Jump to content
Dogomania

Pixie - Pit bull - Sweet bull - nasz SKARB ma DOM!!!

Recommended Posts

Posted

Goniuś, przekładamy sprawę na jutro. Odezwę się, jak ściągnę do domku, bo potem już siedzę przy kompie, pchając insze, niż dogowe, sprawy.
Terminowy nóż na gardle najlepszą smyczą w domu. :evil_lol:

• Replies 4.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='agaga21']Pixie, ale u ciebie dzisiaj cichutko...buziaczki w różowego pysiaczka[/quote] Byłam dziś u dziewczynki 2 razy. Nasza świnka ma się świetnie! Jest coraz bardziej samodzielna. Zaniosłam dziś Halinie taką "bramkę" na schody (jak dla dzieci), żeby dziewczynce na myśl nie przyszło schodzenie w dół ;)
Agatko, kość od Ciebie została dziś wymemłana :loveu:

Posted

Nie mogę się doczekać dnia, gdy zaniesiesz również Pani Halince dobrą nowinę, że Pixelkowi ktoś zechciał ofiarować nowy, docelowy domek! :cool1:

Posted

Ja też nie. Noszę w sercu kamień odpowiedzialności... Mam nadzieję, że on kiedyś spadnie z hukiem, że znajdzie si e ktoś, kto pokocha naszą świnkę równie mocno, że ją doceni... Wtedy od razu schudnę ;) :megagrin::megagrin::megagrin:

Posted

[quote name='majqa']I...odetchniesz, a jakoś przez skórę czuję huk tego kamienia z Twojego serducha. ;)[/quote] Myślisz, że Pixik znajdzie dom? Że ktoś ją zechce? Myślisz, że ten huk nastąpi???

Posted

[quote name='GoniaP']Myślisz, że Pixik znajdzie dom? Że ktoś ją zechce? Myślisz, że ten huk nastąpi???[/quote]

Co ty pitolisz, Pixie znajdzie domek najlepszy z najlepszych.

Posted

[quote name='Isadora7']Co ty pitolisz, Pixie znajdzie domek najlepszy z najlepszych.[/quote] A taki mały kryzys mam :oops: Jak aukcja Isadoruś?

Posted

[quote name='majqa']Dobrze wiesz Goniuś, że gdyby nie moja 5tka zwierzów na mini powierzchni i brak windy już bym o niunię zabiegała.[/quote] Wiem, i za tę pewność Ci dziękuję...

Posted

[quote name='GoniaP'] Mam nadzieję, że on kiedyś spadnie z hukiem, że znajdzie si e ktoś, kto pokocha naszą świnkę równie mocno, że ją doceni... Wtedy od razu schudnę ;) :megagrin::megagrin::megagrin:[/quote]
Gosiu,Pixie jest tak urocza że chyba nie sposób jej nie kochać gdy się przy niej przebywa!

Posted

[quote name='osho'][COLOR=DarkSlateGray]i wzajemnie :diabloti:
dawno już nie wybierałem się spać tak wcześnie...[/COLOR][/quote]

Eeee ty tam wstawaj, co ja mam sama być???

:grins::grins::grins:

Posted

[quote name='majqa']Toś Isadorko posiedziała, teraz pewno odsypiasz...Eh, a zadbanie o własne zdrówko??? :mad:
Dzień doberek Wszystkim!!! :loveu:[/quote]

Istotnie odespałam od 10 jestem na nogach uuuupss.... na klawiaturze.

[FONT=Impact][SIZE=6]Witanko Pixielandowcom![/SIZE][/FONT]

Posted

Cześć Pixiefani!
Jestem na etapie zamartwiania się brakiem odzewu na ogłoszenia :shake:
Pixie była dziś na króciusieńkim spacerku poza domem :loveu:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...