Jump to content
Dogomania

Pixie - Pit bull - Sweet bull - nasz SKARB ma DOM!!!

Recommended Posts

• Replies 4.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Dziękuję Isadorko za wstawienie zdjęć :calus:
Pixie ma się wyśmienicie :loveu: Jest coraz bardziej sprawna, a słodycz jej minek i psich gestów wprost człowieka zapycha :loveu: Kocham tę sukę najbardziej na świecie!!!
Wiem, wiem, jestem monotematyczna, ale tak mądrego, tak pięknego, tak słodkiego, tak karnego, tak wspaniałego psa nie znałam :loveu:
Pixie ma jedna jedyną wadę - sika jak mnie widzi :evil_lol:

Posted

majqa napisał(a):
Czekam na info, tym razem o Bobolku. Mam nadzieję, że jakoś ogarniasz rzeczywistość Goniu.
Odgarniam, bo co mam nie ogarniać ;) Jest ciężko. Bobol smutny, spacery do dooopy, a dziś na dodatek, moje psy walczyły napadnięte przez sukę buldoga amerykańskiego (Bobo w gipsie nadmienię). Tosia w traumie, Bobo, na szczęście cały) a sąsiadce nakopałabym do d za nieuwagę :angryy:

Posted

Oj tak Malgosiu, wszyscy milośnicy Pixie byliby zachwyceni Przyborówkiem pani Wandy. A ma ona szansę na wygranie glosowania na Krakvecie w tym miesiącu, Pixiemaniacy - zagłosujcie na Przyborówko ....;)

Posted

Hania&Andrzej napisał(a):
Oj tak Malgosiu, wszyscy milośnicy Pixie byliby zachwyceni Przyborówkiem pani Wandy. A ma ona szansę na wygranie glosowania na Krakvecie w tym miesiącu, Pixiemaniacy - zagłosujcie na Przyborówko ....;)
Pięknie prosimy.............:Dog_run:

Posted

Pixie wygląda bardzo dystyngowanie na kanapie :cool3: Widać, że to właściwy pies na właściwym miejscu!

A Przyborówko bardzo liczy na wszystkie głosy dogomaniaków... przewaga jest malutka... głosowanie tylko do końca grudnia.

Posted

Dziękuję za Wasze głosy :loveu:
Pixik dostał dziś Aniprazol na robale :loveu: Jest wycałowany i wyściskany :loveu:

Haniu, przymierzałam jej kubraczek, ale nie chciała współpracować, więc zdjęć dziś nie będzie ;) Spróbujemy ponownie jutro.

Ściskamy wszystkich Pixiefanów!!!

Posted

majqa napisał(a):
Goniu, jak tam kontakty z chętnym domkiem? Są już jakieś plany spotkaniowe?
No niestety domek jeszcze nie wrócił z wojaży, stąd moje milczenie i opóźnienie ze wszystkim.
Nie ukrywam, że sytuacja jest nerwowa.
Do tego byłam wczoraj z Pixie u weta, i choć jest zadowolony z postępów jakie zrobila, to ochrzanił mnie za nadwagę. Pixie zaokrągliła się do 28,200kg, co wcale nie robi dobrze jej stawom. Od wczoraj bidulka jest na diecie.
Pozdrawiamy wszystkich.
Zaraz idę na shift ;)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...