GoniaP Posted December 1, 2008 Author Posted December 1, 2008 Taaadaaaam :loveu: Picasa Web Albums - Małgorzata - Pixie 1.12.2008
agaga21 Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 no teraz widać dopiero Pixie w całej krasie na tych spacerkowych fotach! pięęęęęęękna jest! i wcale nie taka baryłka straszna :evil_lol:
MonikaP Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 [quote name='GoniaP']Taaadaaaam :loveu: Picasa Web Albums - Małgorzata - Pixie 1.12.2008 A ja powiem tylko : nononoooo :crazyeye:
polciuaa Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 sorki za offa,ale bardzo pilne. Czerwony alarm! Prosze zajrzyjcie! Jeśli nie znajdą się fundusze na hotelik psiak powtórnie trafi do schronu w OL !:placz: http://www.dogomania.pl/forum/f28/wyrwany-ze-szponow-smierci-pitbul-drugi-raz-mu-sie-nie-uda-kasa-na-hotel-potrzebna-dt-125620/
majqa Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 [quote name='GoniaP'](...) Picasa Web Albums - Małgorzata - Pixie 1.12.2008 Ona wygląda tak, jakby do każdego zdjęcia pozowała celowo, skubana!:loveu: :loveu: :loveu:
agaga21 Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 na samym początku wygląda jak taka mała sierotka ,jakby chciała powiedzieć "nie zostawiaj mnie mamusiu samej" pięknie chodzi, nie utyka bardziej niż mój niepołamany pies gdy sobie poduszeczkę przetrze :evil_lol:
MonikaP Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 [quote name='GoniaP']YouTube - Pixie 01.12.2008 Hoho, no patrzcie Państwo, jaki dreptuś :loveu:!
Helga&Ares Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 [quote name='GoniaP']Taaadaaaam :loveu: Picasa Web Albums - Małgorzata - Pixie 1.12.2008 Tak oglądam te zdjęcia, i własnym oczom nie wierzę... Pamiętam Pixika jako leżącą, przewracającą się tylko z boku na bok dziewczynkę... A tu proszę...... Ukłony do samej ziemi dla Was:mdleje:
Anja93 Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 GoniaP napisał(a): P.S. I dlaczego nikt nie podziwia buta???!!! :loveu: jestem nim oczarowana
GoniaP Posted December 1, 2008 Author Posted December 1, 2008 Która to cioteczka jest od wstawiania zdjęć???:razz: P.S. I dlaczego nikt nie podziwia buta???!!!
Anja93 Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 posty skacza :mad: http://lh6.ggpht.com/_5XdhgrGVsTY/STPf67xT3_I/AAAAAAAAO5I/fU_yiFRJ360/s640/CIMG1079.JPG dumna i śliczna Pixie :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:
MonikaP Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 GoniaP napisał(a):Która to cioteczka jest od wstawiania zdjęć???:razz: P.S. I dlaczego nikt nie podziwia buta???!!! Podziwiam. Małgorzato, but jest piękny, elegancki, praktyczny, prozdrowotny, leżący jak ulał, modny, dodający Pixuni wdzięku i seksapilu, świetnie komponujący się z kolorem jej sierści, oczu i pazurków... Może być? :cool3:
GoniaP Posted December 1, 2008 Author Posted December 1, 2008 Dziękuję Isadorko :loveu: MonikaP - ujęłaś to doskonale :loveu: No to jeszcze jeden filmik: YouTube - Pixie 01.12.2008
MonikaP Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 [quote name='GoniaP']Dziękuję Isadorko :loveu: MonikaP - ujęłaś to doskonale :loveu: A jak! :loveu: No to jeszcze jeden filmik: YouTube - Pixie 01.12.2008 "..a uszka Pixulinki trzepotały... jak... chorągiewki..." :loveu: parafraza "Kubusia Puchatka"
Ra_dunia Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 ech... komp mi chodzi jakby chciał a nie mógł... mam nogę w gipsie :placz:... ale takie zdjęcia Pixuliny od razu poprawiają humor! Piękna, kochana, śliczna :loveu:
ab-agnieszka Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 No piekny ten nasz Pixsik. I jak rewelacyjnie sobie daje rade. Teraz tV Polsat powinno przyjechac i nakrecic kolejny material o Ksiezniczce.
arjuna Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 a może ktoś chciałby i umialby zrobić ok.5 minutowy filmik-prezentację, opowiadajacy o losie pixie, jednak-ktory będzie nastawiony przede wszystkim na promowaniu pit bulla w społeczeństwie? Opowiedzieć historię Goni, która bała sie podejść do pixie a potem całowała po brzuchu? coś, co by pokazało-że pit bull tez pies-i to w dodatku pies wyątkowy, ktory jest taksamo kruchy jak inne rasy.. Bullowate mają cieżkie życie w schroniskach-dzięki filmom edukacyjnym trafiamy do tej rzeszy ludzi, którzy widzą w tych psach wybryki natury, morderców, coś co należy wytępić.. potrzebuję filmiku, dzięki któremu każdy, co go oglądnie-zastanowi się, czy przeypadkiem ten wstrętny pit bull o zimnych oczach;) nie jest własnie psem dla niego?
dafne84 Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 Witam Wszystkich, śledzę losy Pixie w zasadzie od początku choć nigdy nic nie pisałam. Muszę przyznać, iż jestem pełna podziwu dla wszystkich pomagających suni. Wyrazy szacunku należą się przede wszystkim GoniP oraz p. Halince. To bardzo budujące, wiedzieć, że na świecie są osoby, którym los zwierząt nie jest obojętny... Smutna historia Pixie tchnęła mnie do zrobienia prezentacji na jej temat. Tylko jest problem nie potrafię jej wstawić, może mogłabym wysłać komuś na maila?
GoniaP Posted December 1, 2008 Author Posted December 1, 2008 dafne, służę pomocą: malgorzata.prokopowicz@canissfera.pl
Recommended Posts