Jump to content
Dogomania

Pixie - Pit bull - Sweet bull - nasz SKARB ma DOM!!!

Recommended Posts

• Replies 4.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Byliśmy dziś z Pixie u weta - wreszcie wrócił z urlopu - uff!
Obejrzał ostatnie zdjęcia, zrobione w innej klinice, i stwierdził:
1. łokieć wygląda dobrze
2. nadgarstek zrósł się lepiej, niż myślał.
W stawie łokciowym nadal utrzymuje się lekki stan zapalny. Szwy po ostatnim zabiegu wyciągnięte, opatrunek utrzymamy jeszcze tydzień, a potem wspomniana już wcześniej rehabilitacja. Wskazanym jest, by Pixik chodziła samodzielnie. Musimy ją jednak oduczyć asekuracji ze strony człowieka. Ona się nauczyła, że ktoś ją zawsze podtrzymuje za uchwyt w szelkach, i wtedy sobie poczyna, i np. usiłuje biec. Teraz jednak będzie musiała się przyzwyczaić do większej samodzielności.

Posted

GoniaP napisał(a):
Bo z Tobą się zobaczę najprawdopodobniej już w tę sobotę ;)

NO DOBRA,DOBRA...tym razem Ci daruję ;)
Goniu, jeśli z Pixie już jest lepiej to może mogli byśmy jednak wziąć na spotkanie naszego psiaka, zeby wszystko było jasne? nie naciskam ale może juz jest bezpiecznie?

Posted

agaga21 napisał(a):
NO DOBRA,DOBRA...tym razem Ci daruję ;)
Goniu, jeśli z Pixie już jest lepiej to może mogli byśmy jednak wziąć na spotkanie naszego psiaka, zeby wszystko było jasne? nie naciskam ale może juz jest bezpiecznie?
Nie jest jeszcze bezpiecznie Agatko. Nie chcę jeszcze narażać Pixie na nienaturalne ruchy. W obcy teren wziąć ich razem nie możemy, bo Pixie nie da rady. :shake:

Posted

W związku z tym st. zapalnym, dostała jakiś lek, czy doktor uznał, że nie ma powodu do paniki?

Cusz Dzjewczyny, bo na smsiki se tsha zasłószyć... :eviltong: :eviltong: :eviltong:

Posted

majqa napisał(a):
W związku z tym st. zapalnym, dostała jakiś lek, czy doktor uznał, że nie ma powodu do paniki?
Nie ma na razie powodów do paniki. Staw jest "tylko" gorący, ale niespuchnięty. Dokończymy tylko antybiotyki.

Posted

Ra_dunia napisał(a):
O ja...
To pierwszy pies na dogo z fanklubem! Trzeba to opić ;) :drinking:

i do tego pit bull:P

takie akcje naprawdę poprawiają wizerunek ttb wsród ludzi-bo okazuje się, że pit bull to nie morderca:ale zwykły pies, który cierpi i potrafi kochać.

bardzo ładny bannerek.

Posted

arjuna napisał(a):
i do tego pit bull:P

takie akcje naprawdę poprawiają wizerunek ttb wsród ludzi-bo okazuje się, że pit bull to nie morderca:ale zwykły pies, który cierpi i potrafi kochać.

bardzo ładny bannerek.

Ja też byłam zaskoczona jakie z tych psiaków przylepy. Takie niunie do łóżeczka i pod kołderkę :loveu: Marznące na dłuższych spacerkach przy brzydszej pogodzie...

Posted

myślę że każdy kto poznał blizej jakiegoś amstaffa/pitbulla musi przyznać że są to psy wyjątkowe.przykładem jest np. moja mama która boi się psów i za bardzo nie lubi a z moim misiem się naprawdę zaprzyjaźniła i powiedziała ze ufa mu w 100%

Posted

agaga21 napisał(a):
myślę że każdy kto poznał blizej jakiegoś amstaffa/pitbulla musi przyznać że są to psy wyjątkowe.(...)

Oj są...żadne nie całują tak jak one...:loveu:

Posted

majqa napisał(a):
Oj są...żadne nie całują tak jak one...:loveu:

i zadne nie mają tak wspaniałych uśmiechów -:loveu:od ucha do ucha(prawie dosłownie)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...