GoniaP Posted November 20, 2008 Author Posted November 20, 2008 majqa napisał(a):Eh...:loveu: :loveu: :loveu: Co eh.....???
agaga21 Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 noooo, pięknie sobie radzi!!!:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:
GoniaP Posted November 20, 2008 Author Posted November 20, 2008 Picasa Web Albums - Małgorzata - Pixie 20.11.08
MonikaP Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 GoniaP napisał(a):Picasa Web Albums - Małgorzata - Pixie 20.11.08 Niestety nie umiem wstawiać zdjęć z tej dziwnej picassy :oops:, ale muszę się pochwalić, że byłam obecna przy ich powstawaniu :loveu:. Pixie...chodzi :multi:. Troszkę czasem kuleje i krzywo stąpnie, ale najważniejsze, że łapki niosą ją już tam, gdzie sobie tego zażyczy :loveu:. A osobna sprawa to jej maślane oczka i mina niewinnego jagniątka... i tulenie się do Goni, i surykatkowanie.... A już ZUPEŁNIE osobna sprawa to Gonia i Halina, i Ich miny, wzrok i ton głosu, gdy mówią o Pixie i do Pixie. Małgosia ćwierkająca, całująca bullową paszczę i nie mówiąca do Pixie inaczej, niż "moja świnko" jest naprawdę godna zobaczenia :lol:. You've come a long way, baby ;-).
Inez de Villaro Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 Gonia- to jest WIELKI SUKCES!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! twój i pani Halinki!!! Możesz być baaaaardzo dumna...wytrwałaś...przeszłaś przez czyściec....piekło i doły...ale to cud!!! że ona chodzi dzięki Wam jesteście wielkie duchem!!!! wyrazy najszczerszego szacunku, chciałbym kiedyś zrobić coś równie wielkiego!!!!
GoniaP Posted November 20, 2008 Author Posted November 20, 2008 Dziękuję Anethko :loveu: Prawda, że jest śliczna i dzielna i wspaniała???:loveu::loveu::loveu:
GoniaP Posted November 20, 2008 Author Posted November 20, 2008 MonikaP napisał(a): Małgosia ćwierkająca, całująca bullową paszczę i nie mówiąca do Pixie inaczej, niż "moja świnko" jest naprawdę godna zobaczenia :lol:. You've come a long way, baby ;-). Znaczy się, to ma być komplement??? I by the way, świnkowata mordka posiada najlepiej całujący języczek w psim świecie :eviltong:
GoniaP Posted November 20, 2008 Author Posted November 20, 2008 Inez de Villaro napisał(a):Gonia- to jest WIELKI SUKCES!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! twój i pani Halinki!!! Możesz być baaaaardzo dumna...wytrwałaś...przeszłaś przez czyściec....piekło i doły...ale to cud!!! że ona chodzi dzięki Wam jesteście wielkie duchem!!!! wyrazy najszczerszego szacunku, chciałbym kiedyś zrobić coś równie wielkiego!!!! Dziękuję Ci Inez za te piękne słowa :calus:
MonikaP Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 GoniaP napisał(a):Znaczy się, to ma być komplement??? I by the way, świnkowata mordka posiada najlepiej całujący języczek w psim świecie :eviltong: Znaczy się, co ma być komplementem? Że ćwierkasz, że świnkujesz i całujesz? Czy że you've come a long way, baby? :razz:
agaga21 Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 to chyba najbardziej urodziwy pitek jakiego widziałam...nie chyba-na pewno! Gonia, Ty będziesz miała wspaniałą pamiątkę(zdjęcia,filmy i wspomnienia...no i oczywiście ten wątek, który powinnaś sobie wydrukować i oprawić w książkę!) i tylko mozesz się cieszyć że psica zyje dzięki Tobie i dzięki Tobie trafi do rodziny która ją doceni-jestem tego pewna.
GoniaP Posted November 20, 2008 Author Posted November 20, 2008 MonikaP napisał(a):Znaczy się, co ma być komplementem? Że ćwierkasz, że świnkujesz i całujesz? Czy że you've come a long way, baby? :razz: A jak sądzisz??? :cool3:
agaga21 Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 GoniaP napisał(a): Mam też świadomość, że nikt Jej nie pokocha tak jak Halina czy ja... :shake: o to się nie martw, na pewno będzie baaaardzo kochana!:loveu::loveu::loveu:
GoniaP Posted November 20, 2008 Author Posted November 20, 2008 agaga21 napisał(a):to chyba najbardziej urodziwy pitek jakiego widziałam...nie chyba-na pewno! Gonia, Ty będziesz miała wspaniałą pamiątkę(zdjęcia,filmy i wspomnienia...no i oczywiście ten wątek, który powinnaś sobie wydrukować i oprawić w książkę!) i tylko mozesz się cieszyć że psica zyje dzięki Tobie i dzięki Tobie trafi do rodziny która ją doceni-jestem tego pewna. A może ochrzcimy ją Miss Dogo??? :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Tylu ma wielbicieli :loveu: Mam też świadomość, że nikt Jej nie pokocha tak jak Halina czy ja... :shake:
majqa Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 GoniaP napisał(a):Co eh.....??? "Eh" dotyczyło filmiku ale oczywiście, standardowo, odwróciło posty.
agaga21 Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 GoniaP napisał(a):Specjalnie dla Ciebie: Surykatki o jejku jakie słodkie!tylko mi nie mów że Pixie zasypia na stojąco!:evil_lol:
MonikaP Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 GoniaP napisał(a):A jak sądzisz??? :cool3: A jak Ty sądzisz? :cool3:
GoniaP Posted November 20, 2008 Author Posted November 20, 2008 agaga21 napisał(a):a co to jest "surykatkowanie"?:oops: Specjalnie dla Ciebie: Surykatki
GoniaP Posted November 20, 2008 Author Posted November 20, 2008 agaga21 napisał(a):o jejku jakie słodkie!tylko mi nie mów że Pixie zasypia na stojąco!:evil_lol: Nie, ale robi słodką minkę i przewraca "gałami" :evil_lol:
GoniaP Posted November 20, 2008 Author Posted November 20, 2008 MonikaP napisał(a):A jak Ty sądzisz? :cool3: że o świnkowanie i całowanie killera ;)
MonikaP Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 GoniaP napisał(a):Nie, ale robi słodką minkę i przewraca "gałami" :evil_lol: Eee, to tam by się wjęcej takich surykatek znalazło :evil_lol:.
MonikaP Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 GoniaP napisał(a):że o świnkowanie i całowanie killera ;) No, to jeśli Cię to uspokoi, to tak, to był komplement, chociaż ja nie postrzegam Pixie jako killera, a więc ...może... to było zwykłe stwierdzenie faktu poparte niedowierzającym kręceniem głową i pewnymi innymi myślami :lol:.
GoniaP Posted November 20, 2008 Author Posted November 20, 2008 MonikaP napisał(a):No, to jeśli Cię to uspokoi, to tak, to był komplement, chociaż ja nie postrzegam Pixie jako killera, a więc ...może... to było zwykłe stwierdzenie faktu poparte niedowierzającym kręceniem głową i pewnymi innymi myślami :lol:. Czyli jakimi???:mad:
Recommended Posts