MonikaP Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 No no no, że tak powiem :loveu:. I dalej nie powiem już nic, bo czasem trudno jest myśli ubrać w słowa :-).
GoniaP Posted January 17, 2009 Author Posted January 17, 2009 Dziś się bardzo wzruszyłam...:placz::evil_lol::roll: Zadzwonił telefon... Odbieram... Słyszę dziecięcy głos... "Dzień dobry Pani Małgosiu, tu Natalka..." "Chciałabym bardzo Pani podziękować za POXI"... "Ona jes ćudowna".... "Mama mi powiedziała, że Pani ją uratowała, i powiedziała że muszę ją ćałować ćodziennie od Pani..." "Chciałam Pani powiedzieć, że ją ćałuję, niech Pani posłucha - CMOK..." I usłyszałam ten "cmok" i Natalka już nie chciała ze mną konferować, bo powiedziała, co chciała, o!!! :loveu::loveu::loveu: Ona ma CZTERY latka!!! I oddała słuchawkę Sylwii, która dopowiedziała, że Natalka zmusiła ją do tego telefonu, po wszystkich opowieściach o "Poxi" (bo ona nie umie wymówić PIXIE) i są w sobie zakochane, no i zgadnijcie gdzie Sweetbull śpi?? Z Natalką oczywiście :loveu::loveu::loveu: Matko, jak ja za nią tęsknię :shake: Ale serce mi się raduje, że Pixik tak się odnalazł w nowym domku! :loveu:
MonikaP Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 No no no, że tak powiem :loveu:. I dalej nie powiem już nic, bo czasem trudno jest myśli ubrać w słowa :smile:. [quote name='GoniaP']Dziś się bardzo wzruszyłam...:placz::evil_lol::roll: Zadzwonił telefon... Odbieram... Słyszę dziecięcy głos... "Dzień dobry Pani Małgosiu, tu Natalka..." "Chciałabym bardzo Pani podziękować za POXI"... "Ona jes ćudowna".... "Mama mi powiedziała, że Pani ją uratowała, i powiedziała że muszę ją ćałować ćodziennie od Pani..." "Chciałam Pani powiedzieć, że ją ćałuję, niech Pani posłucha - CMOK..." I usłyszałam ten "cmok" i Natalka już nie chciała ze mną konferować, bo powiedziała, co chciała, o!!! :loveu::loveu::loveu: Ona ma CZTERY latka!!! I oddała słuchawkę Sylwii, która dopowiedziała, że Natalka zmusiła ją do tego telefonu, po wszystkich opowieściach o "Poxi" (bo ona nie umie wymówić PIXIE) i są w sobie zakochane, no i zgadnijcie gdzie Sweetbull śpi?? Z Natalką oczywiście :loveu::loveu::loveu: Matko, jak ja za nią tęsknię :shake: Ale serce mi się raduje, że Pixik tak się odnalazł w nowym domku! :loveu:
Helga&Ares Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 Jeeeeeeeeeeeeeeeeejj:loveu::loveu::loveu: Co za dom:multi: Co za ludzie :loveu: i Sweetbull jedyny w swoim rodzaju, no po prostu coś pięknego:loveu:
GoniaP Posted January 17, 2009 Author Posted January 17, 2009 Dla takich wieści jestem gotowa przechrzcić Sweetbulla nawet na Poxi :loveu: To był taki klej, nie?? No to niech się im tam klei wszystko, jak do tej pory.... Dziś minął miesiąc....:placz::placz::placz: :loveu::loveu::loveu:
Megi3 Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 ab-agnieszka napisał(a):Lzy same cisna sie do oczu. :loveu: co prawda z radości, ale się cisną. Pozdrawiam
Fasolka Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 GoniaP napisał(a):Dla takich wieści jestem gotowa przechrzcić Sweetbulla nawet na Poxi :loveu: To był taki klej, nie?? No to niech się im tam klei wszystko, jak do tej pory.... Dziś minął miesiąc....:placz::placz::placz: :loveu::loveu::loveu: Dokładnie tak. Co tu więcej pisać... :buzi::Rose:
Fasolka Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 Monia70 napisał(a):A ja się zwyczajnie poryczałam :placz: Spoko, ja też i to w pracy :oops:
GoniaP Posted January 20, 2009 Author Posted January 20, 2009 A kto wstawi nowe zdjęcia Pixika??? Picasa Web Albums - Małgorzata - Pixie ds 20.0... :loveu::multi::loveu:
agaga21 Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 agnethka napisał(a):ja, ja, ja :multi: :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: hehe! byłam pierwsza! :eviltong:
agaga21 Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 agnethka napisał(a):łeee...pewnie o kilka sekund :eviltong: oooj...następnym razem dam ci fory :evil_lol:;)
sleepingbyday Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 ech, poxi, az sie łza w oku kręci... cholender, nieładnie zazdrościć małemu dziecku, co nie :evil_lol:?
Helga&Ares Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:
GoniaP Posted January 22, 2009 Author Posted January 22, 2009 Czad, co???:loveu::loveu::loveu: Pixie uważa, że Natalka jest jej :evil_lol: Tak szczerzyła zęby na Sissy, która też chciała się przytulić. Ale już jej nie wolno :diabloti:
Inez de Villaro Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 Ja po prostu nie wiem co napisać....więc niczego nie napiszę ogromnie sie cieszę!!! Gosia- jesteś cudotwórczynią!!!:loveu: startuj na prezydenta!!!
Recommended Posts