Jump to content
Dogomania

Pixie - Pit bull - Sweet bull - nasz SKARB ma DOM!!!

Recommended Posts

• Replies 4.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

...chociaż ja mojej księżniczce również pojeżdżam od "beczek" jak wraca od michy oblizując paszczę i próbując mnie przekonać, że należy się nagroda za zjedzenie wszystkiego, ewentualnie nagroda za zjedzenie nagrody...

Posted

GoniaP napisał(a):
Pixie to Księzniczka, każdy kto nazwie ją Baryłka, wtóruję za Osho, NA STOS!! NA STOS!! :angryy:

Że głosy gremnialnie oddane to oczywista oczywistość. W domu już mam dwie księżniczki....Czekamy na powrót z wojaży..Goniu - może Pixi jednak dokoptować do rodziny? ;)

Posted

GoniaP napisał(a):
Dziękuję za Wasze głosy :loveu:
Pixik dostał dziś Aniprazol na robale :loveu: Jest wycałowany i wyściskany :loveu:

Haniu, przymierzałam jej kubraczek, ale nie chciała współpracować, więc zdjęć dziś nie będzie ;) Spróbujemy ponownie jutro.

Ściskamy wszystkich Pixiefanów!!!

Doprawdy, zalogowanie się i moja obecność na tym portalu, rozpoczęła się od znalezienia właśnie tego wątku- PIXIE!
Śledzę cały czas postępy u niej, mam zapisane wszystkie jej filmiki i ogromnie się cieszę, że Pixie jest tak WSPANIAŁA!
ale....
Ona Cię KOCHA! Myślę, że STRASZNIE będzie nieszczęśliwa , kiedy od Ciebie będzie musiała odejść....
To zaszczyt być Pańcią dla takiej Księżniczki!
Bardzo bym chciała ją tulić, pieścić i całować w red nosek.
Ciągle niezdrowo rozważałam i rozważam jej adopcję (jeśli w ogóle byłabym godna), lecz, nie wiem co by się działo, bo....
Mam jamniczkę chorą na padaczkę, która nie potrafi tak szybko akceptować innych (nie podobają jej się duże psy), a ja uważam, że jeśli jest więcej niż jeden piesek w domu, to większe szczęście dla wszystkich domowników.
Dlaego poszukuję "mnieszego" szczęścia-jamnika.
Ale,może się mylę, może "kobietki" by się dogadały? Moja suńk miała kiedyś leciwego przyjaciela.

Ale się rooozpisałam!
Całuję Pixika w nosio, Ciebie i wszystkich Pixiemaniaków pozdrawiam! :)

Posted

[quote name='Isadora7']No co tu tak cicho?
Ciotka Isadora jak zawsze na posterunku!! - Pozdrawiam goraco!!
Tylko gdzie jest Gonia i nasza ksiezniczka??

Posted

Atira napisał(a):
Ciotka Isadora jak zawsze na posterunku!! - Pozdrawiam goraco!!
Tylko gdzie jest Gonia i nasza ksiezniczka??

a może Gonia pojechała już na te "przeszpiegi"...? i nic nam nie powiedziała zeby nie zapeszać... :cool3::razz::cool1:

Posted

sleepingbyday napisał(a):
to by było w jej stylu :evil_lol:.
to czekamy na super niespodziankę... :razz:

Dokładnie w jej stylu, wszystkie BabyJagi tak mają :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Nie spekulujcie czarownice ;)
U Pixika bez większych zmian. Coraz bardziej ochoczo wychodzi na spacerki :loveu: gdzie też zaczyna załatwiać swoje potrzeby. Przy kupce już nie leży, a kuca jak należy :loveu: Nowe jedzonko jej niestety nie odpowiada i je bardzo mało (RC Satiety) ale wyjdzie jej to na dobre. Moza tym uśmiecha się, tuli, rozdaje buziaki, bawi się z Fufikiem i sypia przykryta kocykiem.
Martwi mnie tylko ten nadgarstek z ortezą... Chyba nosi ją już za długo... Bardzo gubi pod nią sierść, a jak się tę ortezę zdejmuje, to liże tę łapinkę bitą godzinę. Dziś skonsultuję z wetem co robić. (boję się grzybicy). Jednocześnie wiem, że ta orteza jej pomaga, bo łapinka jest miękka...
Pani z Gdyni przedłużyła wyjazd i się nie odzywa. Mam nadzieję, że nie wróży to nic niedobrego.
Pozdrawiamy Was serdecznie :loveu: A jak będziecie grzeczni, to może jakiś filmik nakręcę, czy cóś ;)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...