Jump to content
Dogomania

Pixie - Pit bull - Sweet bull - nasz SKARB ma DOM!!!

Recommended Posts

Posted

Gonia trzymaj się, aby do jutra.
Dajcie spokój Goni, wszystko jak ją znam było zapięte na ostatni guzik, umowa, wizyta, stały kontakt, rengen po same majtki, albo i głębiej:mad:

• Replies 4.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

L. nie obrażaj się, ale to do Goni wali się drzwiami i oknami po podpowiedzi, stara wyżeraczka;):evil_lol:, ale nie wiekiem ( co by Gonia mnie nie pognała:crazyeye:)

Posted

Erazm napisał(a):
Gonia trzymaj się, aby do jutra.
Dajcie spokój Goni, wszystko jak ją znam było zapięte na ostatni guzik, umowa, wizyta, stały kontakt, rengen po same majtki, albo i głębiej:mad:

i znów to samo

pytania zadaję ażeby ewentualnie moc pomóc i coś podpowiedzieć

doprecyzuję
w tym wypadku
najbardziej istotną rzeczą jest treśc umowy samej

być może jest tam jakaś klaulka o warunku
lub o wizycie poadopyjnej

proszę po raz kolejny nie domniemywć czegoś czego wyraźnie nie napisałam

Posted

Lilith, Gonia nie oddawała Pixie do adopcji jako osoba prywatna, "na piękne oczy", tylko jako przedstawiciel fundacji i możesz być pewna, że umowa adopcyjna miała dokładnie taką treść, jak powinna mieć.

Goniu, mam nadzieję, że to tylko jakieś nieporozumienie...i że ktoś brzydko sobie nie zakpił z Twojego i z Pixiowego złamanego serca...

Posted

Dziewczyny osoba, która się wpisała na forum astów założyła wątek, zalogowałą się 10.12, wątek jest z 27. 12, nie miała żadnych wpisów po zalogowaniu? Ma tylko dwa posty na wątku

Posted

Cytuję za forum astków:

Mi

Wysłany: 28.Gru.2008. 12:29:51 Wobec powyższego,stwierdzam,że zostałam wprowadzona w błąd.Jest mi bardzo przykro.
Zostały mi udzielone nieprawdziwe informacje.
Temat prosze zamknąć

Mam nadzieję, że Gonia potwierdzi.

Posted

Koniec paniki. Wątek na forum ast pitt bull zamknięty.
Rozmawiałam dziś z Witkiem, Pixie ma się świetnie, jak cień chodzi za Sylwią i zaczęła próbować gonić koty osiedlowe :diabloti: Z Sissy i Dukiem już się zaprzyjaźniła, ale najbardziej to ona kocha ludzi. Robi te swoje surykatki, przewraca oczętami, przytula się, włazi na kolana i rozdaje buziaki. Na spacerach wszystko ją interesuje, ale nie oddala się od Sylwii. Umówiliśmy się na spacer po plaży jak tylko zrobi się cieplej i wyjdzie słoneczko ;)

Posted

i po sprawie, emocje w dół :diabloti:

zaglądając na astowe forum wczoraj pomyślalem sobie raczej (pierwszy post na forum, ktoś kompletnie nieznany), że ten ktoś próbuje wykorzystać sytuację i dorobić (zaczynając od info o szukaniu dt), jadąc na przypadku pixie, bo nie wątpiłem że sytuacja z adopcją jest dogadana i podpisana.

Posted

MonikaP napisał(a):
A tę dziewuchę, która narobiła tyle zamieszania, pogonić, gdzie pieprz rośnie :angryy:.

To chyba nie o mnie, bo ja wstawiłam pierwsza ten wątek z astowego:diabloti:?
Super, że wszystko sie wyjasniło:multi:

Posted

amelka2 napisał(a):
To chyba nie o mnie, bo ja wstawiłam pierwsza ten wątek z astowego:diabloti:?
Super, że wszystko sie wyjasniło:multi:

Nie, nie, oczywiście, że nie o Tobie :evil_lol:, tylko o autorce wątku na forum astowym.

Posted

o matko! kilka dni byłam bez netu i taki szok po wejściu.!
dobrze że się wszystko wyjaśniło i nasz Pixelek bezpieczny przyzwyczaja sie do swojego STAŁEGO DOMKU.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...