agaga21 Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 to czekamy z niecierpliwością na prezentację!
dafne84 Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 w sumie to pierwsza prezentacja jaką w zyciu robiłam..... więc nie wiem czy Pixie zaakceptuje ;)
GoniaP Posted December 1, 2008 Author Posted December 1, 2008 dafne84 napisał(a):wysłałam maila :) Dafne, prezentacja jest niesamowita... Znów płaczę, bo przypomniałaś mi te chwile... Jednak nie umiem jej wstawić. Zaraz napiszę do speców.
dafne84 Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 Goniu a czy dźwięk słychać u Ciebie podczas całej prezentacji? Mam nadzieje ze tak bo piosenka ma być tłem całości, a to ważny element Przepraszam, że przypomniałam smutne chwile, ale postaram sie zrobic nastepna prezent. dotyczaca tych szcześliwych chwil pod Twoimi skrzydłami :)
GoniaP Posted December 1, 2008 Author Posted December 1, 2008 dafne84 napisał(a):Goniu a czy dźwięk słychać u Ciebie podczas całej prezentacji? Mam nadzieje ze tak bo piosenka ma być tłem całości, a to ważny element Niestety nie :( Nie słychać :(
dafne84 Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 Hmm....:shake: Moze spróbuj zapisać na dysku i otworzyć w power point u mnie wtedy działa,a z dzwiekiem zupelnie inny efekt.
GoniaP Posted December 1, 2008 Author Posted December 1, 2008 dafne84 napisał(a):Hmm....:shake: Moze spróbuj zapisać na dysku i otworzyć w power point u mnie wtedy działa,a z dzwiekiem zupelnie inny efekt. Tak zrobiłam, i nic :-(
dafne84 Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 Kurcze to klapa... Spróbuje zaraz zapytac kogoś kto sie na tym zna lepiej ode mnie...:roll: Rzeczywiscie wysyla sie bez dzwieku, ale juz jest w dobrych rekach. Za jakis czas wysle poprawioną :) takze Goniu wstrzymaj sie jeszcze ze wstawieniem :)
ab-agnieszka Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 ola boga jesli prezentacja doprowadzila Gonie do lez to jak juz bedziemy mogly ja zobaczyc to wszystkie czarownice Pixuni beda beczec
Isadora7 Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 To mam czekać na plik z dźwiękiem? Bo mam już na hostingu, istotnie nien zawierał ścieżki dźwiękowej. Zapisałam go tez jako pokaz a nie prezentacja. Ale jak mam czekac to czekam i jeżeli tak to może ślij od razu na mój mail: patyk@cad.pl bo Gonia i tak mi wysłała do wstawienia na hosting.
GoniaP Posted December 1, 2008 Author Posted December 1, 2008 [quote name='Isadora7']bo Gonia i tak mi wysłała do wstawienia na hosting.wysłałam do speców, najlepszych jakich znam :loveu::Rose::calus:
Isadora7 Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 Tutaj jest plik z pokazem o Księżniczce Pixie wykonanym przez dafne84. Bez muzyki jak dostanę z muzyczką to wstawię: [SIZE=2]kilknij > PIXIE1.pps :loveu:
agaga21 Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 to ja nie oglądam i poczekam na tą wersję z muzą!
GoniaP Posted December 1, 2008 Author Posted December 1, 2008 dafne84 napisał(a):Isadora właśnie wysłałam maila z muzyką :)ojej, a ja chciałam iść już spać....
agaga21 Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 GoniaP napisał(a):ojej, a ja chciałam iść już spać.... ...pech...! :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
GoniaP Posted December 1, 2008 Author Posted December 1, 2008 agaga21 napisał(a):...pech...! :evil_lol::evil_lol::evil_lol:Isadoruś, ulituj się nade mną i wstaw ze ścieżką muzyczną, bo przecież inaczej nie zmrużę oka, a bardzo snu potrzebuję ;)
osho Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 oj, to ja gonię źle zrozumiałem :diabloti: bo myślałem, że nie chodzi jej o to żeby do ściągnięcia było tylko żeby się wyświetlało i dałem jej linka do konwertera prezentacji do filmu żeby się dało na youtube wrzucić :diabloti: sorry
Isadora7 Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 Nie marudzić :loveu: dafne84 przesłała mi muzyczkę, musiałam zsynchronizować aby szło przez cały pokaz. Urozmaiciłam tez przejścia między slajdami. A teraz ... tadaaaaaammmm - ściągamy, słuchamy, oglądamy i zachwycamy się Nasza Pixie. kilknij > PIXIE7.pps :loveu:
osho Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 dobranoc ciociu isadoro, nie zarywaj kolejnej nocki!
Recommended Posts