Jump to content
Dogomania

Pixie - Pit bull - Sweet bull - nasz SKARB ma DOM!!!

Recommended Posts

• Replies 4.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

dafne84 napisał(a):
wysłałam maila :)
Dafne, prezentacja jest niesamowita... Znów płaczę, bo przypomniałaś mi te chwile...
Jednak nie umiem jej wstawić. Zaraz napiszę do speców.

Posted

Goniu a czy dźwięk słychać u Ciebie podczas całej prezentacji? Mam nadzieje ze tak bo piosenka ma być tłem całości, a to ważny element

Przepraszam, że przypomniałam smutne chwile, ale postaram sie zrobic nastepna prezent. dotyczaca tych szcześliwych chwil pod Twoimi skrzydłami :)

Posted

dafne84 napisał(a):
Goniu a czy dźwięk słychać u Ciebie podczas całej prezentacji? Mam nadzieje ze tak bo piosenka ma być tłem całości, a to ważny element
Niestety nie :( Nie słychać :(

Posted

dafne84 napisał(a):
Hmm....:shake: Moze spróbuj zapisać na dysku i otworzyć w power point u mnie wtedy działa,a z dzwiekiem zupelnie inny efekt.
Tak zrobiłam, i nic :-(

Posted

Kurcze to klapa... Spróbuje zaraz zapytac kogoś kto sie na tym zna lepiej ode mnie...:roll:

Rzeczywiscie wysyla sie bez dzwieku, ale juz jest w dobrych rekach. Za jakis czas wysle poprawioną :) takze Goniu wstrzymaj sie jeszcze ze wstawieniem :)

Posted

To mam czekać na plik z dźwiękiem? Bo mam już na hostingu, istotnie nien zawierał ścieżki dźwiękowej. Zapisałam go tez jako pokaz a nie prezentacja. Ale jak mam czekac to czekam i jeżeli tak to może ślij od razu na mój mail: patyk@cad.pl bo Gonia i tak mi wysłała do wstawienia na hosting.

Posted

[quote name='Isadora7']bo Gonia i tak mi wysłała do wstawienia na hosting.wysłałam do speców, najlepszych jakich znam :loveu::Rose::calus:

Posted

agaga21 napisał(a):
...pech...!
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Isadoruś, ulituj się nade mną i wstaw ze ścieżką muzyczną, bo przecież inaczej nie zmrużę oka, a bardzo snu potrzebuję ;)

Posted

oj, to ja gonię źle zrozumiałem :diabloti: bo myślałem, że nie chodzi jej o to żeby do ściągnięcia było tylko żeby się wyświetlało i dałem jej linka do konwertera prezentacji do filmu żeby się dało na youtube wrzucić :diabloti: sorry

Posted

Nie marudzić :loveu:
dafne84 przesłała mi muzyczkę, musiałam zsynchronizować aby szło przez cały pokaz. Urozmaiciłam tez przejścia między slajdami. A teraz ... tadaaaaaammmm - ściągamy, słuchamy, oglądamy i zachwycamy się Nasza Pixie.

kilknij > PIXIE7.pps

:loveu:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...