Jump to content
Dogomania

Pixie - Pit bull - Sweet bull - nasz SKARB ma DOM!!!

Recommended Posts

• Replies 4.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Megi,krótko rzecz ujmując Pixie pojedzie PRAWDOPODOBNIE do rodziny w Gdyni. Gonia ich ciągle magluje ale chyba są na dobrej drodze do porozumienia.
Poza tym ze 4 strony wstecz jest film jak Pixie chodzi sama na własnych nogach bez asekuracji.

Posted

A Wy tu nie spekulujcie, i niczego nie imputujcie :mad:
Pixik wykochany i wyspacerowany, ale ponieważ jest już w miarę samodzielny, więc teraz przerzuciłam się na troszkę intensywniej na moje zaniedbane czarnuszki.
Zlot jak najbardziej aktualny ;)

Posted

jeszcze w życiu nie widziałam takiego kuśtyka kręcącego łapeczką! :crazyeye:pewnie go bardzo boli ale chyba jeszcze do tego obnosi się z tym bólem żebyś go bardzo załowała.

Posted

agaga21 napisał(a):
jeszcze w życiu nie widziałam takiego kuśtyka kręcącego łapeczką! :crazyeye:pewnie go bardzo boli ale chyba jeszcze do tego obnosi się z tym bólem żebyś go bardzo załowała.
No oczywiście, że się obnosi, bo wreszcie jest na piedestale :evil_lol: Muszę Wam jeszcze nagrać, jak ubieramy się na spacer. To są cyrki :) Proszę, żeby się położył (bo trzeba założyć folie i bucik), to on najpierw paraduje wokoł mnie w kólko mocno kulejąc, potem się kładzie i wywala brzuchem do góry, żebym mogła mu zalożyć co trzeba. Oczywiście go chwalę i całuję, a potem spełnia sie jego życiowe marzenie - piłeczka w pysio i idziemy ;) Ale spacery są do d. Nawet Tośce nie chce się biegać...

Posted

ab-agnieszka napisał(a):
Piekne te czarnule Twoje piekne. A zlotu to nawet jakbys chciala to sie nie da odwolac! Wiedzmy z watku Pixowego nie popuszcza
Ad. 1 i Ad. 2 - nie mam żadnych wątpliwości :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

to by było wesoło:diabloti:...mój Lecter by zgłupiał bo nie wiedziałby z którym samcem ma sie najpierw pogryźć.:evil_lol:albo którą sunię poderwać;)

Posted

GoniaP napisał(a):
A gdzie inne Ciocie? W tym Isadora i Majga??? :placz::placz::placz:
Już nie kochają Pixika??? :-(

Jeśli ja się mogę nazwać Ciocią, to kocham Pixika i cały czas wspominam te cielęce oczka i minę świnkową :iloveyou:. Oczywiście oczka i minę Pixika. I to spojrzenie mówiące "jestem malutka, nakolankowa i w ogóle niewidoczna, więc mamo Goniu, zabierz mnie ze sobą, a nikt, ale to nikt tego nie zauważy".

Posted

GoniaP napisał(a):
A gdzie inne Ciocie? W tym Isadora i Majga??? :placz::placz::placz:
Już nie kochają Pixika??? :-(

Nigdy w życiu - ciotka Isadora z tych pamiętających o swoich miłościach. Ale miałam ciężki tydzień. A dzisiejszy dzień szczególnie. Miałam najcięższą adopcję, najci ęższa dla mnie w sensie psychicznym. Zbyt bliska sytuacja przeżyciom znanym mi z autopsji. Boli kuźwa boli i wraca. Mam doła giganta.

Posted

Matko i córko i cuś tam jeszcze co trza... ja jednak muszę mieć stały dostęp do netu bo nadrabianie Pixie wątku trwa wieki ;)

Dziewczyna chodzi cudnie :loveu: to pewnie przez te czary odprawione przez wszystkie wiedźmy z okolicy :cool3:

Czy biletem wstępu na zlot Pixiefanów będzie miotła :eviltong: i domowe wino :p? Bo jeśli tak, to tylko miotły takiej wypasionej mi brakuje :razz:

Isadora7 - ja Cię proszę, Ty nie dołuj...

A tak w ogóle to całusy dla Pixeliny!

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...