Isadora7 Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 majqa napisał(a):U mnie, nie wiedzieć czemu, idzie bez fonii. OK sprawdzę i ewentualnie zrobię jeszcze raz ale teraz musze sie przespać.
Megi3 Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 Jak miło, wzmożony ruch na wątku :multi:. Pozdrawiam
MonikaP Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 Jakie piękne, piękne samodzielne siku!!!!:multi:
Megi3 Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 Z informacji jakie ja posiadam, po sprawdzeniu przez mojego osobistego fachowca plik nie ma w sobie muzyki . Pozdrawiam
Isadora7 Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 Megi3 napisał(a):Z informacji jakie ja posiadam, po sprawdzeniu przez mojego osobistego fachowca plik nie ma w sobie muzyki . Pozdrawiam No bo nie ma - gołym oczkiem widac że ma tylko ikonke z mikrofonkiem :) tyle że moje oczatko wczoraj kole północy po praktycznie 24 godzinach przy kompie tyż tego nie widziało :). :loveu::loveu::loveu:
GoniaP Posted December 2, 2008 Author Posted December 2, 2008 Isadora7 napisał(a):No bo nie ma - gołym oczkiem widac że ma tylko ikonke z mikrofonkiem :) tyle że moje oczatko wczoraj kole północy po praktycznie 24 godzinach przy kompie tyż tego nie widziało :). :loveu::loveu::loveu: No i co z tym zrobimy???:razz::loveu::loveu:
Isadora7 Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 [quote name='GoniaP']No i co z tym zrobimy???:razz::loveu::loveu: Goniu zrobię to... proszę ale jutro... mam jeszcze nadgarstek informatyka sieknięty, a żeby sie waliło paliło muszę dzisiaj dziergnąć aukcje mimisiowi i pograć w ogame aby odreagować.
GoniaP Posted December 2, 2008 Author Posted December 2, 2008 Isadoruś, wiesz, że Cię kocham.... Przystaję na każdy Twój warunek. Czekamy,:calus:
Megi3 Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 Isadora7 napisał(a):No bo nie ma - gołym oczkiem widac że ma tylko ikonke z mikrofonkiem :) tyle że moje oczatko wczoraj kole północy po praktycznie 24 godzinach przy kompie tyż tego nie widziało :). :loveu::loveu::loveu: To nie był wyrzut , tylko informacja:lol:. Ja ma wielki szacunek do Ciebie Droga Cioteczko:loveu:.
Megi3 Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 Z przemęczenia zapomniałam przekazać buziaki dla moich kolejnych idolek czyli Goni, p. Halinki i oczywiście dla głównej bohaterki tego serialu:loveu:.
Isadora7 Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 [quote name='Megi3']To nie był wyrzut , tylko informacja:lol:. Ja ma wielki szacunek do Ciebie Droga Cioteczko:loveu:. Ani przez chwile nie potraktowałam tego w kategorii wyrzutu :loveu:, ja tak lubie nieraz prowokować. Zboczenie (poniekąd zawodowe) Gonia coś wie o tym :megagrin::megagrin::megagrin: ojjj nieeee nie bijjjjj prosze Gonia będe grzeczna :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
GoniaP Posted December 2, 2008 Author Posted December 2, 2008 [quote name='Isadora7'] ojjj nieeee nie bijjjjj prosze Gonia będe grzeczna :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Wstrzymam się, ale tylko przez chwilkę :mad: Zapraszam do księgi gości: [url=http://fundacja-emir.org/aktualnosci/WOLONTARIATPOZNAN/ksiegagosciPoznan.htm]Schronisko dla bezdomnych ps
Megi3 Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 Tak cicho tu dziś. myślę,że to z powodu daty , jest 3 grudnia :-(. Pozdrawiam
Ra_dunia Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 A ja jestem i przesyłam buziaki dla Pixuliny dzielnej dziewczyny... Zaraz zobaczę prezentację i pewnie sobie pochlipię w kąciku...
Megi3 Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 Dzięki agaga21:multi:, widocznie coś mi umknęło, to efekt przepracowania. Teraz od razu mi lepiej. Pozdrawiam
agaga21 Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 Pixelku, trzymam kciuki za twoją nową rodzinkę....niecierpliwie czekam na dobre wieści.
GoniaP Posted December 4, 2008 Author Posted December 4, 2008 Kochani! Nie piszę, bo co tu pisać?? Domek się nie odzywa, a Pixie cieszy się życiem. Właśnie wróciłam ze spacerku z nią i z Fufikiem. Odkąd wychodzi poza ogródek, perystaltyka jelit zwiększyła obroty. Dziś były aż 3 kupki!!! Dziś zaniosłam jej prezenty: kości prasowane i smaczki. Cwaniara od razu wiedziała, że to dla niej, i bezczelnie wsadzała red nochal w siatę. Zostałam wylizana i wylądowałam na podłodze, bo Pixie cieszy się całą sobą. Moja cudowna świnka, ot co! Uwaga! Pixik ciągnie na smyczy! Uwaga 2! Fufik na nią dziś nawarczał! A ta tufta nic :shake:
Inez de Villaro Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 i pomysleć, że jeszcze dwa miesiące temu nikt z nas nie marzył , że zobaczy Pixie na spacerze!!! Całujemy!
agaga21 Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 GoniaP napisał(a):Kochani! Nie piszę, bo co tu pisać?? Domek się nie odzywa Gosiu a Ty odezwiesz się do nich? bo teraz jest taka sytuacja "w zawieszeniu" i nie wiadomo czy szukać dalej innego domu czy nie...?trochę to się przeciąga podejrzanie.
Recommended Posts