Jump to content
Dogomania

Pixie - Pit bull - Sweet bull - nasz SKARB ma DOM!!!

Recommended Posts

• Replies 4.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

obserwuje ten watek od samego poczatku ... i jestem pelna podziwu i respektu wobec tego co dla tej suni zostalo uczynione

jestescie wielkie dziewczyny wobec wyzwania, wobec ludzkiej bezdusznosci, wobec okrucienstwa

mam szczera i wielka nadzieje ze ta sunia znajdzie swoj drugi raj na ziemi, raj ktory pozwoli jej sie poczuc tak jak czuje sie dzis w waszych ramionach

wielki uklon w wasza strone

Posted

Tengusiu, dziękuję za miłe słowa :loveu:
Rozmawiałam z domkiem w piątek. Domek uspokaja, że wszystko ok. Przed świętami Pixik powinna być w nowym domu, ale póki to się nie stanie, nie będę się cieszyć.
Jutro nasza Księżniczka ma randkę z Championem Cezarem. To w ramach ćwiczeń ;) Cezar to gentleman i znawca psich kobiet (FCR) Waży 40 ponad kg i jest mega dostojny. Zobaczymy jak zostanie potraktowany przez Księżniczkę... Idziemy na wspólny spacer ;) Trzymajcie kciuki, żeby go nie uszkodziła.

Posted

[quote name='Tengusia']obserwuje ten watek od samego poczatku ... i jestem pelna podziwu i respektu wobec tego co dla tej suni zostalo uczynione

jestescie wielkie dziewczyny wobec wyzwania, wobec ludzkiej bezdusznosci, wobec okrucienstwa

mam szczera i wielka nadzieje ze ta sunia znajdzie swoj drugi raj na ziemi, raj ktory pozwoli jej sie poczuc tak jak czuje sie dzis w waszych ramionach

wielki uklon w wasza strone
Wielki ukłon w Wasza stronę:lol:

Posted

ja chcialabym przedstawic dwa amstaffy ktore sa pod moja opieka i ktore moge uratowac tylko dzieki wspolpracy z dziewczynami z fundacji SOS za co WIELKIE DZIEKI DLA NICH !!!

oba psy przebywaja w hotelu, oba psy potrzebuja wsparcia finansowego, oba psy potrzebuja domu !!!
pilnie potrzebne sa pieniadze na utrzymaniu psow w hotelu, nie badz obojetny pomoz nam pomagac !!!

Amstaff Omen umrze bez waszej POMOCY !!! (50100529:cool: - Aukcje internetowe Allegro
Amstaff Budrys bez waszej pomocy trafi za kratki! (501017387) - Aukcje internetowe Allegro

Budrys to wspanialy dwu letnie amstaff oddany z powodu narodzin dziecka.
[Sosnowiec] Budrys PILNIE POTRZEBNA KASA NA HOTEL

Omen to wspanialy bialy amstaff zabrany z katowickiego schroniska, przez ten krotki czas dwoch moze trzech tygodni zdazyl trafic do adopcji i z niej wrocic. Nie potrafi zostawac sam, szukamy mu domu z doswiadczeniem i z duza iloscia czasu wolnego !!!
[Katowice] Omen jedzie do Mosii na hotel, potrzebne FUNDUSZE na hotel i leczenie!!!

Posted

[quote name='MonikaP']Chciałabym Wam coś pokazać...znalazłam te dwa zdjęcia w moich "archiwach" schroniskowych.... Czy coś się Wam rzuca w oczy?

no nie! PIXIE ale jakby trochę rozjaśniona

Posted

[quote name='MonikaP']Chciałabym Wam coś pokazać...znalazłam te dwa zdjęcia w moich "archiwach" schroniskowych.... Czy coś się Wam rzuca w oczy?

Oczy, mina i brzuch.... :placz::placz::placz:

Posted

GoniaP napisał(a):
Oczy, mina i brzuch.... :placz::placz::placz:

Właśnie... Spójrz na jej uszka, takie żałośnie odstawione na boki...i oczy....beznadzieja w nich :shake:. Brzuch.... Co Cię spotkało, Pixuniu, jakie jeszcze krzywdy?

Posted

To, że nie miała łatwego życia, to już wiemy. Przeżyła pewnie niejedną gehennę i upokorzenie. Cierpiała. Ale na szczęście jest teraz radosnym psiakiem rozdającym buziaki i odsłaniającym ponętny brzuchol. A 17 grudnia odwozimy ją do nowego domu. A ja próbuję o tym dniu nie myśleć.

Posted

GoniaP napisał(a):
To, że nie miała łatwego życia, to już wiemy. Przeżyła pewnie niejedną gehennę i upokorzenie. Cierpiała. Ale na szczęście jest teraz radosnym psiakiem rozdającym buziaki i odsłaniającym ponętny brzuchol. A 17 grudnia odwozimy ją do nowego domu. A ja próbuję o tym dniu nie myśleć.

To już jest na 100% pewne?

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...