Jump to content
Dogomania

Pixie - Pit bull - Sweet bull - nasz SKARB ma DOM!!!

Recommended Posts

• Replies 4.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Megi3 napisał(a):
Z informacji jakie ja posiadam, po sprawdzeniu przez mojego osobistego fachowca plik nie ma w sobie muzyki . Pozdrawiam

No bo nie ma - gołym oczkiem widac że ma tylko ikonke z mikrofonkiem :) tyle że moje oczatko wczoraj kole północy po praktycznie 24 godzinach przy kompie tyż tego nie widziało :). :loveu::loveu::loveu:

Posted

Isadora7 napisał(a):
No bo nie ma - gołym oczkiem widac że ma tylko ikonke z mikrofonkiem :) tyle że moje oczatko wczoraj kole północy po praktycznie 24 godzinach przy kompie tyż tego nie widziało :). :loveu::loveu::loveu:
No i co z tym zrobimy???:razz::loveu::loveu:

Posted

[quote name='GoniaP']No i co z tym zrobimy???:razz::loveu::loveu:

Goniu zrobię to... proszę ale jutro... mam jeszcze nadgarstek informatyka sieknięty, a żeby sie waliło paliło muszę dzisiaj dziergnąć aukcje mimisiowi i pograć w ogame aby odreagować.

Posted

Isadora7 napisał(a):

To nie był wyrzut , tylko informacja:lol:. Ja ma wielki szacunek do Ciebie Droga Cioteczko:loveu:.

Posted

Z przemęczenia zapomniałam przekazać buziaki dla moich kolejnych idolek czyli Goni, p. Halinki i oczywiście dla głównej bohaterki tego serialu:loveu:.

Posted

[quote name='Megi3']To nie był wyrzut , tylko informacja:lol:. Ja ma wielki szacunek do Ciebie Droga Cioteczko:loveu:.

Ani przez chwile nie potraktowałam tego w kategorii wyrzutu :loveu:, ja tak lubie nieraz prowokować. Zboczenie (poniekąd zawodowe) Gonia coś wie o tym :megagrin::megagrin::megagrin:

ojjj nieeee nie bijjjjj prosze Gonia będe grzeczna

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Isadora7']

ojjj nieeee nie bijjjjj prosze Gonia będe grzeczna

:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Wstrzymam się, ale tylko przez chwilkę :mad:
Zapraszam do księgi gości:
[url=http://fundacja-emir.org/aktualnosci/WOLONTARIATPOZNAN/ksiegagosciPoznan.htm]Schronisko dla bezdomnych ps

Posted

Kochani!
Nie piszę, bo co tu pisać??
Domek się nie odzywa, a Pixie cieszy się życiem.
Właśnie wróciłam ze spacerku z nią i z Fufikiem. Odkąd wychodzi poza ogródek, perystaltyka jelit zwiększyła obroty. Dziś były aż 3 kupki!!!
Dziś zaniosłam jej prezenty: kości prasowane i smaczki. Cwaniara od razu wiedziała, że to dla niej, i bezczelnie wsadzała red nochal w siatę. Zostałam wylizana i wylądowałam na podłodze, bo Pixie cieszy się całą sobą.
Moja cudowna świnka, ot co!
Uwaga! Pixik ciągnie na smyczy!
Uwaga 2! Fufik na nią dziś nawarczał! A ta tufta nic :shake:

Posted

GoniaP napisał(a):
Kochani!
Nie piszę, bo co tu pisać??
Domek się nie odzywa

Gosiu a Ty odezwiesz się do nich?
bo teraz jest taka sytuacja "w zawieszeniu" i nie wiadomo czy szukać dalej innego domu czy nie...?trochę to się przeciąga podejrzanie.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...