Inez de Villaro Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 ...to ja zbieram butelki....do Poznania mam rzut beretem :)
ab-agnieszka Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 GoniaP napisał(a):Inez, jestem absolutnie ZA :loveu::loveu::loveu: Do mam duży, pomieszczę wszystkich :lol: Gonia zebys sie nie zdziwila jak sie wszystkie cioteczki zjada:evil_lol:
GoniaP Posted November 20, 2008 Author Posted November 20, 2008 Isadora7 napisał(a):Gonia błagam o wybaczenie, będę Twoją służebnicą do końca życia, wybacz Ale fajnie :diabloti: Czy wszyscy to zapisali??? Mam świadków??? :evil_lol: Isadora7 napisał(a):dół mnie zabił Co się stało??
GoniaP Posted November 20, 2008 Author Posted November 20, 2008 ab-agnieszka napisał(a):Gonia zebys sie nie zdziwila jak sie wszystkie cioteczki zjada:evil_lol: Ale ja mówię całkiem poważnie :loveu: Byłabym zaszczycona gościć Pixiefanki :loveu::loveu::loveu: Co by to był za ZLOT :evil_lol:
agaga21 Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 GoniaP napisał(a):Ale ja mówię całkiem poważnie :loveu: Byłabym zaszczycona gościć Pixiefanki :loveu::loveu::loveu: Co by to był za ZLOT :evil_lol: chyba byś musiała ścianę do p. Halinki przebić, bo Pixelina ma "kilka" tych fanek
Inez de Villaro Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 Ciotko Isadoro....Ty i dół??? to niemożliwe...!! szybko wygrzebuj sie stamtąd robimy u Goni imprezkę...nieopatrznie wygadała, że ma duży dom :):diabloti:
ab-agnieszka Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 Mi dwa razy nie trzeba powtarzac:evil_lol: Jestem za:lol:
majqa Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 GoniaP napisał(a):Tak mało Ci do szczęścia trza :shake: Biorę Cię :evil_lol::diabloti::loveu: Weź mnie żywcem, pozycję 69 proszę!!! :evil_lol: Inez, piszę się na pierwsze ściągnięcie %ów z balonu. :multi: Isadorko, oddolnij się proszę...:loveu:
majqa Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 Jak to uchlał? Nie dałaś mu zapobiegliwie 2KC przed??? :-o :-o :-o Poor Ptysianek, very poor...;)
Inez de Villaro Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 butel jest duży ...dla wszystkich wystarczy...:) apropos to najwiekszym amatorem tego wina jest Ptysio mój buldog nieletni...ostatnio uchlał się ...łajza bo pociekło trochę :):diabloti:
majqa Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 Ja pierdziu!!! Czyli Łysa Góra ma filię w Poznaniu!!! Pucować miotły Ciotki!!! :smilecol:
GoniaP Posted November 20, 2008 Author Posted November 20, 2008 ab-agnieszka napisał(a):Mi dwa razy nie trzeba powtarzac:evil_lol: Jestem za:lol:Babajaga Was powita CZULE :loveu::evil_lol::evil_lol::lol::diabloti::diabloti::diabloti:
majqa Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 Inez de Villaro napisał(a):ciotki Wy tu śmiechy chichy a ja poważnie....:) A my to niby dla jaj??? Żadne nie są tego warte! :lol:
Inez de Villaro Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 ciotki Wy tu śmiechy chichy a ja poważnie....:)
Isadora7 Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 Inez de Villaro napisał(a):ciotki Wy tu śmiechy chichy a ja poważnie....:) Ja też :loveu::loveu:
GoniaP Posted November 20, 2008 Author Posted November 20, 2008 Inez de Villaro napisał(a):ciotki Wy tu śmiechy chichy a ja poważnie....:) Ja też, więc ONE nie mają wyjścia :eviltong:
GoniaP Posted November 20, 2008 Author Posted November 20, 2008 majqa napisał(a):Weź mnie żywcem, pozycję 69 proszę!!! :evil_lol: Cód miód Kobitka :loveu: Zupełnie bez egoizmu :loveu:
GoniaP Posted November 20, 2008 Author Posted November 20, 2008 majqa napisał(a): Materdej, a to co????!!!!!:roll:
teapot Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 A z czego Wy tam na Poznańskiej Łysej Górze będziecie ofiary składać? Bo każdy wie, że sabat bez ofiar to żaden sabat... . . . . . . . W sumie przyglądam się szacownemu gronu i chyba już wiem... Zdaje się trochę drobiu poleci!:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Isadorka z pewnością o ptaszkach epopeje wygłosi!
majqa Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 teapot napisał(a):A z czego Wy tam na Poznańskiej Łysej Górze będziecie ofiary składać? (...) Też pytanie...:roll: Z mężczyzn!!! :eviltong:
osho Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 majqa, specjalnie dla ciebie trochę inna wariacja na temat: ewentualny hint: seitan
Megi3 Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 Bardzo proszę o o telegraficzny skrót co u dziewczynki. Dawno tu byłam, a czas nie pozwala mi na przeczytanie wszystkiego, bo tu zawsze wiele się dzieje. Z góry dziękuję i nisko się kłaniam. Pozdrawiam Wszystkich - zapracowana matka polka :)
Recommended Posts