny Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 Mój skromny głosik tez oddany ;) Cieszę się że z Pixi już dużo lepiej :loveu: Pozdrawiam :evil_lol:
majqa Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 Goniu, jak tam kontakty z chętnym domkiem? Są już jakieś plany spotkaniowe?
GoniaP Posted November 28, 2008 Author Posted November 28, 2008 majqa napisał(a):Goniu, jak tam kontakty z chętnym domkiem? Są już jakieś plany spotkaniowe? No niestety domek jeszcze nie wrócił z wojaży, stąd moje milczenie i opóźnienie ze wszystkim. Nie ukrywam, że sytuacja jest nerwowa. Do tego byłam wczoraj z Pixie u weta, i choć jest zadowolony z postępów jakie zrobila, to ochrzanił mnie za nadwagę. Pixie zaokrągliła się do 28,200kg, co wcale nie robi dobrze jej stawom. Od wczoraj bidulka jest na diecie. Pozdrawiamy wszystkich. Zaraz idę na shift ;)
osho Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 [quote name='Erazm']Może zmiana imienia na Baryłkę;)? żądam postawienia stosu!
Recommended Posts