Jump to content
Dogomania

Pixie - Pit bull - Sweet bull - nasz SKARB ma DOM!!!

Recommended Posts

• Replies 4.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

majqa napisał(a):
Zakapiorek, sunia widmo. Zobaczcie jej oczy!!! :evil_lol:
To są oczy Pixeliny już po korekcie. Wcześniej nazwałabyś ją Lucyferkiem ;)
A gdzie reszta zdjęć??? :placz::placz::placz: Nie warte wklejki ???

Posted

Isadora7 napisał(a):
Się allegro skończyło. Czekam na decyzje. Jak jeszcze nic się nie wyklarowało to wieczorem podmieniamy troszkę fotki, coś tam zmieniamy jeszcze i puszczamy kolejne.
Padam na kolana i błagam o jeszcze :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

zakapiorek, bo wściekła jestem - ta paskudna gonia zastrajkowała i już nosić nie chce i sama się muszę bujać na koślakach

Posted

osho napisał(a):
zakapiorek, bo wściekła jestem - ta paskudna gonia zastrajkowała i już nosić nie chce i sama się muszę bujać na koślakach
A żebyś wiedział Osho, chyba o to chodzi :diabloti: Muszę ją na nowo uczyć, że asekuracji już prawie NIET :diabloti:

Posted

Wiecie co...Przyglądam się wnikliwie wszystkim, słownie wszystkim fotkom Pixie od początku wątku i, poprawcie mnie, jeśli się mylę, ale gdyby wypuścić kalendarz z sunią, to zarobiłaby krocie kasy dla innych psiaków.
Ona jest niesamowicie fotogeniczna i te miny, jakie strzela, nic tylko ją schrupać bez posypki. :loveu:

Posted

No i tym sposobem Margo wkupiła się w łaski Wielkiego Guru FanKlubu Pixie samej GoniP. :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Gonia odpale jak się przespie kolejną edycję allegro, trochę pozmieniam fotencje

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...