majqa Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 Goniu, brakuje mi tu Ciebie. Co się dzieje???
agaga21 Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 [quote name='majqa']Goniu, brakuje mi tu Ciebie. Co się dzieje??? ja od rana zaglądam tu co chwilę i też czekam na Gonię.
agaga21 Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 ja zajrzę tu rano-jak co dzień.dobranoc pixo-dogo-maniacy!
sleepingbyday Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 a ja chyba padnę. zaczęłam już czytac historię z 2006 ;-)! cos sie miałam spytac zupełnie nie a propos, ale zapomniałam....
osho Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 [quote name='sleepingbyday']a ja chyba padnę. zaczęłam już czytac historię z 2006 ;-)! cos sie miałam spytac zupełnie nie a propos, ale zapomniałam.... chcesz się zamienić: Wprowadzenie do systemu zarządzania bazą danych MySQL ?
sleepingbyday Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 eee, osho, to ja już spac pójdę chyba... :eviltong: a wiesz może, dlaczego czasem mi się robi tak, że ctrl+shift+strzałka działa tylko na 1 wyraz, dalej zaznaczac mi sie nie chce/ wciskam coś, czy jak???
Ra_dunia Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 Dzień dobry, wszyscy nocki przy kompie spędzali to pewnie jeszcze śpią... Czekam na wiadomości z Pixilandu :cool3:
agaga21 Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 ojej, ja Wam mówię...Gonia pojechała na pewno do Gdyni i tak się świetnie bawi(bo rodzina okazała się wspaniała) ze nie może się zebrać i wrócić do nas!
Fasolka Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 Pewnie tak... Czekamy na Ciebie Goniu... Osho, wiesz, że możesz już usunąć banerek sucharka-szakalka-barsa z podpisu? ;)
osho Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 w sumie wiem, bo czytam wątek, ale zapomniałem o bannerku :diabloti:
GoniaP Posted November 18, 2008 Author Posted November 18, 2008 Witajcie kochani, ale żeście nastukali :crazyeye:. Poczytam później, bo jestem w biegu. Nie byłam jeszcze w Gdyni, ale musiałam odpocząć i odciąć się od kompa i telefonu. Będę wieczorkiem!
MonikaP Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 GoniaP napisał(a):Witajcie kochani, ale żeście nastukali :crazyeye:. Poczytam później, bo jestem w biegu. Nie byłam jeszcze w Gdyni, ale musiałam odpocząć i odciąć się od kompa i telefonu. Będę wieczorkiem! Odciąć się od telefonu, no tak :mad:. A ja się zastanawiałam, czy Cię już Twoje własne psy zjadły...
GoniaP Posted November 18, 2008 Author Posted November 18, 2008 MonikaP napisał(a):Odciąć się od telefonu, no tak :mad:. A ja się zastanawiałam, czy Cię już Twoje własne psy zjadły... Moje psy to najgrzeczniejsze, najukochańsze, najpotulniejsze czarne diabły w całym Marcelinie :diabloti: Pańciuchny by nie zjadły za nic :shake: Przyznaję, że trochę pękłam psychicznie. Majga to potwierdzi :oops: Czuję olbrzymie brzemię odpowiedzialności, jakie spoczywa na moich barkach jeśli chodzi o Pixie i Jej los. Decyzja o jej adopcji tak daleko napawa mnie strachem, że tracę zdolnośc obiektywnego myślenia. Zarazem czuję się jak ostatnia idiotka zadając tym fantastycznym LUDZIOM masę najróżniejszych pytań, będąc upierdliwą do bólu i wchodząc z butami w ich życie. Oni to znoszą ze stoickim spokojem i nie tracą rezonu... Teraz Sylwia wyjechała do Rodziców na jakiś tydzień. Jesteśmy umówione, że zadzwoni jak wykrystalizują się Jej plany powrotowe. Wtedy pojadę do Gdyni na rekonesans. A potem podejmiemy ostateczną decyzję. Komu mogę przesłać zdjęcia potencjalnego braciszka Pixie? Tylko trzeba byłoby zamazać twarze, bo nie pytałam o zgodę na publiczne pokazanie. Ja niestety nie umiem...
agaga21 Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 ojej...już kolejną tragedię znalazłaś!?! a mi pęka serce, bo na jednym wątku jest chyba z milion bullowatych biduli! http://www.dogomania.pl/forum/f28/bulowate-do-adopcji-jeden-watek-dla-wszystkich-aktualizacje-str-1-post-1-2-5-8-a-22803/
osho Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 gonia zobaczysz, pixie pojedzie, ty postresujesz się jakiś czas czy dobrze zrobiłaś a potem zobaczysz fotki / albo na żywca / brykającą uśmiechniętą świnkę i ten cały stress zejdzie
majqa Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 Osho, pomóż fotkowo, plizzz... Goniu, nie wymyślaj problemów na zapas, błagam...
GoniaP Posted November 18, 2008 Author Posted November 18, 2008 Kto wstawi te fotki???:mad::mad: Bo to moje największe zmartwienie - "killer, 50kg Duke!! Czy on nie zje mojej dziewczynki???
agaga21 Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 [quote name='GoniaP']Kto wstawi te fotki???:mad::mad: Bo to moje największe zmartwienie - "killer, 50kg Duke!! Czy on nie zje mojej dziewczynki??? aaaa, a ja myślałam że ten "braciszek" to będzie Twój kolejny podopieczny, któremu będziesz chciała domek znaleźć. Wydaje mi się że jeśli Duke jest ułożony i zrównoważony to nie ważne czy waży 10 czy 50 kg. Myślę ze psy wyczuwają słabszego psa i są delikatniejsze-jeśli oczywiście nie próbują dominować, a wydaje mi się ze zazwyczaj psy są dobrze nastawione do suczek. Gonia, trzymaj się, na pewno będzie dobrze.Przecież w tym wszystkim chodziło właśnie o nowy dom dla Pixie.Przeżyjesz rozstanie i będziesz szczęśliwa jak nowi opiekunowie przyślą Ci cudowne foty ze szczęśliwą, rozbawioną Pixelindą. ja mogłabym wymazać twarze ze zdjęć ale zdjęć umieścić nie potrafię-jedynie linki do zdjęć.
agaga21 Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 [quote name='GoniaP']Kto wstawi te fotki???:mad::mad: Bo to moje największe zmartwienie - "killer, 50kg Duke!! Czy on nie zje mojej dziewczynki??? coś ty, pewnie nie raz dostanie od niej manto! przecież to dziewczynka i nawet killery zachowują się przy dziewczynkach jak śmieszne, zakręcone miśki:evil_lol:
majqa Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 Goniuś, jutro zadzwonię. Mam pewien pomysł rozwiązania Twojego stresu wyjazdowego.
Recommended Posts