Jump to content
Dogomania

Pixie - Pit bull - Sweet bull - nasz SKARB ma DOM!!!

Recommended Posts

• Replies 4.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

MonikaP napisał(a):
Albo jutro późnym popołudniem/pod wieczór, albo do południa w piątek, ew. wieczorem w piątek - czekam na wiadomość, co Wam bardziej odpowiada.
To czekamy na Ciebie jutro o 18stej, może być?

Posted

GoniaP napisał(a):
To czekamy na Ciebie jutro o 18stej, może być?

Myślę, że może być, jeszcze jutro to potwierdzę.

A...po co Ci strzykawka? Ona ma być z igłą? Co będziesz tej ortezie robiła? :crazyeye:

Posted

GoniaP napisał(a):
Widzisz, Pixie jest za zdrowa jak na mój gust, więc muszę Ją pokłóć, zadać ból, zrobić z Niej kalekę, by jak najdłużej była blisko mnie ;)

Tak właśnie myślałam :eviltong:. A na pomarańczy już poćwiczyłaś? :razz:

Posted

MonikaP napisał(a):

A...po co Ci strzykawka? Ona ma być z igłą? Co będziesz tej ortezie robiła? :crazyeye:
Widzisz, Pixie jest za zdrowa jak na mój gust, więc muszę Ją pokłuć, zadać ból, zrobić z Niej kalekę, by jak najdłużej była blisko mnie ;)

Posted

majqa napisał(a):
Goniuś, czy Ty cały czas wisisz na stacjonarce? Mam ciągły sygnał zajętości. Zwątpiłam, czy mam dobrze numer zapisany.
Mam zepsuty telefon :( Jedyny kontakt na kom :(

Posted

Witam serdecznie. Widzę ze już od dłuższego czasu na alegratce pojawiają się ogłoszenia odnoście adopcji Pit Bulli… chciałbym pomóc, jestem wielkim miłośnikiem tej rasy, sam posiadam dwa pit bulle. Jestem założycielem profilu I LOVE MY PIT BULL na naszej klasie, profil łączy miłośników rasy jak i zarówno właścicieli.. bardzo chętnie wstawię na profil zdjęcia i opisy psów które są do adopcji… w ten sposób zwiększymy ich szanse na nowy dom… zdjęcia i opisy można przesyłać na adres z którego piszę. Pozdrawiam Piotrek :)

Posted

O matko, co się dzieje z tymi postami, że skaczą, jak chcą??? To napisałam:

MonikaP napisał(a):
Tak właśnie myślałam :eviltong:. A na pomarańczy już poćwiczyłaś? :razz:

Posted

agaga21 napisał(a):
już mu napisałam o Perro i Mamci.jak umieści to bedziemy podsyłać więcej...bullków ci u nas dostatek

Wysłałaś też zdjęcia?

Posted

agaga21 napisał(a):
Gonia, czy mogę już um ieścić wzmiankę na nk że Pixie znalazła dom czy jeszcze się wstrzymać?

Pixie ma szansę na dom, ale jeszcze w nim nie jest... Jeszcze wszystko się może zdarzyć.... Może tam np. pojechać i zaraz wrócić. Nie ma zatem co pisać :shake:

Posted

Goniu na pewno wszystko się uda a domek, który wybrałaś okaże się najlepszym z możliwych.
Wszyscy trzymam kciuki, żeby tak było i żeby Twoja Pupilka była wreszcie w pełni szczęśliwa, a Ty spokojna. :loveu:

Posted

majqa napisał(a):
Gonia miała dziś głosik w fonie o wiele optymistyczniejszy. Kamień
z serca!!! Uff!!! :multi:

Bardzo się cieszę, bo te ostatnie posty naprawdę mnie zaniepokoiły...
Jestem naiwna - i chcę pozostać- wierzę, że po takich przejściach Pixie MUSI się udać! Ta panienka zasługuje na szczęście ... a Gonia na optymizm i odrobinę wytchnienia i spokoju ducha.

Ps. Posty znów skaczą :shake:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...